Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj, může mi někdo poradit, jaké se dá pořídit nové auto, úplně nové myslím za nejnižší cenu? děkuji
asi Hyundai, ve fullu pořídíš za cca 190 tis
Je to tuším Hyundai 20. Otázkou je, co je pro Tebe auto.. Taková ty prdítka ala Dacia se daly koupit za 150 tis v základu. POkud nejsi náročná, za 200 tis seženeš v základu téměř cokoliv.. ![]()
Příspěvek upraven 03.04.15 v 11:41
Ano také jsem chtěla napsat Hyundai, a i20 je super, je to celkem i prostorné, dlouhá záruka, levné náklady ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, může mi někdo poradit, jaké se dá pořídit nové auto, úplně nové myslím za nejnižší cenu? děkuji
Levnější bývají vystavena auta ( ale je problém se k nim dostat ). Otázkou je co chceš ( jak velké, jaká výbava ).
Ahoj, a koli vůbec je ta představa o ceně? Myslím že se nedá sehnat uplně nové auto pod 180 tis.
@ChDoll píše:
Ahoj, a koli vůbec je ta představa o ceně? Myslím že se nedá sehnat uplně nové auto pod 180 tis.
ale da, napr. jiz zminovana Dacia
@ChDoll píše:
dá, ale člověk nesmí být vůbec náročný ![]()
@monika215 píše:
ale da, napr. jiz zminovana Dacia
A jak to je prosím Vás, když si živnostník odečte auto z daní, musí být psané na něj, je to tak? ale chci si ho koupit já, a přítel je živnostník, tak pak leda, že ho přepíše zase na mě?
@anonymní aby si ho mohl odepisovat z daní, musí být jeho majitel (neodepisuje se jednorázově, ale tuším v průběhu dvou let)
@Anonymní píše:
@martina.se kde prosím tě ve fullu? díky
full myšleno v plné výbavě
![]()
@Anonymní píše:
A jak to je prosím Vás, když si živnostník odečte auto z daní, musí být psané na něj, je to tak? ale chci si ho koupit já, a přítel je živnostník, tak pak leda, že ho přepíše zase na mě?
musel by ho používat k podnikání, aby si ho mohl odečítat. A vést knihu jízd a podobné capiny - nemůžeš si přeci koupit auto, používat ho k soukromým účelům a odečítat ho..
@Anonymní píše:
A vyplatí se ti to? Já bych do nového co nejlevnějšího fakt nešla, bude to naprosto bez výbavy, takže naprosto zbytečný nekomfort, a bude to plečka, která dlouho nevydrží. Navíc nové auto příšerně padá v ceně - u spousty aut jenom za první půl rok - rok klesne cena šíleným způsobem a při tom to auto nemá za sebou zatím skoro nic.