Nové auto nejlevnější

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.15 11:38

nové auto nejlevnější

Ahoj, může mi někdo poradit, jaké se dá pořídit nové auto, úplně nové myslím za nejnižší cenu? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.4.15 11:40
@Anonymní píše:
Ahoj, může mi někdo poradit, jaké se dá pořídit nové auto, úplně nové myslím za nejnižší cenu? děkuji

asi Hyundai, ve fullu pořídíš za cca 190 tis :think: Je to tuším Hyundai 20. Otázkou je, co je pro Tebe auto.. Taková ty prdítka ala Dacia se daly koupit za 150 tis v základu. POkud nejsi náročná, za 200 tis seženeš v základu téměř cokoliv.. :think:

Příspěvek upraven 03.04.15 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.4.15 11:41

Ano také jsem chtěla napsat Hyundai, a i20 je super, je to celkem i prostorné, dlouhá záruka, levné náklady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
3.4.15 11:55
@Anonymní píše:
Ahoj, může mi někdo poradit, jaké se dá pořídit nové auto, úplně nové myslím za nejnižší cenu? děkuji

Levnější bývají vystavena auta ( ale je problém se k nim dostat ). Otázkou je co chceš ( jak velké, jaká výbava ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.4.15 11:56

Ahoj, a koli vůbec je ta představa o ceně? Myslím že se nedá sehnat uplně nové auto pod 180 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
3.4.15 12:22
@ChDoll píše:
Ahoj, a koli vůbec je ta představa o ceně? Myslím že se nedá sehnat uplně nové auto pod 180 tis.

ale da, napr. jiz zminovana Dacia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.15 12:52
@ChDoll píše:

dá, ale člověk nesmí být vůbec náročný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.15 12:52
@monika215 píše:
ale da, napr. jiz zminovana Dacia
:palec: kdysi od nich bylo takové miniautíčko, to bylo v základu fakt za 150 tis. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.15 13:02

A jak to je prosím Vás, když si živnostník odečte auto z daní, musí být psané na něj, je to tak? ale chci si ho koupit já, a přítel je živnostník, tak pak leda, že ho přepíše zase na mě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.15 13:23

@martina.se kde prosím tě ve fullu? díky

• Citovat
  • Upravit
315
3.4.15 13:32

@anonymní aby si ho mohl odepisovat z daní, musí být jeho majitel (neodepisuje se jednorázově, ale tuším v průběhu dvou let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.15 13:34
@Anonymní píše:
@martina.se kde prosím tě ve fullu? díky

full myšleno v plné výbavě :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.15 13:35
@Anonymní píše:
A jak to je prosím Vás, když si živnostník odečte auto z daní, musí být psané na něj, je to tak? ale chci si ho koupit já, a přítel je živnostník, tak pak leda, že ho přepíše zase na mě?

musel by ho používat k podnikání, aby si ho mohl odečítat. A vést knihu jízd a podobné capiny - nemůžeš si přeci koupit auto, používat ho k soukromým účelům a odečítat ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
11.4.15 14:47
@Anonymní píše:

A vyplatí se ti to? Já bych do nového co nejlevnějšího fakt nešla, bude to naprosto bez výbavy, takže naprosto zbytečný nekomfort, a bude to plečka, která dlouho nevydrží. Navíc nové auto příšerně padá v ceně - u spousty aut jenom za první půl rok - rok klesne cena šíleným způsobem a při tom to auto nemá za sebou zatím skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.19 16:11

Určitě Hyundai…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat