Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vím že tady už jedna dizkuse je , ale tam se vsichni znaji uz dlouho ......atd Chtěla jsem se seznamit s maminkama z olomouce, na pokec,prochazky atd ![]()
ahooj, ja jsem uz maminka mam rocniho chlapecka, a co ty ? ve kterem jsi tydnu ![]()
my sa budeme do Olomouca stahovat, mam 1 rocneho chlapceka a aj tehotna som
![]()
miminko by tu malo byt okolo 25.8., bola som na prehliadke 6.1. a mimi vtedy malo byt 6+6, tak snad je stale v poriadku. Tie tri sestky ma desia
![]()
No to este nevieme
Priatel si tam nasiel dobru pracu, sme zatial v Anglicku a este sme ani nemali cas spolu pokecat ako vlastne budeme hladat nejaky bytik
uz sme sa szahovali vela krat, tak uz to asi tak neriesime, ale mohli by ste mi tu poradit, kde najlepsie hladat (stranka) a v akej stvrti Olomouca je to dobre.
Ty to uz mas za par
ja som prveho rodila v 35tt a tri dni predtym som holkam vravela, ze si neviem predstavit co by som robila, keby sa maly narodil 2 tyzdne pred terminom, ze na to nie som pripravena
![]()
Ahoj mam taky rocniho chlapecka
je o pekny lumpik, ja jsem rodila 8 tydnu pred terminem, a kdy se budete stehovat?? Cufka ty uz to mas za par co?
ahoj, no aj ten moj je riadny lapaj
este nechodi, ale stoji pri nabytku a niekedy krasne zahuci na tu jeho hlavicku- su to riadne rany, musime uz kupit take tie poistky na skrinky- vsetko otvara a vybera, dnes mi uz stihol vyhadzat oblecenie v loznici a v kuchyni su uz po zemi brambory a z dalsej skrinky plechovky a to nam den este len zacal ![]()
Stahovat sa budeme v marci breznu a najskor by sme asi najradsej nasli nieco ako ubytocnu, ale taku aby sme mali aspon 2 pokojiky a kuchynku- nemozeme s malym spat v jednej miestnosti, je potom celu noc jak cert. Neviem ale na nete nic takeho najst, do zaciatku by nam tzo stacilo a potom by sme sa popozerali uz odtial po nejakom podnajme, ak niekto o niecom takom viete, tak prosim poradte.
Popapip, mala si maleho teda v inkubatore? Vidno na jeho pokrokoch, ze bol narodeny predcasne?
Ahojte holky, já jsem z neředína. Teď teda kosa jak z nosa, ale časem bych ráda s někým na procházku… jsem taky přistěhovalec ![]()
Lara1978 píše:
Ahojte holky, já jsem z neředína. Teď teda kosa jak z nosa, ale časem bych ráda s někým na procházku… jsem taky přistěhovalec
je super klidne ja budu jen rada jsem z mesta ale klidne udelame prochazku, a kolik Ti je a jak mas stare ditko?? Kubíčkovi je 13 mesiců a me 32 ![]()