Nové maminky Olomouc

3138
3.1.12 21:58

Nove maminky olomouc

Ahoj holky, vím že tady už jedna dizkuse je , ale tam se vsichni znaji uz dlouho ......atd Chtěla jsem se seznamit s maminkama z olomouce, na pokec,prochazky atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
3.1.12 22:09
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.1.12 18:07

nikdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
4.1.12 18:10

Ahojky jsem take z Olomouce.Take cekas miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.1.12 20:04

ahooj, ja jsem uz maminka mam rocniho chlapecka, a co ty ? ve kterem jsi tydnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
4.1.12 21:55

ahoj jsem ve 29tt,a bydlim primo v Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oranzada
29.1.12 12:51

my sa budeme do Olomouca stahovat, mam 1 rocneho chlapceka a aj tehotna som :) :lol:

• Citovat
  • Upravit
204
29.1.12 13:23

AHOJ A KDY CEKAS MIMI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oranzada
29.1.12 13:45

miminko by tu malo byt okolo 25.8., bola som na prehliadke 6.1. a mimi vtedy malo byt 6+6, tak snad je stale v poriadku. Tie tri sestky ma desia :D :cert:

• Citovat
  • Upravit
204
29.1.12 13:48

tak ja jsem uz v 32tt,a kde budete bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oranzada
29.1.12 13:57

No to este nevieme :)Priatel si tam nasiel dobru pracu, sme zatial v Anglicku a este sme ani nemali cas spolu pokecat ako vlastne budeme hladat nejaky bytik :) uz sme sa szahovali vela krat, tak uz to asi tak neriesime, ale mohli by ste mi tu poradit, kde najlepsie hladat (stranka) a v akej stvrti Olomouca je to dobre.
Ty to uz mas za par :) ja som prveho rodila v 35tt a tri dni predtym som holkam vravela, ze si neviem predstavit co by som robila, keby sa maly narodil 2 tyzdne pred terminom, ze na to nie som pripravena :D :D

• Citovat
  • Upravit
3138
1.2.12 09:58

Ahoj mam taky rocniho chlapecka :) je o pekny lumpik, ja jsem rodila 8 tydnu pred terminem, a kdy se budete stehovat?? Cufka ty uz to mas za par co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oranzada
1.2.12 10:12

ahoj, no aj ten moj je riadny lapaj :) este nechodi, ale stoji pri nabytku a niekedy krasne zahuci na tu jeho hlavicku- su to riadne rany, musime uz kupit take tie poistky na skrinky- vsetko otvara a vybera, dnes mi uz stihol vyhadzat oblecenie v loznici a v kuchyni su uz po zemi brambory a z dalsej skrinky plechovky a to nam den este len zacal :D
Stahovat sa budeme v marci breznu a najskor by sme asi najradsej nasli nieco ako ubytocnu, ale taku aby sme mali aspon 2 pokojiky a kuchynku- nemozeme s malym spat v jednej miestnosti, je potom celu noc jak cert. Neviem ale na nete nic takeho najst, do zaciatku by nam tzo stacilo a potom by sme sa popozerali uz odtial po nejakom podnajme, ak niekto o niecom takom viete, tak prosim poradte.
Popapip, mala si maleho teda v inkubatore? Vidno na jeho pokrokoch, ze bol narodeny predcasne?

• Citovat
  • Upravit
Lara1978
9.2.12 20:49

Ahojte holky, já jsem z neředína. Teď teda kosa jak z nosa, ale časem bych ráda s někým na procházku… jsem taky přistěhovalec :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3138
9.2.12 20:55
Lara1978 píše:
Ahojte holky, já jsem z neředína. Teď teda kosa jak z nosa, ale časem bych ráda s někým na procházku… jsem taky přistěhovalec :mavam:

je super klidne ja budu jen rada jsem z mesta ale klidne udelame prochazku, a kolik Ti je a jak mas stare ditko?? Kubíčkovi je 13 mesiců a me 32 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová