Těhulky a maminky z Mostecka

4208
3.1.12 16:50

Těhulky a maminky z Mostecka

ahojky, :mavam: Je tu nějaká těhulka či už maminka z okolí Mostecka?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
3.1.12 16:52

Ahoj, já jsem přímo z Mostu :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
3.1.12 16:55

ahojky, já taky.. Do Mostu jsem se přistěhovala před 5 lety za přítelem.. Dřív jsem byla Chomutovanda..Koukám,že už svého drobečka máš na světě..jak ti závidím..já už se na prcka nemůžu dočkat…Rodila jsi v Mostě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.1.12 16:59

To ti věřím, já na tom byla před rokem úplně stejně a teď to tak rychle utíká, že bych ten čas nejraději zastavila. V Mostě jsem rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
3.1.12 17:03

a byla jsi spokojená?? Já jsem se rozhodla pro Chomutov..jenže přítel má strach, abych mu neporodila někde u Matyldy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.1.12 17:07

Myslím, že ten první porod tak rychlej nebude ;) . Já porodnici spíše nedoporučuji ze strany gynekologů. Pro nemocnici jsem se rozhodla kvůli blízkosti a kvůli péči pediatrů, přesto bych jí nedoporučila a to tam pracuji :roll: . Pokud máš v okolí nějaké známé, tak se zeptej kde byly spokojené a pokud víš, že jsou v Chomutově lepší, tak jdi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
3.1.12 17:15

Právě,že na Chomutov slyším samou chválu :palec: Ale tak chtěla jsem znát názor Mostečandy.. :palec: mě stačilo jednou,na začátku těhu,když jsem byla na pohotovosti..Tak mi tam řekl,co plaším.. ani mě neskontroval..a poslal domů :zed: tak jsem si řekla,že mě tam už nikdo neuvidí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.1.12 17:20
zrofka píše:
Právě,že na Chomutov slyším samou chválu :palec: Ale tak chtěla jsem znát názor Mostečandy.. :palec: mě stačilo jednou,na začátku těhu,když jsem byla na pohotovosti..Tak mi tam řekl,co plaším.. ani mě neskontroval..a poslal domů :zed: tak jsem si řekla,že mě tam už nikdo neuvidí :zed:

No a takovej přístup je tam stále. Všichni takový samozřejmě nejsou, ale když pak zažiješ několikrát za sebou nepříjemný chování a zvlášť v době kdy ti není nejlíp, tak ti to moc nepřidá. Upřímně se chování vždy zlepšilo, až když zjistili, že jsem také sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.1.12 17:24

Napsala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
3.1.12 17:29
ahoj, já jsem z Mostu, bydlím v Lounech a rodila jsem v chomutově.Super :palec: do Mostu bych nešla teda. personál super- sice jsem měla trošičku problém s dětskou sestrou,ale jinak výborný :potlesk:
zrofka píše:
Právě,že na Chomutov slyším samou chválu :palec: Ale tak chtěla jsem znát názor Mostečandy.. :palec: mě stačilo jednou,na začátku těhu,když jsem byla na pohotovosti..Tak mi tam řekl,co plaším.. ani mě neskontroval..a poslal domů :zed: tak jsem si řekla,že mě tam už nikdo neuvidí :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
3.1.12 17:33
Terrad píše:
Napsala jsem ti SZ.

tak to je síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
3.1.12 17:34
Mostecanda píše:
ahoj, já jsem z Mostu, bydlím v Lounech a rodila jsem v chomutově.Super :palec: do Mostu bych nešla teda. personál super- sice jsem měla trošičku problém s dětskou sestrou,ale jinak výborný :potlesk:
zrofka píše:

ahojky, no u mě ted jednoznačně vede CHomutov..i kdybych měla porodit v autě..tak radši v něm..než v Mostecké nemocnici
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.1.12 17:51

Škoda, že tu není nějaká maminka se stejně starým mimčem. Kdyby jsme nechodily do MC, tak jsme 2 samotářky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
13.1.12 14:18

Holky a nevíte někdo o cvičení pro těhotné??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.12 14:10

Ahojda:):) nevim zda to tu ještě funguje, ale je tu ještě některá v očekávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová