Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,
Je tu nějaká těhulka či už maminka z okolí Mostecka?? ![]()
ahojky, já taky.. Do Mostu jsem se přistěhovala před 5 lety za přítelem.. Dřív jsem byla Chomutovanda..Koukám,že už svého drobečka máš na světě..jak ti závidím..já už se na prcka nemůžu dočkat…Rodila jsi v Mostě???
To ti věřím, já na tom byla před rokem úplně stejně a teď to tak rychle utíká, že bych ten čas nejraději zastavila. V Mostě jsem rodila.
a byla jsi spokojená?? Já jsem se rozhodla pro Chomutov..jenže přítel má strach, abych mu neporodila někde u Matyldy ![]()
Myslím, že ten první porod tak rychlej nebude
. Já porodnici spíše nedoporučuji ze strany gynekologů. Pro nemocnici jsem se rozhodla kvůli blízkosti a kvůli péči pediatrů, přesto bych jí nedoporučila a to tam pracuji
. Pokud máš v okolí nějaké známé, tak se zeptej kde byly spokojené a pokud víš, že jsou v Chomutově lepší, tak jdi tam.
Právě,že na Chomutov slyším samou chválu
Ale tak chtěla jsem znát názor Mostečandy..
mě stačilo jednou,na začátku těhu,když jsem byla na pohotovosti..Tak mi tam řekl,co plaším.. ani mě neskontroval..a poslal domů
tak jsem si řekla,že mě tam už nikdo neuvidí ![]()
zrofka píše:
Právě,že na Chomutov slyším samou chváluAle tak chtěla jsem znát názor Mostečandy..
mě stačilo jednou,na začátku těhu,když jsem byla na pohotovosti..Tak mi tam řekl,co plaším.. ani mě neskontroval..a poslal domů
tak jsem si řekla,že mě tam už nikdo neuvidí
No a takovej přístup je tam stále. Všichni takový samozřejmě nejsou, ale když pak zažiješ několikrát za sebou nepříjemný chování a zvlášť v době kdy ti není nejlíp, tak ti to moc nepřidá. Upřímně se chování vždy zlepšilo, až když zjistili, že jsem také sestra.
zrofka píše:
Právě,že na Chomutov slyším samou chváluAle tak chtěla jsem znát názor Mostečandy..
Mostecanda píše:
ahoj, já jsem z Mostu, bydlím v Lounech a rodila jsem v chomutově.Superdo Mostu bych nešla teda. personál super- sice jsem měla trošičku problém s dětskou sestrou,ale jinak výborný
zrofka píše:
ahojky, no u mě ted jednoznačně vede CHomutov..i kdybych měla porodit v autě..tak radši v něm..než v Mostecké nemocnici
![]()
Škoda, že tu není nějaká maminka se stejně starým mimčem. Kdyby jsme nechodily do MC, tak jsme 2 samotářky.
Ahojda:):) nevim zda to tu ještě funguje, ale je tu ještě některá v očekávání?