Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky z Pelhřimova a okolí,
ráda bych našla kamarádky se stejně starými dětmi
Já mám 13.měsíčního syna. Rádi bychom podnikali výlety, chodili na procházky, na kafíčko, na nákupy, prostě bychom chtěli najít kamarády. Bydlím tady od léta 2010 a zatím tady bohužel nikoho moc neznám. Budeme se těšit ![]()
Ahoj holky, asi pred mesicem jsem se nastehovala do Pelhrimova. Mam 3.mesicni holcicku. Vubec nikoho tu neznam, jsem tu sama. Budu hrozne rada, kdyz se s nekym seznamim. ![]()
Ahoooj, já teda zatím patřím do kategorie snažilek, ale pokud neva, ráda se sejdu, pokecám, zajdu na cvičení atd… ![]()
Holky, hrozne rada nekam pujdu. Se mnou je to slozitejsi v tom, ze muzu jen s prckem. Nemam hlidani, jak jsem tu sama. A taky musite neco navrhnout, protoze PE temer neznam. Vim max. kam si dojit nakoupit
![]()
Ahojky tak muzem urcite vyrazit napis kdy muzes a kde bydlis a ja ti muzu prijit naproti..
Nazdarek, bydlim v Nerudovce, kousek od hrbitova. Jediny den, ktery nemuzu je streda, to jezdim k nasim. O vikendu tu mam manzela, takze v tydnu krome stredy kdykoliv. ![]()
Ahoj Maminky taky jsem se do Pelhřimova Nastehovala jsem se a nikoho tu neznám skím bych jsem mohla si po povídat mam chlapečka budou mu 4 ročky a další čekám byla bych rada kdyby se někdo ozval a mohli občas někam zajít atd.. mě je 22 let ![]()
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Pelhřimova ? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…
Přidejte se ![]()
adminka Lucka