Maminky z Pelhřimova

143
3.1.12 14:55

Hledám maminky z Vysočiny

:D Milé maminky z Pelhřimova a okolí,

ráda bych našla kamarádky se stejně starými dětmi :) Já mám 13.měsíčního syna. Rádi bychom podnikali výlety, chodili na procházky, na kafíčko, na nákupy, prostě bychom chtěli najít kamarády. Bydlím tady od léta 2010 a zatím tady bohužel nikoho moc neznám. Budeme se těšit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
5.3.14 04:21

Ahojky ja jsem Z Pe a moc rada si s nekym popovidam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.14 09:55

Ahoj holky, asi pred mesicem jsem se nastehovala do Pelhrimova. Mam 3.mesicni holcicku. Vubec nikoho tu neznam, jsem tu sama. Budu hrozne rada, kdyz se s nekym seznamim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.5.14 10:06

Ahoj tak urcite muzem nekam vyrazit pokud budes chtit ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.5.14 11:17

Ahoooj, já teda zatím patřím do kategorie snažilek, ale pokud neva, ráda se sejdu, pokecám, zajdu na cvičení atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.5.14 13:15

Holky, hrozne rada nekam pujdu. Se mnou je to slozitejsi v tom, ze muzu jen s prckem. Nemam hlidani, jak jsem tu sama. A taky musite neco navrhnout, protoze PE temer neznam. Vim max. kam si dojit nakoupit :lol: :lol: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.14 12:58

Ahojky tak muzem urcite vyrazit napis kdy muzes a kde bydlis a ja ti muzu prijit naproti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.5.14 08:59

Nazdarek, bydlim v Nerudovce, kousek od hrbitova. Jediny den, ktery nemuzu je streda, to jezdim k nasim. O vikendu tu mam manzela, takze v tydnu krome stredy kdykoliv. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.14 18:05

Ahoj Maminky taky jsem se do Pelhřimova Nastehovala jsem se a nikoho tu neznám skím bych jsem mohla si po povídat mam chlapečka budou mu 4 ročky a další čekám byla bych rada kdyby se někdo ozval a mohli občas někam zajít atd.. mě je 22 let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 11:41

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Pelhřimova ? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová