Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtela jsem se zeptat co by jste delali na mem miste kdyby vam chlap oznamil że jak si neudelam vetsi prsa ptotoze jsem strasne zhubla to se semnou rozejde? Skoro 7 let spolu.
Ja jsem proti uprimne se priznam.
Prosbu o nová prsa lze říct normálně a ne z tebe dělat méněcennou pro kterou je on příliš dobrý. A jeste si klade ultimáta. ![]()
@Dominika1555 snad te nenecha jenom kvuli tomu ze mas male prsa, a jestli jo tak ho posli nekam. Jestli nechces, nedelej to kvuli nemu ![]()
Třeba já bych ženu, co má umělá prsa, nechtěl. Uděláš si kvůli němu umělá prsa, třeba se pak rozejdete a jiným chlapům to naopak bude vadit. ![]()
@Dominika1555 píše:
Ahoj chtela jsem se zeptat co by jste delali na mem miste kdyby vam chlap oznamil że jak si neudelam vetsi prsa ptotoze jsem strasne zhubla to se semnou rozejde? Skoro 7 let spolu.
Ja jsem proti uprimne se priznam.
Pošli ho do háje.
@jege píše:
Třeba já bych ženu, co má umělá prsa, nechtěl. Uděláš si kvůli němu umělá prsa, třeba se pak rozejdete a jiným chlapům to naopak bude vadit.
Tez jsem toho nazoru. No bohuzel nektere maji velke a nektere male jak Natura dala.
@Lil Kitkatt píše:
Rozešla bych se s ním já. To je teda materiál
Tez jsem trosku v soku😂. Ale ne tak blba abych si dalaneco umelyho do sebe ![]()
Řekni mu, že si necháš zvětšit prsa, až si nechá o 5cm zvětšit penis.
Já bych mu na to řekla čau ![]()
@Dominika1555 píše:
Tez jsem trosku v soku😂. Ale ne tak blba abych si dalaneco umelyho do sebe
O to až tak nejde ale o tu podmínku. Jako říct plešatýmu aby si nechal nastřelit vlasy nebo s ním ženská končí. ![]()
@SracChcePomoci píše:
Tak úplně správně je prsy
To těžko ![]()
Prso jako město.
Ta města. Ta prsa.
Ne ta městy, ta prsy ![]()
@azaleila píše:
To těžko
Prso jako město.
Ta města. Ta prsa.
Ne ta městy, ta prsy
Je to prs, rod mužský neživotný. Prs jako hrad.