Moje první IUI

Anonymní
6.12.23 16:28

moje první IUI

Ahoj holky, tak jdu v pátek na svoje první IUI (doufám, že první, a zároveň poslední a bude úspěšné…)! :roll: Dnes si mám píchnout Ovitrelle, po IUI si mám několik dní vaginálně aplikovat Progesteron Besins… máte pro mě prosím nějaké rady/tipy, co mám/nemám dělat, čeho se vyvarovat…? Smím si třeba během tohohle procesu dát skleničku vína?

Jo a tobolky Progesteronu - špiní to pak nějak?

Dejte taky vědět které vám to po prvním IUI klaplo nebo kolik jste jich měly… moc díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
6.12.23 17:28

Ahojky, já jsem důkaz toho, že to jde i na první pokus :srdce: aktuálně jsem těhotná po prvním pokusu :kytka: držím palce. Jinak co se týče omezování, tak já se nijak neomezovala. Nechala jsem tomu volný průběh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.1.24 22:12

@Sparkle moc gratuluji! A jak dlouho jste se pred IUI snazili a kde byl problem? Ja jsem ted 2. den po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.1.24 12:31

Jsem ted 4. den. po prvním IUI - ve středu ve 21 hodin jsem si píchla ovitrelle. K tomu od úterý mažu estrogenem kvůli nižší sliznici. V pátek v 11:30 jsem byla na IUI. Od neděle 1-0-1 utrogestan. Moc bych si přála, aby to vyšlo. Jak Vaše IUI probíhalo? Mě paní doktorka nechala ležet tak minutu, a ani mě před zákrokem nezkontrolovala ultrazvukem, jestli jsem měla skutečně ovulaci… Nebrala jsem totiž ani hormony. Kvůli cystám jsem měla v prosinci na měsíc antikoncepci a v úterý jsem měla 16 mm folikul, na základě kterého mě poslali na IUI, ale kdoví, jestli vůbec dozrál, žádné příznaky jako bolesti břicha jsem neměla. Kontrolovali Vás ještě předtím, jestli skutečně ovulujete? Díky a držím palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.24 13:02

@iachulka tak to mame stejne. Ja byla nejdrive 2.1. na UZ a folikul byl 14mm. Nasledne Ctvrtek 4.1. jsem dopoledne pichla a Ovitrelle a Patek 5.1. v 13:20 jsme sli na to. Doktor nejprve koukl zda uz neprobehla ovulace a rikal, ze folikul ma predovulacni velikost. Pak byl zakrok a lezela jsem tak 5min. Ovulace dle BT probehla v sobotu, tak uvidime. Ja zavadim akorat kazdy vecer Gynprodyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.1.24 13:10

Všude právě čtu, že nechávají ležet i 15-20 minut a předtím kontrolují, tak nevím, co si o tom mám myslet. Uvidíme… Každopádně budu moc držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.24 13:16

@iachulka me rikal, ze kdyz to zavedou primo do delohy, tak neni treba lezet dyl. Taky jsem se bala, ze to ze me vytece😄 ale nic nevyteklo. Taky drzim moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.1.24 11:00

Tak ja dnes byla take na prvnim iui… prekvapilo me, ze neprobehl zadny ultrazvuk na kontrolu folikulu, ovitrelle jsem mela naplanovany uz na sobotu a iui az dnes dopoledne… a trochu se obavam, ze ovulace probehla vcera dopoledne… polezet me nechala tak minutu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.1.24 11:07

@Jancysska Jo, tak to jsme to měly úplně stejné… :roll: Příště se na to rovnou zeptám. Obávám se, že ovulace třeba ani vůbec nemusela proběhnout a pak je to zbytečná ztráta času i pokusu.. a tedy hlavně to čekání na výsledek… Budu držet palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.1.24 11:21

@iachulka do jakeho centra chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.1.24 12:14

@Jancysska PFC v Praze, a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.1.24 12:28

@Jancysska mne prave rikali v CARU, ze by se mel pichnout den pred IUI. Tak se na to zkus priste zeptat, je zvlastni, ze ti to kazdy doktor dela, jak chce.

@iachulka uz neco pocitujes? Ja dnes zkousela testovat, drobny duch, ale myslim, ze to jeste bude ovitrelle, coz je sileny, ze se to drzi tak dlouho, dnes je to 12 dnu, co jsem si ho pichla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.1.24 12:30

Jinak zde je muj progres v testovani Ovitrellu, chtela jsem videt, za jak dlouho to zmizi z tela. Posledni dva testy jsou dnes.
DPT je den po tom ovitrellu. Kdyz na to kliknete dvakrat, tak se fotka ukaze v plne kvalite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.1.24 14:26

@Jasmina.Lem na tom úplně spodním nic nevidím, ale na těch dvou před to vypadá na pěkného ducha! Myslíš, že to ještě může být ovitrelle? To se mi nezdá po tolika dnech a ještě když už máš mezi tím úplně bílé testy. Čárka by přece měla zmizet úplně a pak už by to z injekce být nemělo. To by mohlo už něco být :srdce: V diskuzích tady jsem četla, že spoustu holek mělo duchy už 9 dpo a bylo z toho mimčo :srdce: Já být tebou, tak možná už běžím na krev :D Já zatím vůbec nic, úplně bílo a právě na základě zdejších diskuzí se mi zdá, že už bych tam nějakého ducha mít měla, kdyby to vyšlo… :( Také jsem testovala od pondělí, abych viděla, jak ten ovitrelle mizí. V pondělí jsem měla ducha a od té doby každé ráno vůbec nic. Myslím, že mě čeká další kolo.. Příznaky taky nic. Párkrát mě píchlo v břiše, ale to se moc pozoruju, a taky všechny příznaky můžou být zkreslený tím utrogestanem :D Ty máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.1.24 14:38

@iachulka Ono kdyz si tu fotku posledni zazoomuješ, tak tam stín je. Ale četla jsem, že holky měli v těle Ovitrell i 14 dnu :D Negativni mam ten jeden hodne, ma asi malo barviva, ten je see now test a ten, kde je duch na tech spodnich je Pepino a ten ma pry hodne barviva. Ale nikdy mi neudelal falesnaka. Jako nic na sobe nepocituju :D Sice se mi drzi vysoko teplota, ale to je tim, ze si zavadim Progesteron. Ten pry mam prestat az si budu na 1000% jista, ze tehotna nejsem, jinak muze nastat ranny potrat tim vykyvem progesteronu. Po vysazeni ma prijit MS do 3 dnu. Ty nejaky Progesteron zavadis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí