Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronique31 @Jasmina.Lem Aha, tak to ja zas nevedela, ze jde o takhle vetsi zalezitost, ze te u toho klidně i uspí 🫣 😃 Myslela jsem, že je to podobný jako utz vyšetření, jen asi víc nepříjemný a za pár minut hotovo 🫣 Zeptám se na to příští týden
@iachulka ono asi bude vic variant. Mne rekli, ze ti daji nejakou kontrastnu latku a podivaji se utz🤷🏽♀️
@iachulka nee to neni zadna velka zalezitost, zensky na to chodi bez “uspání” ale ja jsem posera tak jsem si to usnadnila 😀
Me pruchodnost delali laparoskopicky v celkove narkoze… ale zas behem toho zakroku zkoumali i jestli nejsou nekde srusty a nebo endometrioza, kterou teda nasli
Ahoj, tak jak jste na tom?
My jsme teď poslední cyklus zkoušeli s hormony a injekcí, ale bez inseminace. K tomu chodím na akupunkturu a teď jsem 3 nebo 4 dpo, tak čekám, jak to dopadne. Pokud ne, tak jdu na konci března na tu průchodnost vejcovodů.
@iachulka ahoj
my taky posledni cyklus zkouseli jen s injekci a bez inseminace. A rovnez jsem byla dneska na testu pruchodnosti vecovodu a nastesti vse ok🙏🏽
Ale zjistili mi v krvi velky deficit zeleza (pry bych mela mit aspon 70, aby to bylo optimalni pro to vubec otehotnet). To same vitaminu D, kde prej je dobre mit aspon 100.
Takze si ted dame dva mesice pauzu, at doplnim vitaminy a pak zkusime zas inseminaci. Co u vas?
@Jasmina.Lem Ahoj, to je skvělý, gratuluju! 😊 Mě teď napadlo, jestli také třeba nemám nedostatek železa.. Mívám docela slabou menstruaci, ale tentokrát mě to už docela znervózňuje, dostala jsem to včera, vše normální, a dnes už víceméně nic, možná trochu špinění… takže jsem to měla 1 den, to určitě není ideální 🫣 Jinak jdu příští týden na akupunkturu a na ten test průchodnosti. K tomu zase hormony, injekce a uvidíme… 🙏