Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasmina.Lem Letrozol je vlastně skoro stejný jako clostilbegyt
@iachulka kecas 😄 ja taky dneska byla na akupunkture, poprve. A teda asi to v tele fakt neco dela. Pani rikala, ze muzu byt unavena pak. A v zivote jsem nezazila takovou unavu, 4 hodiny po mi uplne padala hlava unavou. Jdu zas za tyden. Zitra jdu na folikulometrii a iui podle me pondeli/utery.
@Jasmina.Lem já byla ve středu podruhé, plus mi dala cordyceps a ještě takový na míru namíchaný tabletky - ty chodíš čistě na akupunkturu, nebo i něco bereš? ![]()
@iachulka hele beru, ale uz dlouhodobe. Obecne ty medicialni houby jsou zazrak. Uz tak 5 let beru jen takhle prirodni doplnky, zadny chemicky. Ted beru Reishi, ta se prej muze i v tehu
Ahoj holky, tak po 2letém snažení dnes první IUI..tak jsem zvědavá co z toho bude..
@Veronique31 @iachulka tak jak to u vas vypada? Mne ceka 3. IUI, tentokrat pujdu na jinou kliniku.
@Jasmina.Lem no už si sedim na rukách abych si neudělala test. Ale ideální by bylo počkat alespoň do čtvrtka, dnes jsem teprve 10 dní po iui
Přijdu si jak na palici, pozoruju každý píchnutí, jsem hrozně nafouklá. No děs😆
@Jasmina.Lem @Veronique31 Já jsem dneska 15. den po druhém, včera úplně bílý test. Zkusím ještě zítra a pak vysadím progesteron a budu čekat na 3. IUI… 🤷🏼♀️ Kvůli čemu měníš?
@iachulka tak treba se jeste objevi🙏🏽
No kdyz to na 2 pokus nevyslo, tak chci zkusit jinde. At nevsadil vsechno na jednu kliniku.
@iachulka je to mě mrzí.. ale říká se, že do třetice všeho dobrého 😊 😊
@Jasmina.Lem @Veronique31 3. pokus je prý nejúspěšnější 😅 tentokrát si předtím řeknu o tu průchodnost vaječníků, ještě mi to nedělali, tak aby to nebylo všechno dokola zbytečné 🫣 takže už jsi na nějaké jiné klinice domluvená a udělají ti to iui takhle rovnou?
@iachulka ja se ptala na pruchodnost a pry je velmi mala pravdeodobnost, ze bych ji mela. Ze to byva u zenskych, co meli v minulosti nejake zanety, cysty, myomy atd. v te oblasti + pry kdyz je ta nepruchodnost, tak je videt na utz lehce stin vejcovodu (jinak videt nejsou vubec). A ja nemela nic na utz a ani nikdy zadny gynekologicky problem. Tak to zatim necham, pry to vysetreni neni vzbec prijemny🙈
A jdu do Pronatalu rovnou. Jdu na vstupni prohlidku, 10dc udelaji mi rovnou vsechny mozny krevni vysetreni, utz stitny zlazy atd. (Bylo mi vse delano v lete a ok, ale pry je dobry zopskovat). A pak nasledne iui🙏🏽 tak snad ty treti pokusy budou uspesny😄
@Jasmina.Lem ja byla v pronatalu na pruchodnosti, nechala jsem se přispat a vubec jsem o nicem nevedela. Ani mi po tom nic nebylo.
@Veronique31 jo? Ja prave znam same holky, kterym to delali bez jakych koliv analgetik. Ani jse. Nevedela, ze je moznost s nimi. Tak to mozna pujdu.
@Jasmina.Lem jojo, je to v pronatalu za priplatek asi 600,–. Na sale daji dychnout nejakeho plynu, uspi te, udelaji zakrok. Nechaji te probrat na pokoji a za pul hodky jdes domu 😊 byla jsem pak akorat unavena, jinak uplne v pohode 😊