Po interupci nelze otěhotnět.

1978
6.12.23 16:10

Po interupci nelze otěhotnět.

Ahoj maminky jdu si za Vámi spíše pro uklidnění. Mám dva syny 7 a 11 let. Jsem rozvedená. Před rokem jsem přišla do jiného stavu bohužel jsem si miminko nenechala. Před rokem jsem potkala partnera a chtěli bychom miminko. Od srpna neberu antikoncepci. S otehotnenim jsem nikdy problém neměla. Vždy jsem do 2 měsíců po vysazení otěhotněla. Teď začínám být nervózní, že už to nepůjde. Ms mi chodí na den přesně. Ovulace měla být 22.11. Dnes mi měli dorazit měsíčky. Včera růžový výtok, teď jako když utne nic. Test dělaný dnes odpoledne negativní. Bolí mě v podbřišku a v oblasti ledvin. Bolest hlavy a tlak v podbřišku, citlive bradavky. Mohu ještě čekat, že by se na testu objevily // čárky? Co myslíte? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
6.12.23 17:03

Znám nejméně deset žen, které přerušení těhotenství podstoupily a následně měly úplně bez problémů další děti. Úplně vyloučit se to asi nedá, ale pravděpodobnost neplodnosti způsobenou předchozí interupcí je myslím si hodně, hodně malá.
Někdy ale příroda tak trochu ví co dělá :oops: Usilovat o těhotenství po pár měsících známosti navíc za situace, kdy už dvě děti máš je prostě nezodpovědnost. Vím, že ses na tohle neptala a řešit to tady nechceš, ale třeba to opravdu, tak má v tuto chvíli být… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.12.23 17:07

@Ivulka88 to, ze ty si otehotnela hned ale neznamena, ze ted to bude zase tak. Mas novyho chlapa, tedy jinej material. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
6.12.23 17:14
@Ivulka88 píše:
Ahoj maminky jdu si za Vámi spíše pro uklidnění. Mám dva syny 7 a 11 let. Jsem rozvedená. Před rokem jsem přišla do jiného stavu bohužel jsem si miminko nenechala. Před rokem jsem potkala partnera a chtěli bychom miminko. Od srpna neberu antikoncepci. S otehotnenim jsem nikdy problém neměla. Vždy jsem do 2 měsíců po vysazení otěhotněla. Teď začínám být nervózní, že už to nepůjde. Ms mi chodí na den přesně. Ovulace měla být 22.11. Dnes mi měli dorazit měsíčky. Včera růžový výtok, teď jako když utne nic. Test dělaný dnes odpoledne negativní. Bolí mě v podbřišku a v oblasti ledvin. Bolest hlavy a tlak v podbřišku, citlive bradavky. Mohu ještě čekat, že by se na testu objevily // čárky? Co myslíte? :(

Takže se snažíte 4 měsíce? To bych ještě nepropadala panice, navíc je to nový partner, takže klidně může být problém případně i u něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
6.12.23 17:15
@DandátkoP píše:
@Ivulka88 to, ze ty si otehotnela hned ale neznamena, ze ted to bude zase tak. Mas novyho chlapa, tedy jinej material. :mavam:

S tímto současným jsem před tím rokem otěhotněla přes antikoncepci. Tehdy jsem se zrovna rozvedela nepřišlo to ve vhodnou chvíli. Bohužel jsme to takto tehdy vyřešili. Jde mi spíše i to jestli je na testování brzy? Dnes měla přijít ms a nic..test negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
6.12.23 17:16
@ivašot. píše:
Takže se snažíte 4 měsíce? To bych ještě nepropadala panice, navíc je to nový partner, takže klidně může být problém případně i u něj

S tímto současným jsem před tím rokem otěhotněla přes antikoncepci. Tehdy jsem se zrovna rozvedela nepřišlo to ve vhodnou chvíli. Bohužel jsme to takto tehdy vyřešili. Jde mi spíše i to jestli je na testování brzy? Dnes měla přijít ms a nic..test negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
6.12.23 17:20

Hele já testovala v den menstruace a clearblue test pozitivní. Myslím, že těhotná zatím nejsi. Většinou to vyjde, když máš myšlenky úplně jinde než na to hned otěhotnět, zkus se zabavit něčím a nemyslet na to, že už to musí zrovna vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
6.12.23 17:22

Hele já testovala v den menstruace a clearblue test pozitivní. Myslím, že těhotná zatím nejsi. Většinou to vyjde, když máš myšlenky úplně jinde než na to hned otěhotnět, zkus se zabavit něčím a nemyslet na to, že už to musí zrovna vyjít. Měla jsi chemickou interupci nebo v narkóze zásah do dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.12.23 17:55

@Ivulka88 mozny to je, pravdepodobny moc ne. Musela by se opozdit ovulace, aby na testu nebylo videt vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.12.23 17:56
@Ivulka88 píše:

Hele znam lidi, co se jim prvni dite podarilo na prvni dobrou a ted po skoro 3 letech co chteji druhy, tak musi na ivf, prirozene to maji skoro vylouceny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
6.12.23 18:04
@DandátkoP píše:
@Ivulka88 to, ze ty si otehotnela hned ale neznamena, ze ted to bude zase tak. Mas novyho chlapa, tedy jinej material. :mavam:

Plus ona je starší

• Citovat
  • Upravit
10923
6.12.23 18:07
@Rebelja Rebelkovatá píše:
Plus ona je starší

Jooo to je dalsi vec, ale nepsala, kolik ji je. Jestli je rocnik 88, tak to jeste jde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebelja Rebelkovatá
6.12.23 18:13
@DandátkoP píše:
Jooo to je dalsi vec, ale nepsala, kolik ji je. Jestli je rocnik 88, tak to jeste jde. :)

Jo většině to ještě jde, ale tak 10 % už ne. Ale většině 4 měsíce je málo na nějakou paniku i v mladém věku a v 35 to trvá déle. Jestli nechce ztrácet čas, ať si nechá udělat základní testy.

• Citovat
  • Upravit
10923
6.12.23 18:17
@Rebelja Rebelkovatá píše:
Jo většině to ještě jde, ale tak 10 % už ne. Ale většině 4 měsíce je málo na nějakou paniku i v mladém věku a v 35 to trvá déle. Jestli nechce ztrácet čas, ať si nechá udělat základní testy.

Vsak souhlasim, me prijde usmevny tohle resit takhle brzo, ale v nasem okoli si kazdej mysli, ze to bude na prvni dobrou a ono nic a cumej, proc to nejde hned druhej mesic. My cekali roky, bohuzel.. a vzdycky jsem se toho bala, ze by to treba jednou nemuselo jit, az budeme chtit…asi nad tim moc premyslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí