Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@sonacha já je teď koupila, jak ty obyčejné, tak ty premium, testujeme od včerejška. Předtím jsem používala taky ty sovičkové a na noc bílé pampersky (ty na noc používám stále). Zatím zkouším ty obyčejné a asi dobrý
sovičkové mi přišly lepší, ale tyhle asi ujdou. Jsem zvědavá na tu premium ![]()
Můžu se zeptat, co konkrétně vám nevyhovuje?
My je taky zkusili a přijdou mi lepší než ty sovičkové. Jsou lehčí, padnou dobře, přes noc vydrží.
@Jitul.kaaa9 dcerka ji měla ani ne po 3 hodinách úplně pročůranou, navíc se jí z plínky mezi nožkami udělala hrozná bambule, jak jsou tenké asi. Povrch byl úplně mokrý. Sovičkové jsem dávala v pohodě i na noc, tyhle vůbec nebudu riskovat. Jsem z nich dost zklamaná ![]()
Používám pleny z Lidlu Lupilu a maximální spokojenost, ani jednou neprotekly, pripominaji mi Pampers, ale tolik nesmrdi… za mě nejlepší pleny ![]()
Vydržej tak polední spaní a pak nejdou ani smotat do balíčku.
@sonacha používám Lidl plenky a jsou super, chci na druhé vyzkoušet i ty od mini velikostí ![]()
@Verurizeckova @Kristyna.Vechtova ty jo a mně zase ty z lidlu přišly hrozné, malé se dělala boule, špatně se v nich rozložilo to čůrání a navíc mi přišlo, že je z nich i hned cítit, že se počůrala, půlku balíku jsem vyhodila ![]()
@Kristyna.Vechtova děkuji za tip, já ty z Lidlu zkoušela na syna a nebyla jsem moc spokojená, ale je to už přes 2 roky a myslím, že je taky nějak měnili, že?
Vyzkoušíme. Ono taky kluci čůrají jinak než holčičky, tak uvidíme. Myslím, že Huggies dokonce dělají právě extra pro holky a extra pro kluky
Ale jsou předražené ![]()
@Jitul.kaaa9 tak boule se mu neudělala nikdy - to max ve slavných Pampers pants, ty jsou děsné
a teda nic z nich nikdy necítím, neprotečou přes noc, jsou měkké, tenké. Ale chápu, každému mimču sedí něco jiného ![]()
@sonacha synovi budou dva za pár dní, používáme je cca od půl roku, jak před změnou tak po změně a jsou super, neprotečou, tenké, měkké za mě ideální, ale asi to chce zkusit, každému mimču sedí něco jiného, mě třeba absolutně nevyhovují Pampers. Jinak muži vřele doporučit i plenky z Alberta, ty malému taky vyhovují ![]()
A právě z Lidlu chci zkusit teď (no v lednu) i ty úplně nejmenší ![]()
Ja kupuji na internetu dada plenky. Jsou za super cenu a spokojenost veliká
vydrzi malému celou noc ![]()
Podle me ve Fred and Flo hur drzi ty pasky. State Tesco mi zase zacali protikat,jakmile syn sel pres 4,5 kilo (u velikosti do 6 kilo). Novou radu mame poprve pres noc, ve dne docela dobry,uvidime co po te noci.
Podle me ve Fred and Flo hur drzi ty pasky. State Tesco mi zase zacali protikat,jakmile syn sel pres 4,5 kilo (u velikosti do 6 kilo). Novou radu mame poprve pres noc, ve dne docela dobry,uvidime co po te noci.
Přes noc jsme nezkoušeli, protože pásky se zařezávají. A to i když hodně neutahuji. Okraj je ostrý. Obzvlášť u premium řady. Jinak by vyhovovaly.