Nové vlásky

P.
2302
9.10.08 07:44

Nové vlásky

ahoj,
chtěla bych se zeptat, kdy se miminkům obměňujou vlásky, jako kdy jim vypadá to chmýříčko, co maji od porodu a narostou vlasy, co budou mít už nastálo? máme 6 týdenní holčičku a přijde mi, že ji část vlásků už vypadala…děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.10.08 08:24

Ahoj P.
tak zadny presny udaj ti nepovim, mame 4. mesicni holcicku a pulka vlasu ji vypadala a pulka ji odrusta, no vypada vesele :)
Doufam, ze uz ji to vypada vsechno

Neprihlasena Lucka

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
9.10.08 08:26

diky. ja se jen bala, aby to nebylo neco jinyho, napr. spatny slozeni myho mlika apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
9.10.08 08:36

Ahoj, já mám devítiměsíční holčičku, narodila se hodně vlasatá, po čtvrtém měsíci jí to začalo padat. Ale nevypadalo jí to všechno, takže teď máme na hlavě takovou kombinaci původních dlouhých pramenů tmavých vlasů a krátkých světlých vlasů. Ráno po probuzení je kouzelná, vypadá jak vzteklý Bethoveen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
9.10.08 08:37

Ahoj, já mám devítiměsíční holčičku, narodila se hodně vlasatá, po čtvrtém měsíci jí to začalo padat. Ale nevypadalo jí to všechno, takže teď máme na hlavě takovou kombinaci původních dlouhých pramenů tmavých vlasů a krátkých světlých vlasů. Ráno po probuzení je kouzelná, vypadá jak vzteklý Bethoveen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.10.08 09:20

jája měl na hlavě jen krátké světlé chmíříčko, vypadal jak plešatec :lol: .Hooodně dlouho po roce jsem mu zastřihla pár chlupů vzadu, které mu dost přerůstali na krk, ale to bylo fakt pár chlupů. Před létem jsem ho teď sjela strojkem, abych mu to zarovnala (měl na vršku delší a vradu delší).Pak byl tak ostříhanej ještě jedou, a teprve teď se dá říct že má vlasy :D.

• Citovat
  • Upravit
724
9.10.08 09:31

Ahoj P.

předně gratuluji dnes Tvé dcerce k svátku :)

Naše Sára má vlásky po porodu a má jich celkem dost, a myslím, že jí nevypadají. Ráchelce taky nevypadaly, jen se změnila jejich barva.

Sárinka po porodu:

Minulý měsíc:

Pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
9.10.08 11:37

Ahoj, nám vypadávaly a zároveň rostly nové, ale světlejší. Ještě teď má vzadu na krčku pár tmavých vlásků jinak je blond. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.10.08 12:52

Tak naše malá měla hned od narození vlasů snad víc než já a žádný jí nevypadaly,jen zesvětlaly a podrůstají ještě další. Takže některé má „dlouhé“ a některé kraťoučké. Jinak jí šíleně rychle rostou - stříháme každou chvíli.(a to jsem se zařekla, že první stříhání až po roce :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí