Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky prosím o radu mám šesti denní holčičku. Mlíčko se zatím moc netvoří tak dokrmujeme UM v porodnici chodila kakat tak 3× denně a teď nebyla celý den ani jednou. Mě se tedy trošku spustilo mlíčko, to v porodnici vůbec. Bříško má tvrdé a bolí jí, ale prdíky odchází. Dala jsem espumisan, masírovala, pomáhala teploměrem, dávala teplé. Teplotu nemá, jí bez problémů. Jeto normální?
Nám vždy říkali, že kojené děti nemusí mít stolici klidně i týden a je to normální.
@Lucie66 kojená dcera nekakala i tři týdny
, vše upotřebila.
@Lucie66 kojená mrňata nemusí kakat i několik dní.. je to normální. Navíc na začátku, pokud ještě není tolik mléka, tak se fakt neboj.. až začne být průtokovým ohřívačem, bude hůř ![]()
Muj malej kadil tak jednou za pet dni a to jsem mu vetsinou pomahala rourkou. Pak jsem zmenila Nutrilon za Hipp a kadil denne. Ted ma rok a nekdy i trikrat za den. Male deti nemusi kazdy den.
@martina.se Já vím, jenže ona dostáva víc UM než MM…Bříško tvrdé, a brečí až bych brečela taky ![]()
@slivovicka Už od novorozence? A bříško tvrdé? Já si zase říkám, že když prdí tak snad není tak zle…
@Lucie66 píše:
@martina.se Já vím, jenže ona dostáva víc UM než MM…Bříško tvrdé, a brečí až bych brečela taky
protože to to UM způsobuje. Takže zkusit možná jiné
navíc většina dětí trpí kolikou.. ano, vím jaké to je - u prvního to bylo půlroční peklo
pokud se Ti cokoliv nezdá, tak dojít k dr ![]()
K doktorovi jdem v pondělí tak uvidíme…Teď spinká tak se jí třeba uleví…
@Lucie66 píše:
K doktorovi jdem v pondělí tak uvidíme…Teď spinká tak se jí třeba uleví…
pokud by bylo něco špatně, tak nebude v klidu spát ![]()
@martina.se Celou noc nonstop řádila teď už tři hodiny spí-uklidnila si mě děkuju
Je to normální. Když ji krmíš UM. Tak ji ucpáváš, dávej ji častěji během krmení odříhnout, na Espumisan se vykašli a dávej BioGaiu, to řeší problém dlouhodobě a ne jen na chvilku. Nos ji v úlevové poloze. A zkus rourku
@Lucie66 to nevdi, zkus jinouznacku, my zkouseli 3.askoncili jsme na sunaru! Ten ji problem nedela! A ze nekaka,nevadi.To prijde!?Co ji davas za mliko!?
@j-p Hipp, měla ho odzkoušené z porodnice tak to nechci hned měnit