Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od září má FB nový vzhled. Jak jste s ním spokojené? Já vůbec, strašně pomalu se mi načítá stránka, zpomaluje mi počítač. Problémy s tím mám na notebooku, na mobilu ne.
Ja to ani nezaznamenala. Zadne problemy mi to nikde nezpusobuje. Co je tam jinak? Ja si zadnych změn nevsimla ![]()
@Kriss Tina píše:
Ja to ani nezaznamenala. Zadne problemy mi to nikde nezpusobuje. Co je tam jinak? Ja si zadnych změn nevsimla
Ještě máš asi ten starý fc. Protože toho nového si nejde nevšimnout, vše je tam jinak a je to strašné
![]()
Děsné to je… zvykám si už přes týden a jsem ráda, že na mobilu je ten vzhled normální. Je to pro mě víc nepřehledné, furt tam něco hledám a nadávám ![]()
Ja tu chujovinu pred pul rokem zrusila, tak tohle nemusim diky bohu resit ![]()
@smajlik345 asi jo, ja tam moc casto nechodim, ale byla sem tam rano a nic nového sem nezpozorovala ![]()
Stále se dá přepnout na starý vzhled. Udělala jsem to už asi 3×. Vždy jim nápisu anglicky zpětnou vazbu, ze nový vzhled je absolutně nepřehledný. Je to asi k ničemu, ale to je vše co se dá dělat.
@Alkata jak prepnu na starou verzi?
Mám nový vzhled už asi měsíc a pořád si nemůžu zvyknout.
@Kriss Tina píše:
Ja to ani nezaznamenala. Zadne problemy mi to nikde nezpusobuje. Co je tam jinak? Ja si zadnych změn nevsimla
Asi máš ještě starý vzhled.