Nový objev, co s tím?

20
24.12.20 09:06

Nový objev co s tím

Zdravím potřebuji poraďit :nevim: Mám teď nový objev a známe se týden je starší asi o 5 let ;) o víkendu tak jsem u nej spala ale nevyspali jsme se spolu, když jsem mě odvezl domu dal mi pusu poté jsem nedostala žádnou zprávu až včera že prý jak jsem u něj spala moc jsme si nepovídali a že je rád že jsme se spolu nevyspali že by to možná i nedopadlo dobře :think: já jsem mu na to odepsala jestli nechce tomu dát ještě jednu šanci a napsal mi že ano půjdeme spolu ven, na to jsem mu odepsala tak áz bude mít čas a chuť že ať se ozve budu ráda a on na to ju ;)
A už jsem mu neodpověděla snažím se od toho nic neslibovat ale řekla jsem si že chvíli počkám a kdyžtak mu navrhnu procházku třeba po Vánocích nebo se na to úplně vykašlat a čekat? Děkuji za radu a omlouvám se za chyby ve větách :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1170
24.12.20 09:19

Po svátcích mu napiš, jestli se nechce sejít. Pkud pak neodepíše, znamená to ne a dál bych mu nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.12.20 09:22

Taky mě to napadlo že bych mu napsala jestli nechce zajít třeba po Vánoční procházku a pokud by neodepsal tak bych si ho asi všude smazala :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27659
24.12.20 09:46

Nepsala bych mu nezní to jako že by měl moc velký zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
24.12.20 10:01

@nonyma1 tak ono asi záleží, kolik vám je let. Ale z tvyho popisu to vyznívá, že je rád že se s tebou nevyspal, protože nemini dal pokračovat. Hlavne mi přijde zvláštní, žes u něho strávila noc a nic nebylo. To už by mi přišlo divný, zvlášť, když bych trávila noc u chlapa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.12.20 10:15

@Mochomurka83 Nespala jsem s nim protože to je na mě moc brzo chtěla jsem s nim jen trávit čas a noc všechno bylo ok a pak najednou bum a zpráva až po 2 dnech :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
24.12.20 11:02

Kolik vam je let? Je to takovy divny…domluvili jste se, ze az ON bude mit cas a chut, tak ze se ozve, ne? V tom pripade bych mu nepsala a cekaka, jestli se rozhoupe. Pokud se neozve tak tyden, tak bych mozna zkusila napsat, jestli nechce na tu prochazku a kdyz by se vymlouval, tak je to uz uplne jasny…hlavne nedolizat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
24.12.20 11:08

To je ten co sis ho našla na sex seznamce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.12.20 11:22

@kalie Je mi 20 :roll: já vím že jsem mladá ale já nejsem na to abych si užívala a pak se usadila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.12.20 11:22

@karkarka né to určitě ne ani nevím jakou sex seznamku mate na mysli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
24.12.20 11:33

@nonyma1 A co jste teda u něj dělali když jste si nepovídali ani nesexovali? Ta hláška, že je dobre, že jste se spolu nevyspali je divná, kazdopadne už bych to nechala na něm, procházku jsi navrhla, tak teď ať se ozve on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.12.20 12:12

No zas až tam moc tě nežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.12.20 12:22

Asi nemá smysl to tak hrotit bujd se ozve nebo ne a když vám řekne že už se mu párkrat stalo že holku poslal do háje když s ní něco měl a vy tak pevně doufáme že vám se to nestane :roll: stalo se vám to taky někdy?
Občas si říkám co když za to mohu já že jsem u nej spala
Přitom on je 3 měsíce po rozchodu a hledá holku jak kdyby nedokázal byt sam :roll:
Jak kdybych zas naletěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
24.12.20 13:06
@karkarka píše:
To je ten co sis ho našla na sex seznamce?

To je furt dokola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
24.12.20 13:12

Nepis mu!
Udicku jsi nahodila, je to na něm.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...