Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždyť to ničemu nevadí, někteří mladí muži, i ti co se zdají být suvereni, můžou být nesmělí. Zejména, když si pozvou krásnou ženu domů.
Však co si budeme povídat, v této době vás nemohl pozvat na skleničku, a když chtěl strávit večer ve vaší společnosti, nic jiného mu nezbylo, než vás pozvat k sobě. ![]()
Pokud řekl, „půjdeme ven“, zkuste převzít iniciativu, pozvat ho na procházku např. o víkendu… nemůžete ztratit, jen získat.
Napište jak se další rande vydařilo. Držím palce
a krásné Vánoce!
Prosim te nepis mu, neponizuj se, stejne bud 1.neodpovi, 2. odpovi, ale neutralne a odlozi to na „nekdy“ nebo za 3. nekam pujdete, ale stejne z toho nic nebude.. no teda je tady jeste za 4. ze se s nim vyspis a pak se ti stejne neozve… a uprimne, v mym veku a co uz jsem stihla poznat, bych ho poslala k sipku, i kdyby mi napsal on..nic jineho, nez nahodny mozna sex z toho nebude, hledej dal
Myslíte že pokud se neozve do týdne je lepší si ho smazat ze sociálních síti a tak? ![]()
@nonyma1 píše:
Myslíte že pokud se neozve do týdne je lepší si ho smazat ze sociálních síti a tak?
Nedelej proste nic..proste nic, nepis mu, nikde si ho nemaz…zapomen a randi dal…nic mezi vama nebylo, jede se dal ![]()
Ja mam teda pocit, ze byla nejaka chyba v komunikaci. Jestli nemini pokracovat, tak proc napsal, byť s dvoudennim zpozdenim?
jakoby cekal, ze se ozve ona, zkusil zaprovokovat, nevim
Asi jsi pusobila dost netykave, coz vubec nevadi, neni duvod hned soulozit, i kdyz se jde k němu, umim si predstavit situace, ktere po sexu volaji, stejne jako situace, kdy to neni potřeba ![]()
Myslim, ze kdyz se neozve a ty budes mit pnuti, tak se klidne ozvi, ta situace se mi zda tak neprehledna, ze se to muze vyvinout kamkoli ![]()
@PaníKadrnožková Po tom spaní jak mě odvezl domů a neozval se ozval se až v pondělí tak ještě v neděli jsem mu večer napsala: tak konečně už jsi jdu lehnout a pustit film co budeš dělat ty? A na to mi neodepsal až v pondělí tu zprávu o tom spaní
vnucovat se mu nebudu protože to se nedělá takže možná tak navrhnu tu procházku pokud se do týdne neozve a pokud ignor tak je asi nejlepší se na to vykašlat co s takovým člověkem se trápit ![]()
Ale žere mě jak vidím že je on-line a najednou žádné zprávy nic ![]()
Nechala bych to na něm a počkala, až se ozve. Pokud by se neozval, už bych mu ani nepsala. Chlap si najde cestičku, když má opravdu zájem a udicku má nahozenou. Působí to na mě tak, že když při první návštěvě nebyl sex, nemá zájem se víc snažit a šlo mu jen o to jedno. Nikde bych ho nemazala a nehazela do ignoru. Působí to na mě hrozně zhrzeně ![]()
Asi mám zkušenosti s úplně jiným typem mužů…
Pokud se rande rozvinulo ve vztahu tak nikdy nebyl na prvním rande sex… ![]()
Na prvním rande mi přijde brzo sex hlavně to pak vše opadne ![]()
@nonyma1 nikdo ale neříkal, že měl být sex na prvním rande, ale pak bych spis u chlapa na prvním randěti neprespavala.
U chlapa bych trávila noc v momentě, až bych plánovala i sex. I za cenu toho, ze bych tedy nepila a odjela svým autem.