Nový seriál Labyrint na ČT1

298
7.9.15 21:21

nový seriál labyrint na ct1

Dobrý den, sledujete někdo seriál na Čt1 Labyrint? Zdá se mi, že režisér Strach je zase o level výš… Jen kdo je ten vrah. Podělte se někdo ale jen ten komu se ten seriál líbí. Ať tu máme klídek v Diskusi. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
7.9.15 21:25

Nevite nekdo, jestli to jde zkouknout na netu? jsem mimo dosah vysilani.

edit: uz vidim, ze jde

Příspěvek upraven 07.09.15 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
7.9.15 21:25

No já se snažím sledovat, ale nějak jsem nestihla úplný začátek a malinko mi unikly souvislosti :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
7.9.15 21:27

Mně se teda líbí zatím asi všechno, co J. Strach natočil. Hlavně o Vánocích Anděla Páně.
Dneska jsem 2/3 dílu Labyrintu propásla, tak zase příští týden. Zajímalo by mě, co kněz stále slyší v tom kostele, jako by to šlo z podzemí. Hodně dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.9.15 21:29

Hledají nějakého magora co zabil nějakého chlápka, co byl napíchnutý na kůl, omotaný Kobrou černou, a na Slovensku se to stalo také ale dívku. No a do Čech jede slovenská kriminalistka, která to vyšetřuje s českou policii. Je to dost zamotané a musí se to fakt sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
7.9.15 21:31

Já se na to začala dívat už kvůli tomu, že to natočil Strach. Jsem zvědavá jak to dopadne :-D. Dnes jsem hrozně nadávala tomu otci zmizelé dívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.9.15 21:32

@Demi Úplně jsem se bála… Jestli tam někdo zazdil nějaké děti… Taky jsem děsně zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.9.15 21:32

To jo. Dobře to natočil, dál se mi líbí od něj další seriály, myslím, že tam hraje Jiří Dvořák s Aňou Geislerovou, a také Ivan Trojan, ten tam fakt perlí. Takovej mysteriozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.9.15 21:34

Vůbec tedy nevím kdo svalil to kulturistu po těch schodech, ten tam přece zavřel na petlici toho druhého parťáka. A je mi divné co tam kujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.9.15 21:35

@Terdul Že by to bylo jako film 7 s Bradem Pittem? Tak to bylo taky dobrý. Je vidět, že my umíme točit dobré filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
7.9.15 21:36

@markytk Jo, Ďáblova lest. To bylo taky zajímavý.
@Terdul No tak to bude jako 7 hlavních hříchů. Dva už nejsou aktuální, ještě teda pět. Asi možná proto má seriál 7 dílů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
7.9.15 21:37

Ja sem taky fanynka serialu :dance: dnes sem se trosku i bala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.9.15 21:38

A ta ženská na té posteli, hrála jí Štěpánková… Za tou přišel také ten kriminalista Langmajer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
7.9.15 22:30

Hustý, teď koukám na netu a jsem napnutá jak kšandy… minulej tejden jsem taky koukala na netu a hned jsem do tří do rána stihla i celou ďáblovu lest a taky dobrý… i když je tam toho dost, politik, holky, do toho ten shořelej barák? a mrtvý soudce… no chce to asi fakt koukat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
8.9.15 07:46

Taky se mi to líbí. Je to pěkně zamotaný, jsem zvědavá na rozuzlení. Co myslíte, že můžou znamenat ty mince, co chodí té paní poštou? Bylo to odesláno z té vesnice, kde je ten kostel odkud se ozývá dětský pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí