Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, sledujete někdo seriál na Čt1 Labyrint? Zdá se mi, že režisér Strach je zase o level výš… Jen kdo je ten vrah. Podělte se někdo ale jen ten komu se ten seriál líbí. Ať tu máme klídek v Diskusi. Děkuji.
Nevite nekdo, jestli to jde zkouknout na netu? jsem mimo dosah vysilani.
edit: uz vidim, ze jde
Příspěvek upraven 07.09.15 v 21:27
No já se snažím sledovat, ale nějak jsem nestihla úplný začátek a malinko mi unikly souvislosti
.
Mně se teda líbí zatím asi všechno, co J. Strach natočil. Hlavně o Vánocích Anděla Páně.
Dneska jsem 2/3 dílu Labyrintu propásla, tak zase příští týden. Zajímalo by mě, co kněz stále slyší v tom kostele, jako by to šlo z podzemí. Hodně dobrý…
Hledají nějakého magora co zabil nějakého chlápka, co byl napíchnutý na kůl, omotaný Kobrou černou, a na Slovensku se to stalo také ale dívku. No a do Čech jede slovenská kriminalistka, která to vyšetřuje s českou policii. Je to dost zamotané a musí se to fakt sledovat.
Já se na to začala dívat už kvůli tomu, že to natočil Strach. Jsem zvědavá jak to dopadne
. Dnes jsem hrozně nadávala tomu otci zmizelé dívky.
@Demi Úplně jsem se bála… Jestli tam někdo zazdil nějaké děti… Taky jsem děsně zvědavá.
To jo. Dobře to natočil, dál se mi líbí od něj další seriály, myslím, že tam hraje Jiří Dvořák s Aňou Geislerovou, a také Ivan Trojan, ten tam fakt perlí. Takovej mysteriozní
Vůbec tedy nevím kdo svalil to kulturistu po těch schodech, ten tam přece zavřel na petlici toho druhého parťáka. A je mi divné co tam kujou.
@Terdul Že by to bylo jako film 7 s Bradem Pittem? Tak to bylo taky dobrý. Je vidět, že my umíme točit dobré filmy.
@markytk Jo, Ďáblova lest. To bylo taky zajímavý.
@Terdul No tak to bude jako 7 hlavních hříchů. Dva už nejsou aktuální, ještě teda pět. Asi možná proto má seriál 7 dílů? ![]()
A ta ženská na té posteli, hrála jí Štěpánková… Za tou přišel také ten kriminalista Langmajer
Hustý, teď koukám na netu a jsem napnutá jak kšandy… minulej tejden jsem taky koukala na netu a hned jsem do tří do rána stihla i celou ďáblovu lest a taky dobrý… i když je tam toho dost, politik, holky, do toho ten shořelej barák? a mrtvý soudce… no chce to asi fakt koukat ![]()
Taky se mi to líbí. Je to pěkně zamotaný, jsem zvědavá na rozuzlení. Co myslíte, že můžou znamenat ty mince, co chodí té paní poštou? Bylo to odesláno z té vesnice, kde je ten kostel odkud se ozývá dětský pláč.