Učebnice pro příjimací zkoušky na LF v pdf?

Anonymní
5.9.15 14:14

Učebnice pro příjimací zkoušky na LF v pdf?

Ahoj holky, je mi to docela trapné sem psát, ale už jsem zoufalá…zatím tuhle knihu sháním v okolí a marně, ráda bych využila možnost, pokud ji někdo nemá v pdf nebo nafocenou v počítači a byl by ochotný mi ji poskytnout..nevydařily se mi přijímací zkoušky na obor v lékařství a ráda bych to zkusila za rok zase, ale tentokrát nechci nic podcenit, proto se o to zajímám hned.Jde o učebnici od nakladatelství Sokrates - Chcete se dostat na LF? Alespoň 1 z dílů…pokud by tu byla některá ochotná, moc bych byla vděčná. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8504
5.9.15 14:43

Nebylo by lepší oslovit někoho přímo z LF, aby rozhodil dotaz mezi spolužáky nebo intranet, zda ji někdo nemá??? A mimochodem myslela jsem, že je to nějaká nesehnatelná kniha a tohle je první link, který mi na googlu vyjel…
 http://www.knihkupectvi.net/…ovych-otazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
5.9.15 14:44

Ahoj a to je ta co jsou v ni modelove otazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.15 14:48

@katule9 No modelové na Masaryčku mám koupené, tohle je vyloženě od Sokrata a jsou to 4. díly. Ale jsou to vzorové otázky a odpovědi.
@Tapeta Nakoupeno mám už hodně potřebných knih a nechci zas investovat do dalších, proto to zkouším touhle cestou, než do toho zase vložím peníze…

• Citovat
  • Upravit
2292
5.9.15 14:55

Aha tak to nemam, ale osobne jsem se ucila z ucebnice Odmaturuj z Biologie je to zaroven i priprava na prijimacky na VS a dalo mi to vic nez drtit otazky a odpovedi, delala jsem prijimacky tedy jen z biologie a taky na 1.LF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.15 14:57

@katule9 Joo já tyhle učebnice mám, ale zjistila jsem, že jsou napsané právě i tyto od Sokrata na přípravu tak jsem to chtěla zkusit, jestli to není na internetu, než bych to zase kupovala, ono se to pak prodraží, když jich člověk kupuje víc a pak se to zase těžko prodává jiným studentům…tak jsem chtěla zkusit prvně tuto variantu :)

• Citovat
  • Upravit
8504
5.9.15 14:58
@Anonymní píše:
@katule9 No modelové na Masaryčku mám koupené, tohle je vyloženě od Sokrata a jsou to 4. díly. Ale jsou to vzorové otázky a odpovědi.
@Tapeta Nakoupeno mám už hodně potřebných knih a nechci zas investovat do dalších, proto to zkouším touhle cestou, než do toho zase vložím peníze…

Aha :roll: Já myslela, že když píšeš, že jsi zoufalá, tak že knížka už není nikde k sehnání. Tak to joooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
5.9.15 14:59

Nebo jedine na nejakoem bazaru zda by nekdo neprodaval. A na jaky obor se hlasis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.15 15:01

@Tapeta Zoufalá jsem hlavně proto, že je musím shánět, že jsem je nesehnala dřív a třeba by to dopadlo jinak :,( k sehnání jsou na internetu, to jo, ale fakt by se mi to prodražilo, ale asi mi nezbude nic jiného.
@katule9 Mrkla jsem na bazari na konkurenční stránce ale tam bylo buď prodáno nebo rezervováno. Ptala jsem se i kamarádů z okolí a ti to také nemají, že bych si to třeba půjčila nebo nafotila. No hlásím se na Fyzioterapii. Měla jsem dobrý výsledek, ale pro kapacitu nepřijada, tak se chci do toho letos více opřít a napravit to, co jsem podcenila :roll:

• Citovat
  • Upravit
2292
5.9.15 15:05

Tam byly z jakych predmetu prijimacky? Ja se hlasila va vseobecnou sestru-kombinovana forma, naval je tam velky no to je fakt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.15 15:07

@katule9 No právěže do Brna biologie, chemie a fyzika, do Olomouce, kam jsem chtěla nejvíc a kam chci tuto učebnici, tam byla somatologie, biologie, fyzika, chemie, osp a základy společenských věd…a na to mi právě chybí tahle učebnice. No právě, prostě bych si chtěla alespoň teď schystat učebnice a připravovat se zavčas, tak uvidím co seženu, chtěla jsem si to půjčit třeba i v knihovně, ale tam to také nemají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!