Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bejbyy Takže je to na dlouho? I když jsem objednana na čas?
@bayli
Je tam Dr. Vlašín, který je prý kapacita a nějaká paní doktorka. Já byla u Vlašína. Sice je odměřenější, ale na vše mi odpověděl a co se týká pohlaví, tak si i zavtipkoval ![]()
Maličká ze začátku nechtěla spolupracovat, protože zrovna asi spala, tak ji budil a to se jí moc nelíbilo. Budil jí tak, že ultrazvukem do ní přes břicho šťoural, bylo mi jí až líto
Nakonec se vzbudila a po chvilce spolupracovala. Pak si dala nožičky nahoru, palec do pusinky a zase spala ![]()
@bayli jo většinou se čeká… zvlášť u Vlašína. Ale uvidíš, jen s tím počítej, že se to může stát, i hodina v čekárně.
@bayli
My čekali asi 20min. Nic hrozného. Hlavně se nestresuj. Je to krásný zážitek a od té doby je přítel z maličký úplně hotový ![]()
@bayli píše:
No právě mám strach aby mě třeba nenadal ze jsem měla nejdříve zhubnout a tak a hlavně tam se mnou půjde i přítel, tak aby nebyl v rozpacích kdyby mě museli dělat vnitřní ulz. Může moje nadváha zhoršit výsledky Testů?
ne, nemůže.. hele, moje ségra měla asi 150 kg. Krom toho, že jí řekli, že se jí císař bude hůř hojit, nikdo nikdy nic nenamítal.
@Bejbyy píše:
@bayli Vlašín je kapacita a studenej čumák, je jedno ke komu tě pošlou, všichni to umí… hlavně buď v klidu a těš se na video, připrav se na čekání v čekárně a pohodička
To je možná pravda, ale jako jediný odhalil u mého dítěte vrozenou vadu, zatímco jiná nejmenovaná lékařka tam si toho nevšimla. Takže za mě, jedině Vlašín, je fuk jestli je studený čumák nebo ne, hlavně, že to umí. Pokecat si můžu i s kamarádkou na kafi.
@Zabatko Já bych od doktora čekala malinko citlivější přístup. Můj názor. Když jsem u něj v klukama byla počtvrté, už mu to šlo… poprvé být slabší povahy mu tam rovnou skočím z okna ![]()
@Bejbyy píše:
@Zabatko Já bych od doktora čekala malinko citlivější přístup. Můj názor. Když jsem u něj v klukama byla počtvrté, už mu to šlo… poprvé být slabší povahy mu tam rovnou skočím z okna
No až tak hrozný mi to nepřijde. Vždycky když jsem u nějk byla (dohromady asi 10×), tak sice moc nemluvil, ale nějaký drsný nebyl, dokonce mi dělali AMC a přišlo mi, že je hodný, akorát to zkrátka neumí s lidma, jako není takový ten konverzační typ. Otázka je, čemu dát přednost, jestli odborníkovi, který je zkrátka svůj, nebo „odborníkovi“, který pak může něco přehlídnout. Tím samozřejmě neomlouvám lékaře hulváty, ale u něj mi nepřijde, že je hulvát, jen je k cizím odměřený, což je furt lepší, než nějaké arogantní blb, co má prapodivné kecy. My třeba chodíme s dcerou k prof. Dunglovi právě kvůli vrozené vadě a to je teprv kapacita, u něj nikdy nevím, jak se chovat a co říkat, když vstoupí do ordinace, tak se zmenším na 50 cm, zkrátka on má v sobě takovu nějakou přirozenou autoritu nebo něco, co se těžko specifukuje. Ale že pochází tady od nás, tak se vždycky poptá, jak nám jde víno atd. ![]()
@Zabatko já ho taky nechtěla hanit, jen kdyby mě na to někdo upozornil dopředu, asi by se mi to přijímalo líp.
Jinak je super, to bez debat a ano, raději důkladný on, než laxní milý bůhvíkdo
@bayli nebooooj
80kg mi nepřijde až tak moc
uvidí určitě dobře
@bayli ; v 13tt jsem mela 102kg bidet to slo… 80kg je nic.Ale zase zalezi jak to zenska ma rozlozene no. Ale urcite to videt pujdeee
Snad jo.. už se moc těším, když tady čtu vaše krásné zkušenosti z ulz.. děkuji za povzbuzení.. ![]()
No, holky, ono 80kg není sice moc, ale záleží taky na jakou výšku, že jo
.
Nechoď před vyšetřením na wc - naposled doma
. Abys neměla prázdnej močák, nevím proč, ale bylo mně to tak řečeno
.
@Ziina mám 160cm.. to jsem neslyšela s tím wc.. díky za postřeh..