Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla bych se poptat, jelikož doktorka mi nic neřekla. Mám od čtvrtka 7.6 zavedené NT Jaydess na 3 roky. Od kdy mohu s přítelem provozovat sex? Od kdy jsem chráněna? Nevadí tělísku žádné praktiky? ![]()
Jinak, zavedení vcelku bolestivé, ale dalo se to přežít, zaváděno 4 den MS. První den bolesti břicha, další den už jsem o něm nevěděla a jen jsem trošku špinila. Dnes už ani jedno z toho. ![]()
Ahoj ja jsem byla na zavedeni 6.6 to byl 2 den ms. Taky me i krasne koncej tak snad zadny spineni nebude ![]()
Ja ho necitila vubec do teď me ani bricho nebolelo, jinak jsem pred tělískem byla denne na praskach co stejne nezabírali ![]()
Na pohl. Styk jsem se ptala rekl hned po ms ale polovička může citit dloubani nez provazky zmeknou cca 6 tydnu.
Chráněna jses ihned od zavedení tak bylo řečeno.
Tak at se nic nekomplikuje
![]()
@kikina005 píše:
Ahoj ja jsem byla na zavedeni 6.6 to byl 2 den ms. Taky me i krasne koncej tak snad zadny spineni nebude
Ja ho necitila vubec do teď me ani bricho nebolelo, jinak jsem pred tělískem byla denne na praskach co stejne nezabírali
Na pohl. Styk jsem se ptala rekl hned po ms ale polovička může citit dloubani nez provazky zmeknou cca 6 tydnu.
Chráněna jses ihned od zavedení tak bylo řečeno.
Tak at se nic nekomplikuje![]()
A nevadí tomu tělísku nic? Jako že druh sexu. ????
No myslím ze ne, jen opatrne aby za to nezatahnul pak by se telisko mohlo pohnout.
U hrátek mi to taky popsal bude mit podobanou ruku ale ovsem nemusí to jsou jen ty horsi teorie ![]()
@kikina005 píše:
No myslím ze ne, jen opatrne aby za to nezatahnul pak by se telisko mohlo pohnout.
U hrátek mi to taky popsal bude mit podobanou ruku ale ovsem nemusí to jsou jen ty horsi teorie
Uff, dobře, děkuji moc
![]()
Já mám Jaydess už po druhé, celkem v kuse už to bude za chvíli 4 roky. Nikdy tomu nic nevadilo. Maximálně můžou vadit silikonové šňůrky (ty se pak dají u Mudry zkrátit a pocitově to nebolí, spíš to chlapa lechtá nebo tak jakoby škrábe, nemůže se na to napíchnout
). Moje zkušenost s ním je super. 2 roky, dokud nezačne ztrácet množství hormonů bylo vše na 100% v pohodě. Posledního půl roku než mělo jít ven už mi dělalo dost zle. Doktorka mi řekla, že to je právě kvůli tomu, že se snižuje množství hormonů. Takže na podruhé půjde ven po 2 letech
. I tak to za to 100% stojí. Úspora na prášcích a zároveň na hygienických potřebách je obrovská…