Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
evi.an píše:
Taky můžu potvrdit dobrou zkušenost s tímto centrem - byla jsem tam na NT+ ve 12tt, na UZ v 15tt, ve 20tt a ve 30tt a vždy v pohodě, pokaždé jsem tedy byla u jiného doktora a super, akorát na poslední kontrolu jsem chytla MUDr. Čuprovou, ta byla trochu nevrlá, ale tak jsou daleko horší doktoři.Využiji to tady k jednomu dotazu - pokud má gynDr. v ordinaci UZ, posílá taky do Prenatalu nebo se všechny UZ odehrávají u ní v ordinaci? Změnila jsem teď doktorku, předchozí UZ neměla, tak tam to bylo jasný, ta nová už má, tak nevím.Určo plánujeme ještě další děti a nechtěla bych manžu připravit o ten zážitek
Moje dr. má uz v ordinaci. Tak mě ho dělá většinou přikaždé návštěvě, sleduje srdíčko, na veveří mě posílala zatím jen ve 12.tt, teď ve 20.tt a pak , ale záleží od doktora. Při prvním mě neposílala nikam, ale pokus si podle mě řekneš, že chceš jít ve 12.tt na ten hrazený, ten normálně doktor nedělá a potom si požádáš o ten ve 20.tt tak ti vyhový. Držíme pěstičky.
Ahojte. ![]()
Holky můžu se zeptat jaká je tam většinou tak objednací doba?
Děkuji za odpověď. ![]()
Ahoj, též se přidávám s dotazem, jak dlouho trvá objednání?
A doktora si můžu vybrat? Nebo mi nějakého prostě přidělí?
Díky ![]()
Já volala že potřebuju jít nutně brzy a že chci k Vlašínovi, volala jsem v úterý a za týden v úterý jsem šla ![]()
Ahojte maminky a těhule, mám dotaz týkající se NT screeningu. Poradíte kam na něj zajít v Brně??? Kde máte dobré, ale i špatné zkušenosti? A ještě jeden dotaz. Jak se postupuje, pokud NT vyjde dobře a Tripple testy špatně? Je vůbec nějaký ohled na ten NT screening, nebo je to zbytečný vůbec podstupovat? Děkuji za odpovědi.
Ahojky,
já mám s Veveřím taky ty nejlepší zkušenosti,byla jsem tam při prvním těhu i ted ve druhém,ne ted na NT,ale klasika,12,20,30týden..
Můžu potvrdit,že dr.Vlašín je opravdu nejlepší,je to fakt odborník,prostě mrkne a vidí
tohle těhuj jsem u něj byla teda jen ve 12,byla jsem tam sama,tak mi mimčo projel aa prý že vše vypadá v pořádku,popisoval co a jak a pak se mě zeptal,jeslti je to všecko,co jsem chtěla vědět
Tak já na to,že jo,že jsem ráda,že je v pořádku a on takový,jestli mě nezajímá pohlavý
byla jsem v šoku,že by mi to mohl už takhle brzo říct!!Prý to bude kluk(doma mám holčičku)řekl to s naprostou jistotou,že to ani nemůže být jinak,že se hezky ukázal..pak jsem byla ve 20 a 30tt,ale už u nějakých doktorek,ty byli taky dobré,chlapečka mi potvrdili,ale prostě Vlašín je fakt nejlepší:-)Pak mi řekl,že jsem typická,ženská,že nejdřív nic vědět nechci a pak všechno
ale říkal to vtipně a byl v pohodě,fakt jsem měla super pocit,když jsem odcházela
![]()
ve 12 tt??? Mě doktorka řekla pouze o tom NT screeningu - placeným, o ničem jiném mi neřekla. Já jsem teda teprve 9+0. A na ten NT mě objednali na 13+0 tt.
tady to máš všechno vysvětlené, i to v kolikátém týdnu se vyšetření dělá ![]()
byli jsme v únoru, přítel se mnou, naprosto bez problémů. ale děloha si rostla dozadu, takže dítko ukazovalo pouze záda, tak nakonec jsme zkusili i vnitřní utz, z toho se dalo něco málo změřit. přítele se ani nezeptala, jestli chce jít pryč, ale já věděla, že s tím nemá problém a ani já ne, tak klidně zůstal a neozýval se. a stejnak nakonec kontrolní utz za tři týdny (už zadarmo), až se děloha vyloupne z pánve a dítě bude mít šanci se otočit…ten nám před týdnem dopadl taky na jedničku a dokonce máme naprosto jasno, že čekáme chlapečka
takže na konci 15tt pohlaví víme
předchozí odpověď byla k původnímu dotazu.
k tomu novému - mě dr.řekla, že pokud půjdu na NT a vyjde ok, tak triply dělat nebudem, protože jsou tak nepřesný. takže upřímně - kdyby vyšel NT dobře, zkus se zamyslet nad tím, jestli triply neodmítnout, zbytečně by ses stresovala nepřesnými testy. příjde mi, že triply snad vyhodnocuje generátor náhodných čísel ![]()
a potvrzuju, že dr.vlašín je best, ale já byla u jiné dr. a ta okamžitě jak něco nezvládla napoprve, zavolala si ho aby jí pomohl s tím, že on má víc zkušeností, tak abych dostala jen kvalitní službu…takže on nakonec ty kopající nožičky dokázal změřit
našel taky pindíka a ostatně i šťouchnutím nad kyčlí mrňou se otočil do správné polohy ![]()
Holky mám na Vás prosím dotaz??? 12. 4. jsem objednaná na Veveří. Budu v 13+0 tt. Chci se zeptat,jde se na řadu hned na objednaný čas?? Mám žádanku od dr. a je tam napsané,že žádá UTZ,co to obnáší,je tam jen UTZ nebo i krevní testy??? A ptala jsem se a prý je to zadarmo,tak babo radˇ… ![]()
Díky za odpovědˇ!!! ![]()
bobeček32 píše:
Holky mám na Vás prosím dotaz??? 12. 4. jsem objednaná na Veveří. Budu v 13+0 tt. Chci se zeptat,jde se na řadu hned na objednaný čas?? Mám žádanku od dr. a je tam napsané,že žádá UTZ,co to obnáší,je tam jen UTZ nebo i krevní testy??? A ptala jsem se a prý je to zadarmo,tak babo radˇ…
Díky za odpovědˇ!!!
Ahoj boby, a to jdeš na ten NT screening nebo jen nějaký UTZ??? Jelikož já jsem taky objednaná na NT a mě tam řekli, že se platí 1450 Kč. Takže taky to vůbec nechápu…
bobeček32 píše:
Holky mám na Vás prosím dotaz??? 12. 4. jsem objednaná na Veveří. Budu v 13+0 tt. Chci se zeptat,jde se na řadu hned na objednaný čas?? Mám žádanku od dr. a je tam napsané,že žádá UTZ,co to obnáší,je tam jen UTZ nebo i krevní testy??? A ptala jsem se a prý je to zadarmo,tak babo radˇ…
Díky za odpovědˇ!!!
ne nejde. nechápu, proč ta objednávají, i na genet.pohovor jsme čekali víc jak 20 minut víc než na kolik jsme byli objednaní a to si tam ta dr.pila kafe
což jsme teda zjistili až pak, do té doby jsme netušili, že je to ona (byla u dr.ve vedlejší ordinaci).
a utz - tam tak 90% maminek má dítě v blbé poloze, v tomhle týdnu je to ještě normální, jak není děloha venku z pánve, takže chvíli koukají, pak tě nechají 20 minut pochodovat po chodbě a zas kouknou…a takhle třikrát, pokud se neotočí a nebo si tě pak objednají znovu tak za 3 týdny - a to už jsme tam byli 3 hodiny, než bylo místo, oni nás objednali tak nějak „až bude chvilka času, tak to zkontrolujem“
![]()