NT screening u Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
P.
2302
21.4.12 20:07

mne dali zadanku u gynekologa…ale mozna jsem ji odevzdala uz na krvi..to uz teda nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MíšanaT
4.10.12 09:32

Holky,
nejsem z Prahy a zítra mám jít na krev na NT screening k Apolináři, sestra říkala, že se ta krev bere jinde. Je to daleko? Nebo tam dojdu v pohodě pěšky?

Děkuji moc, Míša

• Citovat
  • Upravit
17565
4.10.12 09:45

Jezdí tam autobusek, interval 15 min., má stanici hned před Apolinářem. Takže jestli ti není dobře a nechceš se projít, tak si v klidu popojedeš :-) (pěšky je to tak max. 10 minut)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.10.12 10:25

@helenkka mezi místními se mu říká „busík“, ale to jsem se bála, že by třeba mimopražské už vůbec nepochopily :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MišanaT
4.10.12 15:12

Děkuji za odpověď.

Já teda ani nevím, kde to je. Pojedeme s manželem a 2letým synem autem, tak nevím, jestli nechat auto u Apolináře a dojít tam pěšky nebo tam jet autem. Budu se muset ještě k Apolináři po odběru vracet?

Manžel by rád věděl, jak se to tam jmenuje, aby si to dal do navigace :)

Dík moc. :lol:

• Citovat
  • Upravit
85
3.1.13 16:45

Nevíte prosím, jestli by mne vzali na toto vyšetření k apolináři, když nebudu mít žádanku? Chci to na vlastní vyžádání a případně kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
3.1.13 17:45

@pherenike1 Radši si tam zavolej, cislo najdes na webu…jinak netuším…ale podle mě snad jo, ale asi bys platila..vim, ze se plati cca 1500 jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty99
12.4.13 22:57

Zdravím, :) Tak já jsem z toho teda pořádně zmatená, jdu k Apolináři v pondělí, na krvi na Karláku jsem už byla a tu žádanku, co mi dal doktor na gyndě si tam nechali, tak doufám, že mě na ten ultrazvuk vezmou(i když nebudu mít žádnej papír že jsem objednaná),jinak objednaná jsem už dlouho.. noooo, snad to všechno dopadne dobře. :?:

• Citovat
  • Upravit
3244
12.4.13 23:52

Ahoj ja jsem na gynekogii dostala 2 zadanky jednu jsem dala pri odberu krve a druhou mam dat na ultrazvuku.. Na ni mi napsala sestrau Apolinare ten dohodnuty termin na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty99
13.4.13 08:37

Ahoj, tak ono je to asi u každýho doktora jiný..já dostala jen jeden papír kde bylo napsaný číslo, kam si zavolat a objednat se na ten ultrazvuk a ten si nechali na tom Karláku, že to tam pošlou i s výsledkama k tomu Apolináři(aspoň tak jsem to teda pochopila).

• Citovat
  • Upravit
Naty99
13.4.13 08:39

Začínám mít špatnej pocit, že bude něco špatně..jestli mě nevezmou, mám asi smůlu :zed:

• Citovat
  • Upravit
1714
8.5.13 18:54

Ahoj holky, mám to stejně jako Naty. Dostala jsem číslo, kam se mám objednat na UTZ. Pak jsem šla na krev na Karlák a tam jsem dala všechny žádanky, co jsem dostala od mého gynekologa, a oni prý pak vše pošlou k Apolináři, tak nevím… Při objednání na ten UTZ si sestřička zapisovala, kdo mě posílá atd., takže by to mělo být v pořádku. Takže už žádný papír u sebe nemám. Když žádanku na odběry nemáš vypsané od tvého gynekologa, tak ti je vypíšou u Apolináře. Tak mi to řekla sestra. Já už jsem je měla, takže tam jdu 17.5. jen na ten UTZ. Na krvi jsem byla 7.5. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.20 18:17

Ahoj, prosim nevite nekdo jestli je v poradku jit na krev k 1.screeningu v 9+4?Neni to moc brzy? Aby to nezkreslilo vysledky. Dekuji jestli nekdo nevite kdy je to nejspravnejsi.mam za sebou potrat ve 2.trimestru a velky strach, proto to resim.

• Citovat
  • Upravit
1522
5.1.20 18:37
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim nevite nekdo jestli je v poradku jit na krev k 1.screeningu v 9+4?Neni to moc brzy? Aby to nezkreslilo vysledky. Dekuji jestli nekdo nevite kdy je to nejspravnejsi.mam za sebou potrat ve 2.trimestru a velky strach, proto to resim.
Úplně v poho, v tuhle dobu se na tu krev chodí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 09:05

Dekuji.Mne se to zdalo brzy. Slycham spis ze zeny chodi az v 10+ nebo 11+ tak me to zmatlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky