Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zajímalo by mě jak se neunudit ![]()
Já jsem se přestěhovala k příteli máme spolu 3.měsíční miminko a moc lidí tady neznám.Jestli jste maminky v podobném případě jak jste se zabavili aby jste se úplně nezbláznili
![]()
Dělám dálkově VŠ a mám dojem, že se brzo zblázním z toho, jak jsem se zabavila ![]()
Ono dost záleží, kam na vesnici
my jsme se přestěhovali do městečka 1500 obyvatel z Prahy, takže jako kdyby to byla vesnice
ale pořád máme Prahu v dosahu, kamarádky tu zatím nemám, mám je v Praze, tudíž výletujeme, občas zajedeme za zábavou do velkoměsta (kavárny, herny, bazén, zoo,..) a doma si užívám klidu a procházek..
na Tvém místě bych především užívala přírody a toho, že s takhle malým prckem můžete pořád drandit s kočárem, nosila s sebou deku, knížku a vždy se někde rozvalila ![]()
@Knihomyš píše:
Dělám dálkově VŠ a mám dojem, že se brzo zblázním z toho, jak jsem se zabavila
to mám v plánu též a pokud to vyjde, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu ![]()
Začala jsem zahradničit a starat se o všechno okolo baráku a nudu teď fakt neznám. Spíš vůbec nestíhám ![]()
Tak já se odstěhovala na ves kde žije 63obyv
převážně důchodci a chataři… neznám tu nikoho a celí den se zaměstnávám dcerou, psi, zahradou, pc a péčí o domácnost… někdy mi z toho solidně hrabe, ale co nadělám
![]()
Přítel je do večera v práci a samou mě to právě moc nebaví. A s kočárkem jezdím pořád a mám pocit ,že uličky znám nazpaměť
![]()
@sxaxnxdxrxa píše:
Přítel je do večera v práci a samou mě to právě moc nebaví. A s kočárkem jezdím pořád a mám pocit ,že uličky znám nazpaměť![]()
Přesně jak já ![]()
TAké bydlím na malé vesnici.Abych se nezbláznila,jezdíme po navštěvách,hodně ven po okolí.Dokud byla miminko.Ted spíš na hřiště na průlezky a houpačky.Kamarádku mám jednu,takže taky žádná sláva.A začala jsem brzy chodit na brigádu,jinak nevím nevím. ![]()
Ahoj, taky řeším šílenou nudu, jsem od začátku těhotenství doma, nikoho tu neznám…tak už mi z toho někdy pěkně hrabe. Tv, pocitac, uklizeni ani nic podobneho uz me nebavi! Resim to tak, ze chodim casto ven ze psem a nebo si zajedu ke znamym, nebo neco doma kutim a pocitam kazdy den do porodu. Ale nekdy fakt cumim z okna a cekam na chlapa, az konecne prijde domu.
![]()
já si chci koupit sekačku abych se pořádně uvolnila
miluji sekání trávy ,ale ne mi ji koupit ![]()
@sxaxnxdxrxa píše:
já si chci koupit sekačku abych se pořádně uvolnilamiluji sekání trávy ,ale ne mi ji koupit
Hele, řekni sousedům, že by sis u nich chtěla zasekat, určitě ti sekačku půjčí a budeš mít okamžitě spoustu skvělých přátel ![]()
Kdybys byla od nás ze vsi, tak tě ráda na naši zahrádku pustím a ještě nám můžeš sekat okolo bytovek, sekačku máme!
@sxaxnxdxrxa píše:
já si chci koupit sekačku abych se pořádně uvolnilamiluji sekání trávy ,ale ne mi ji koupit
Tak přijeď k nám já ti to ráda přenechám.
![]()
Jo, a vesnické děti zásadně spí nejlíp za zvuku sekačky, cirkulárky nebo příklepovky, jasný? (Osobně testováno.)
@Knihomyš píše:
Jo, a vesnické děti zásadně spí nejlíp za zvuku sekačky, cirkulárky nebo příklepovky, jasný? (Osobně testováno.)
Pravda
![]()