Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak tohlenc je asi poprvé, co někam píšu
takže začínám tak nějak neohrabaně
zdá se mi, že od dob, co jsem na mateřské, tak, tak nějak mizím ze světa dospělých… nevím, co s načatým dnem, nic moc mě nebaví…netrpíte tím některá z vás též? co dělat, abych úplně nezakrněla?
Chodím na angličtinu… A začla jsem na sobě pracovat i po fyzické stránce… ![]()
@chiticky občas to tak mám taky. Ale našla sem si koníčka (šití). Do toho vařím, uklízim, jdu nakoupit nebo si pohrát s malou na hřišti a pak už je večer
.. Ale jinak máme taky dny kdy se mi ani jedna činnost nechce dělat a furt si v hlavě říkám jaká je nuda
Chodím o víkendech na brigádu a v týdnu míváme s kámoškama který mají děti spicha a máme tzv dýchánky které se tedy opravdu netočí jen kolem dětí, no a pak mám pocit že nestíhám
@chiticky Já mám zase pocit, že každý den je stejný a taky mě to na rodičovské moc nebaví.
No jako ne, že by nebylo co dělat, ne že by nebylo kam chodit, jen mám pocit vyhoření..není to kapet zvláštní? u děti? děti, který by mi spíš měli dát pocit, že vzdušné zámky existují?
o té angličtině jsem též přemýšlela, samozřejmě zůstalo u přemýšlení… nemám na to buňky, samozřejmě to je výmluva, prostě se mi nechce, jsem lenoch
a šití, já mám též stroj, ušila jsem povlaky na polštáře a dostala od manžela,,burdu,, (jak romantické že?
). Chodím na procházky, to jako že jo, ale…ale no, nevím jak to pořádně vysvětlit. Jsem z Bystrca, takže samozřejmě krásné prostředí na procházky ![]()
Moc vám děkuji za příspěvky, syndrom vyhoření je pak kapet menší ![]()
Jo a knížky čtu taky, teď momentálně už 3. díl 50-ti odstínů šedi
to mě asi od zakrnění nepomůže co
![]()
@chiticky
Padesát odstínů pro mě není literatura, to je brak… Tohle číst, ukoušu se nudou a ten mozek mi asi taky zakrní. ![]()