Nuda v Brně ;)

4
5.5.14 09:31

nuda v Brně ;)

Ahoj,
tak tohlenc je asi poprvé, co někam píšu :) takže začínám tak nějak neohrabaně ;)zdá se mi, že od dob, co jsem na mateřské, tak, tak nějak mizím ze světa dospělých… nevím, co s načatým dnem, nic moc mě nebaví…netrpíte tím některá z vás též? co dělat, abych úplně nezakrněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
5.5.14 09:37

@chiticky
Já čtu knížky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.5.14 09:37

Chodím na angličtinu… A začla jsem na sobě pracovat i po fyzické stránce… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.5.14 09:50

@chiticky občas to tak mám taky. Ale našla sem si koníčka (šití). Do toho vařím, uklízim, jdu nakoupit nebo si pohrát s malou na hřišti a pak už je večer :mrgreen:.. Ale jinak máme taky dny kdy se mi ani jedna činnost nechce dělat a furt si v hlavě říkám jaká je nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
5.5.14 10:07

Odkud z Brna jsi? Taky jsem z Brna, matka na MD :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
5.5.14 10:43

Chodím o víkendech na brigádu a v týdnu míváme s kámoškama který mají děti spicha a máme tzv dýchánky které se tedy opravdu netočí jen kolem dětí, no a pak mám pocit že nestíhám

• Citovat
  • Upravit
5.5.14 16:16

@chiticky Já mám zase pocit, že každý den je stejný a taky mě to na rodičovské moc nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.5.14 16:44

No jako ne, že by nebylo co dělat, ne že by nebylo kam chodit, jen mám pocit vyhoření..není to kapet zvláštní? u děti? děti, který by mi spíš měli dát pocit, že vzdušné zámky existují? :D o té angličtině jsem též přemýšlela, samozřejmě zůstalo u přemýšlení… nemám na to buňky, samozřejmě to je výmluva, prostě se mi nechce, jsem lenoch :) a šití, já mám též stroj, ušila jsem povlaky na polštáře a dostala od manžela,,burdu,, (jak romantické že? :D ). Chodím na procházky, to jako že jo, ale…ale no, nevím jak to pořádně vysvětlit. Jsem z Bystrca, takže samozřejmě krásné prostředí na procházky :)
Moc vám děkuji za příspěvky, syndrom vyhoření je pak kapet menší ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.5.14 16:50

Jo a knížky čtu taky, teď momentálně už 3. díl 50-ti odstínů šedi :D to mě asi od zakrnění nepomůže co :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
6.5.14 11:40

@chiticky
Padesát odstínů pro mě není literatura, to je brak… Tohle číst, ukoušu se nudou a ten mozek mi asi taky zakrní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí