Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybys byla oblečená celá v NUDE a k tomu i doplňky světlé, tak by se mi to asi nelíbilo. Taky nemusím úplně barevný a přeplácaný oblečení, ale zase se to nemusí přehánět. Myslím si, že zrovna ty zmíněné barvy jsou parádní společně. Takže klidně v tom světlým oblečení od hlavy k patě, ale sluneční brýle (náhrdelník, naušnice, šátek…prostě NĚCO) a kabelku bych vzala černé. A klidně i obráceně. ![]()
Jestli jenom jednu - tak nude. Je univerzálnější, jde k černému i k ostatním. U těch černých je problém, že někdy vypadají tak nějak příliš běžně a ne s každým odstínem černé se snesou, takže pak člověk vypadá jak šmudla.
Ale teda já bych zrovna u kabelek pod 3 ks nešla. Zas tolik prostoru to nezabere, líp se to kombinuje, a hlavně stejnak člověk potřebuje náhradní, kdyby se s ní něco stalo. ![]()
Vzala bych tu nude, ale klidně bych vzala obě. Já teda kabelky nenosim, mám batohy, kabelku mám právě malinkou na společenské události a právě v takovém nude odstínu, je jemnější, cerna kolikrat k šatům třeba působí tvrdě ![]()
Podle mne potřebuješ obě. K letním šatům je černá kabelka mimo a nude je zase celkem fádní třeba do divadla. Celkově dvě kabelky mi přijdou ukrutně málo, natožpak jedna
No nevím, jestli mas minimalistický šatník, tak tam pravděpodobně budeš mít většinu kousku v základních a neutrálních barvách, proto bych si v těch kabelkach dovolila trochu zaexperimentovat a mít jich třeba vic. Čimz nemyslím deset nebo dvacet, ale třeba pět a střídat je podle nálady a potreby. Ale když nevím, co vlastně nosis a kam, těžko radit
více než nude nebo cerna mi přijde univerzalni střední hnědá nebo koňaková, fajn je statoruzova, bílá, klidně pak i ta nude a cerna. Nebo nějaká ulitla multicolor k černým dzinam a bílými triku, nebo třeba jen pepito. Případně taška z přírodního materiálu na léto. Kdyby byla řec o batuzku, tak ten černý, ale kabelka je trochu něco jiného ![]()
Ahojky, chtela bych znát vaše názory. Jsem minimalistka, takže mám tak zařízený dům a co se týká oblečení a doplňku, jsem na tom dost podobne. Mate to také některé tak? Chci si koupit kabelku, ale nevím jestli černou, nude nebo obe. Taky nosíte ke světlým outfitum světle doplňky (kabelky, batoh…) a k černým černé nebo to neřešíte a mate jednu kabelku na všechny příležitosti!