Zdravotní problémy kamarádky

Anonymní
7.9.22 15:36

Zdravotní problémy kamarádky

Ahoj.
Chci se poradit jak pomoct kamarádce a neuškodit našemu pratelství.
Je to mlada holka, je ji 26 let. Děti zatím nemá.
Kazdopadne neustale resi bolesti bricha, jenže ona nic nejí nebo hodně málo a to a hlavne to, co jí nic nedá.
Mnohdy jsme spolu celý den a ona prostě nejí a když už, tak až když má skutečně velký hlad a dá si jablko za celý den. Nikdy si nikde na vylete k jidlu nic nekoupila… mozna jednou za cely den oběd a dál nic :roll:
Já si myslím, že chce být hubená a to chápu, jenže ona je štíhlá a to dle mě neskutečně moc. Nikde nemá ani gram tuku. :roll:
Vysoká je asi 175 cm, ale široká fakt jako má 4 letá dcera.
Když jdou vedle sebe, jsou do šířky stejně. 8o
Taky si rikam, ze snad neni mozny aby nekdo dospělý mel takovy vosí obvod.
Ja si zkratka myslim, ze ty jeji bolesti souvisí právě s tím jak se stravuje a že je až zkrátka moc hubená - teda tělo špatně zásobuje, aby to nevyznělo špatně :roll:
Nevím jak s ní na tohle mluvit, aby pokud má problém se jeste vic nezasekla a neurazila. Vicemene se to podepisuje i na jeji pleti.
Vesměs jsem u ni byla, kdyz zase marodila. Od rana mela prý housku a šunku. :roll:
Tak jsem ji uvarila obed s prednaskou, ze musi jist a ten teda snědla a snad jsem ji nijak neurazila :roll:
Zase nechci byt uplná krá. a, ale záleží mi na ní. Známe se dlouho. Štíhlá byla odjakživa, ale teď je to skutečně extrém.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101684
7.9.22 15:56

Nebo problém nemá, jen je ten typ, co si sám pro sebe prostě vařit nebude. Takže pokud ti to nevadí, tak bych ji podstrkovala obědy i bez přednášky :mrgreen: Jen by tedy chtělo domluvit, že ti za ně bude něco dávat, abys na tom netratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.9.22 16:00

Nemá třeba problém s penězi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
7.9.22 16:04
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chci se poradit jak pomoct kamarádce a neuškodit našemu pratelství.
Je to mlada holka, je ji 26 let. Děti zatím nemá.
Kazdopadne neustale resi bolesti bricha, jenže ona nic nejí nebo hodně málo a to a hlavne to, co jí nic nedá.
Mnohdy jsme spolu celý den a ona prostě nejí a když už, tak až když má skutečně velký hlad a dá si jablko za celý den. Nikdy si nikde na vylete k jidlu nic nekoupila… mozna jednou za cely den oběd a dál nic :roll:
Já si myslím, že chce být hubená a to chápu, jenže ona je štíhlá a to dle mě neskutečně moc. Nikde nemá ani gram tuku. :roll:
Vysoká je asi 175 cm, ale široká fakt jako má 4 letá dcera.
Když jdou vedle sebe, jsou do šířky stejně. 8o
Taky si rikam, ze snad neni mozny aby nekdo dospělý mel takovy vosí obvod.
Ja si zkratka myslim, ze ty jeji bolesti souvisí právě s tím jak se stravuje a že je až zkrátka moc hubená - teda tělo špatně zásobuje, aby to nevyznělo špatně :roll:
Nevím jak s ní na tohle mluvit, aby pokud má problém se jeste vic nezasekla a neurazila. Vicemene se to podepisuje i na jeji pleti.
Vesměs jsem u ni byla, kdyz zase marodila. Od rana mela prý housku a šunku. :roll:
Tak jsem ji uvarila obed s prednaskou, ze musi jist a ten teda snědla a snad jsem ji nijak neurazila :roll:
Zase nechci byt uplná krá. a, ale záleží mi na ní. Známe se dlouho. Štíhlá byla odjakživa, ale teď je to skutečně extrém.

Nemůže mít anorexii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.9.22 16:21

A stojí ona o nějakou pomoc? Jestli je takhle spokojená, je to její věc. Je dospělá a svéprávná, až to bude chtít řešit, udělá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
7.9.22 16:35

Já teda čichám nějakou tu PPP. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie