Porodnická vložka spláchnuta do WC

Anonymní
7.9.22 17:38

Porodnická vložka spláchnuta do wc

Já jsem takové " jelito" nejraději bych si nafackovala… Omylem jsem splachla porodnickou vložku do WC. Jednoduše jak není přilepená asi mi při natahování kalhotek nějak vypadla do WC, všimla jsem si ji až ve chvíli kdy jsem automaticky zmackla splachování ( byla.jsem rozespalá).
No teď už s tím nic nenadělám, zdá se že WC odtéká normálně, ale jsem z toho úplně na nervy, aby se něco někde neucpalo - byt v paneláku :roll: stalo se vám někdy něco podobného ( nemusí to být zrovna vložka) a nic se nestalo? uklidněte mě…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
7.9.22 17:39

Hele, teď už s tím nic neuděláš ;) můžeš jenom čekat a doufat :mrgreen:
Byla bych v klidu, lidi splachují různé věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.9.22 17:41

Mne se to omyl stalo ve špitále po porodu. Byla jsem poprvé od porodu a jak tam byly tři, tak jedna vyletěla no. :mrgreen: Naštěstí dobré. Lidí splachuji všecko možné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
7.9.22 17:41

Já myslím, že lidi do WC hážou různé věci. Jednou se tu třeba jedna uživatelka hrozně divila, že se nemají splachovat tampóny. Pro jednou se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
7.9.22 17:53

No kdybys tam třeba často vylevala nějaký olej a zároveň splachovala vlhcene ubrousky, tak bys tím už mohla mít trubku zčásti ucpanou a tou vložkou by se to ucpalo zcela. Což se ale nestalo, když ti voda odtekla normálně. Takže tipuji, ze je vše v pořádku, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
7.9.22 17:59

Jako jo, zažila jsem situaci, kdy jedna vložka ucpala odpad v celý bytovce. Ale šance, že se nic nestane, je o dost větší. Tak doufej, že ostatní sousedé jsou spořádaní, nelijí tam ani olej a ta vložka je jediná, pravděpodobně se nestane nic, ale příště bacha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.9.22 17:59

Nic by se stát nemělo, lidi fakt spláchnou kde co. Se spíš divím, že se to splachlo, že to nezůstalo plavat na hladině :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
7.9.22 18:01

@ugluk ono dost možná je fajn, ze to byla porodnicka vložka a ne ta běžná menstruační, co má v sobě ten igelit. Ta porodnicka by se možná i časem i rozpustila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
7.9.22 18:07
@ugluk píše:
Jako jo, zažila jsem situaci, kdy jedna vložka ucpala odpad v celý bytovce. Ale šance, že se nic nestane, je o dost větší. Tak doufej, že ostatní sousedé jsou spořádaní, nelijí tam ani olej a ta vložka je jediná, pravděpodobně se nestane nic, ale příště bacha ;)

Tak to asi byla smůla no, že ta jedna vložka byla ten pověstný hřebíček do rakve, jak se říká. Ve většině případů se nestane nic, proto se taky lidi nepoučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
7.9.22 18:08
@Semtex píše:
@ugluk ono dost možná je fajn, ze to byla porodnicka vložka a ne ta běžná menstruační, co má v sobě ten igelit. Ta porodnicka by se možná i časem i rozpustila?

Tipla bych, že se rozmočí, ale bude to trvat déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
7.9.22 18:22

Ahoj, jsou 🐷 co vložky a tampony splachují běžně a nic se neděje. Pokud voda odtéká, tak by to mělo být v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
606
7.9.22 18:28

Manžel je instalatér a jednou z odpadu tahal i kuřecí kosti. Vložka je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
7.9.22 19:06
@Auhagenn píše:
Ahoj, jsou 🐷 co vložky a tampony splachují běžně a nic se neděje. Pokud voda odtéká, tak by to mělo být v pohodě :)

Až na to prodražování při čištění a údržbě kanalizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
7.9.22 20:18

Ty porodnicky na sobě nemají ty plastový obaly aby víc luftovali tak si myslím, že se jednou nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
7.9.22 20:19
@Cenarius píše:
Až na to prodražování při čištění a údržbě kanalizace…

Tak jasně, že by se to dělat nemělo, o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová