Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já četla, že když začne týct červená dopoledne, tak je toprvní den a pokud odpoledne, tak se jako první den počítá až následující. Takže v tvém případě bych jednoznačně brala dnešek jako nultý
Me v caru rekli, ze se 1dc pocita, pokud ms prijde dopoledne, ptala jsem se i na hodinu, tak pry tak kolem 14 h, je jeste 1dc, pokud dorazi pozdeji, tak se to pocita az od nasledujiciho dne.
Díky holky taky si myslím že jsem spíš ten nultý začnu tedy počítat až od zítra, já se na to totiž dr. neptala, vždycky mi chodí mrcha ráno jen teď mi to přišlo zrovna skoro poprvé po delší době až teď odpoledne ![]()
Doktor od doktora, u nás brali jako rozhodující 18. hodinu, takže bys byla dnes 1.DC, ale z hlediska Clostilu ten jeden den nehraje významnější roli, beztak ho doktor od doktora nasazuje lehce jinak ![]()
Taky mi v CARu říkali, že 1DC je, když přijde MS do 18.hodiny..
Ahoj holky měla bych začít od tohoto cyklu s clostíkem, před chvílí začla mrcha, není to ani půl hodinka co dorazila, mám dnešek počítat jako 1dc nebo až od zítra? ptám se kvůli nasazení clostíku, někde jsem četla že když dorazí mrcha odpoledne kolem páté hodiny počítá se 1dc až od následujícího dne, mě utekla ta pátá hodina o pár minut, poradíte?