Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Eelinna píše:
@Quinn7![]()
![]()
.
V dětství sem nejedla třeba dušené kedlubny a mrkev a teď to miluju asi jediný jídla co sem zkusila a fakt mi chutnali.. Vím že v tom nejsou žádný vitaminy. Mám nedostatek všech vitamínu a minerálů,,,
Zkusím třeba omáčku ale je málo které mi fakt chutnaj.. Když už si ji dám tak mi doma řeknou že moje jídlo na talíři vypadá hrozně, příloha a omáčku všechno dohromady zamícháne
Myslím že kdybych už bydlela sama, vařila bych si co mám ráda a jedla bych možná jinak ale stále by bylo plno věcí co ne
hele já taky nějaký jídla nejím, to je normální. Třeba v dětství jsem nejedla Hermelín a teď ho miluju, pamatuju si, jak jsem ho chutnala po snad milimetrových kousíčkách. Ale chce to zkoušet. Tak že si omáčku a přílohu zamícháš bych neřešila, nebo si to šla sníst do pokoje, aby tě teda ostatní neviděli
. Já se taky někdy v něčem hrabu nebo mám divnej styl jídla
. Ale třeba představa, že si místo boloňský se špagetama dám jen suchý špagety, no to teda nevim no.
@Eelinna tak já omáčky nemám ráda do teď. Ale tedy než abych jedla suché knedlíky nebo těstoviny, tak to se přemůžu a trocho té omáčky sním ![]()
@Eelinna píše:,..... Mám nedostatek všech vitamínu a minerálů,,,
Zkusím třeba omáčku ale je málo které mi fakt chutnaj..
No a musi ti to chutnat…?
Ber jidlo jako doplneni zivin a vyreseno.
Namky co ti chutnaji si dej „navic“.