Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Milé mamky, co krmíte UM. Máte nějakou zkušenost s Nutr. Alergy Care? Dnes nám to doporučila Mudr., neb náš Adámek měl po testech na alergii (na bílk. kravského mléka) pozitivní nějaký vedlejší alergen. Ne ten nejdůležitější, ale přece jen něco, měli bychom prý používat toto mlíčko. Doposud dávám (po peripetii různých mlík) Nutrilon Comfort kvůli kolice (drsné kolice
), takže se bojím, aby se to změnou nezhoršilo, díky za rady a zkušenosti
Ahoj Jituš, já taky dávám malému Nutrilon Confort, taky má šílenou koliku (6h řevu v křečích, fakt úžas), a tenhle Nutrilon je taky HA (hypoalergení, takže pro alergiky), nevím proč ti teda navrhla změnu, když nejste tak vysoce alergení. Můžeš si zavolat přímo výrobci Nutricii na jejich linku a ujistit se, že pokračování v současném Comfortu nic nepokazíš.Jinak na koliku dáváme probiotické kapky už od 2 týdnů a musím říci, že nám dost pomohli, ne hned, to by byl u našeho dost velký zázrak, začalo to účinkovat postupně a teď po dvou lahvičkách (po 8týdnech) je vidět velké zlepšení, řve už jenom hodinku a to chodíme ven, je to naštěstí od půl sedmé do půl osmé, ufff. Objednala jsem si jich ještě 10 přes Slovensko, cena mě vyšla za jedny na 250,– Kč bez dopravy a s dopravou 280,–Kč. Super cena , ne jak u nás 670,– Kč.
Děkuju, o těch probiotických kapkách už mi říkalo dost lidí, asi to tedy zkusíme, i když zase jiní mají zkušenost, že nepomohly, ono to je trochu loterie vždycky. Asi budu pokračovat v Comfortu, jedna plechovka Alergy Care stojí skoro ke 4stovkám Kč, to už mi přijde drsný, když není fakt prokázanej zá:,–(ní problém. Je nějaký odkaz na objednání těch kapek ze SR? díky, j
JITUL, NEPISES ODKUD JSI. JESTE LEPSI JE OBJEDNAT KAPICKY Z POLSKA..
http://www.doz.pl/…_dzieci_5_ml
ZAJIMAVE CLANKY O PROBIOTICKYCH KAPKACH :
http://zdravi.idnes.cz/…ba-/deti.asp?…
http://zdravi.idnes.cz/…vl-/deti.asp?…
TOTO VYSLO VE CTVRTECNI mf (MYSLIM MINULY TYDEN..)
Ze Slovenska je to stránka www.mojalekaren.sk postup jsem tu psala, když jsem se ptala kdo si se mnou chce objednat a je z okolí Vyškova.
Jsem z Prahy, ale ono to objednání ze SR či z Polska vyjde nastejno, ne? Jinak ten článek z MF jsem četla - přesný! Co by člověk pro miminko neudělal? A trh si na tom mastí kapsu, vždyť jo ![]()
Prosím Vás, jak to děláte při objednávce ze zahraničí? Registrujete se? Platíte předodem či poštou? KOlik takové zaslání stojí? Díky za rady, ji
Ze Slovenska jsem do objednávky u města napsala Vyškov, Česká republika a u plateb: platba předem převodem. Paní mi na můj e-mail poslala přepočítanou cenu v Kč i jejich účet pro CZK a já poslala peníze a oni mi teď vyslali po připsání částky na jejich účet ty probiotické kapky. Mají s tím dost zkušeností, hodně z Čech si u nich objednává. Jinak jim můžeš napsat přímo na jejich e-mail dotaz co vše potřebuješ vědět.
Jinak cenu za dopravu budeš mít stejnou jako já, posílají to totiž jako balík do 1 kg a ten stojí ze Slovenska do Čech asi 250,– Kč.
Ahoj,
pokud vam dr. rekla, ze mate pit Allergy care, tak bych to davala. My ho pijeme taky, takze ti muzu rict, ze ti ho muze napsat pediatr na recept a bude te stat stovku.
Popodopo, mě mudr řekla, že mi ho předepsat nemůže, že prý jí to pojišťovna neproplatí, neb prý nejde o dominantní, ale vedlejší alergen. tak jsem celkem naštvaná, protože mi to přijde jako „učený blábol“ a buď alergie je, nebo není (prý by se „mohla rozvinout“), žádný předpis zkrátka nedostaneme a navíc mi jedna známá (mimochodem magistra) sdělila, že prý se toto mléko ani volně neprodává - takže nevím, co po mě mudr chce… takže tak…
Ahojky to mléko se volně prodává my ho pijeme taky,ale bohužel také bez receptu.Je docela drahé ![]()
Lucko…, takže fakt jo? A jak dlouho ho pijete? Vás sponzoruje Bakala či Gott? Teda nemyslím, že jsem škrti či krkavčí rodiče, ale toto nás ekonomicky zruinuje, neb nekojím a malému jsou 3 měsíce. Vy máte prokázanou a jasnou alergii na BKM?
Ne já kojila do 15 měsíce,ale pak jsem přestala a jiné mléko malého zahlenuje .Alergii nám taky neprokázali jen tam máme něco zvýšeného byli jsme na testech.
Je to hrozný kolik tohle mléko stojí a myslím,e pro Vás je jetě dražší.Zkus se zeptat ještě jednou doktorky.A pijeme ho už 3 měsíce a každý týden létám do lékárny a tho máme už jen na ráno a večer.