Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky
chtěla bych se zeptat, koupila jsem malemu nutrilon obilno mlečná kaše vanilkova od ukončeneho 4 mesice. Z toho navodu jsem cela zmatena. Na 150ml vodu pridejte 6 polevkovych lžic (45g prasku) nevim jak to mysli uz ty polevkove lzice mi prijdou ze jsou velke a to by mel to jedno baleni tak na 2× je to 225g to baleni) kasi zacinam davat poprvy tak opravdu nevim, budu rada za kazdou radu.
Dej do té vody tolik, aby ti kaše připadala tak akorát hustá
.
Ale nepočítej s tím, že ti jedna krabice vydrží bůhvíjak dlouho, ony ty instatní kaše hooooodně lezou do peněz, a Nutrilon mi přijde obzvlášť drahý. Ale to už je na tobě
.
návod je správně, neboj, je z toho ale kaše hustá na jezení lžičkou ne do flašky, to bys musela dát prášku míň. já dělala ty instantní kaše vždycky tak, že jsem si prášek ovdážila na váze a nemusela jsem se trápit polévkovými lžícemi, které jsou různě velké a tak…
já jí dělám 200 ml kaše vždy večer, a jedna krabice je do 4 dní pryč, na to jak je drahá moc nevydží
jojo stejně jako holky, kvůli tomu jsem přešla na kaše ze zdravé výživy, stojí 30 Kč, krabice je fakt plná (ne že když otevřu pytlík tak je tam půlka) a ještě stačí dát míň a víc houstnou. Jediná nevýhoda je že tam musím přidat UM ale i tak se to podle mě vyplatí. Na cesty beru ty klasické a doma baští zdravé s ovocem. ![]()
panuško a mužeš mi říci, kde kaše kupuješ? Tyhle instantni kaše ten muj broucek miluje, ale jak pise zuzka do 4 dnu jsou v tahu ![]()
Ja taky kupuju jen kase nemlecne a s Um je micham.. Prijde mi to levnejsi… Ted jsem koupila instantni kasi pohankovou a jahlovou obe staly kolem 30 Kc a na vahu je toho tam dvakrat tolik…konkretne Nutrilon mlecnou jsme meli vzorek a me dite ji stejne plivalo ![]()
Janiku ve zdravé výživě, jsou to kaše nominal, zkus juknout dají se když tak koupit i na netu akorát nevím jak by se to vyplatilo s poštovným.
Panuško, tak pokud si vyberu více kaší cca 6 tak mě krabice přijde na cca 46 czk i s dopravou, nebot 5 kilo jednoho druhu nevim jestli bych sprotřebovala…
Urcite, jahlova i pohankova jsou bezlepkove, jsou bez cukru…myslim, ze meli i ryzovokukuricnou…