Nutrilon kaše

47
15.6.10 12:40

Nutrilon kaše

Ahojky
chtěla bych se zeptat, koupila jsem malemu nutrilon obilno mlečná kaše vanilkova od ukončeneho 4 mesice. Z toho navodu jsem cela zmatena. Na 150ml vodu pridejte 6 polevkovych lžic (45g prasku) nevim jak to mysli uz ty polevkove lzice mi prijdou ze jsou velke a to by mel to jedno baleni tak na 2× je to 225g to baleni) kasi zacinam davat poprvy tak opravdu nevim, budu rada za kazdou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
15.6.10 12:42

Dej do té vody tolik, aby ti kaše připadala tak akorát hustá :).
Ale nepočítej s tím, že ti jedna krabice vydrží bůhvíjak dlouho, ony ty instatní kaše hooooodně lezou do peněz, a Nutrilon mi přijde obzvlášť drahý. Ale to už je na tobě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
15.6.10 12:52

návod je správně, neboj, je z toho ale kaše hustá na jezení lžičkou ne do flašky, to bys musela dát prášku míň. já dělala ty instantní kaše vždycky tak, že jsem si prášek ovdážila na váze a nemusela jsem se trápit polévkovými lžícemi, které jsou různě velké a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
15.6.10 12:53

No ja proste sypu do vody,dokud to neni husty tak jak chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
15.6.10 13:09

já jí dělám 200 ml kaše vždy večer, a jedna krabice je do 4 dní pryč, na to jak je drahá moc nevydží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.6.10 13:20

jojo stejně jako holky, kvůli tomu jsem přešla na kaše ze zdravé výživy, stojí 30 Kč, krabice je fakt plná (ne že když otevřu pytlík tak je tam půlka) a ještě stačí dát míň a víc houstnou. Jediná nevýhoda je že tam musím přidat UM ale i tak se to podle mě vyplatí. Na cesty beru ty klasické a doma baští zdravé s ovocem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.6.10 14:34

panuško a mužeš mi říci, kde kaše kupuješ? Tyhle instantni kaše ten muj broucek miluje, ale jak pise zuzka do 4 dnu jsou v tahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.6.10 14:45

Ja taky kupuju jen kase nemlecne a s Um je micham.. Prijde mi to levnejsi… Ted jsem koupila instantni kasi pohankovou a jahlovou obe staly kolem 30 Kc a na vahu je toho tam dvakrat tolik…konkretne Nutrilon mlecnou jsme meli vzorek a me dite ji stejne plivalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.6.10 14:55

Janiku ve zdravé výživě, jsou to kaše nominal, zkus juknout dají se když tak koupit i na netu akorát nevím jak by se to vyplatilo s poštovným.

http://eshop.nominal.cz/kase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.6.10 16:35

Panuško, tak pokud si vyberu více kaší cca 6 tak mě krabice přijde na cca 46 czk i s dopravou, nebot 5 kilo jednoho druhu nevim jestli bych sprotřebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
15.6.10 16:40

panuško a tyhle kaše můžu dávat od ukončenýho 4. měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.6.10 21:22

Urcite, jahlova i pohankova jsou bezlepkove, jsou bez cukru…myslim, ze meli i ryzovokukuricnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová