Antikoncepční kroužek Nuvaring - zkušenosti

417
7.4.11 19:15

NUVARING - zkušenosti?

Ahoj holky,
dnes mi doktor předepsal Nuvaring. Měla jsem problém s prášky, že jsem měla furt rozházenou menstruaci, prý s kroužkem by to už mělo být v pořádku…??? Máte s touto formou antikoncepce zkušenost? Taky mám v červnu svatbu, nepřibrali jste moc po ní???Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
7.4.11 19:17

Já zkušenost nemám, ale švagrová si to mooooooooooooc pochvaluje :palec:
Nepřibrala vůbec a vyhovuje jí to nejlépe ze všech antiko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.4.11 19:22

Já jsem na tuhle ATK přešla z Evry, je to teda první měsíc, snad to nezakřiknu, ale úplně super, menstruace spíš nebyla než byla :dance:
S tím přibíráním nepřibíráním uvidíme. :-)
Taky jsem dala na doporučení kamarádek, co si ji pochvalujou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102259
7.4.11 19:32

Já bych řekla, že je naprosto super, má jen jednu drobnou vadu a tou je cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
7.4.11 19:34

Měla jsem kroužky před těhu i teď po porodu je mám a naprostááá spokojenost,naopak já jsem po nich ještě zhubla :-),no a co se týče manžela je taky spokojený,prej to krásně dráždí což je taky fajn že :oops: …co se týče ceny jsem spokojená stejně jsem přetím měla dražší prášky takže 900 na tři měs. není tak moc a ta jistota že nezapomeneš je přece taky fajn :-) za mě na 100% doporučuji :palec:

Příspěvek upraven 07.04.11 v 19:36

• Citovat
  • Upravit
4751
7.4.11 19:35

Ahoj, nuvaring jsem měla asi rok, super, MS v pohodě, přibírání žádné, cena teda žádná sláva, ale skončila jsem s tím, absolutně žádná chuť na sex, ale vůůůůbec žádná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.4.11 19:39

Děkuji, zatím samé pozitivní ohlasy :-) 900,– mě stála ANT YAZ, není to levné, ale zase 300,– za měsíc se mi zdá ok.. Chuť na sex doufám nepřejde, to by byla pohroma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.4.11 19:54

To jsem ráda,že jsou zatím samé pozitivní ohlasy..Mě ho dr. předepsal minulej měsíc,teď jen čekám na ms a potom vyzkouším..Tak uvidím jak mi bude vyhovovat..Prášky mi taky dělali binec,cena mi nevadí,předtím jsem brala Yadine tak už to takový rozdíl není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
7.4.11 20:18

Měla jsem ho po porodu resp.po šestinedělí a po měsíci a půl letěl protože jsem díky němu začala špinit a dost dlouho pak letěl ven a byl klid.Taky mi asi 2 vypadnul vena to jsem ho tam měla šouplý pořádně :nevim: Jako prnví pocit z něj byl ok,prvních pár dní ale pak teda tím špiněním si u mě zkazil reputaci a nikdy více,mám jeden v lednici nerozbalený co mi zbyl kdybyste někdo chtěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
7.4.11 20:32

Tak já jsem s Nuvaringem už nějaký ten rok a jsem maximálně spokojená!!! :pankac:

Menstruace vím naprosto přesně kdy přijde a kdy odejde a je slabota. :palec:

Chutě zůstali ťuk ťuk :lol:

A že by vypadl se mi zatím nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
7.4.11 20:32

a to je právě to čemu já prostě nerozumím…jak může vypadnout? 8-o Já to teda nechci rozebírat do detailů ale já ho mám v sobě extrémně zabudovaný :-) nevím co všechno bych musela dělat aby vypadl prostě jen manuálně vytáhnout :nevim: ,ale tak každý si najedeme to své,za mě ok :-)

• Citovat
  • Upravit
417
7.4.11 20:41

Občas mám problémy s tampóny, že mršky chtěj vylézat, ale věřím, že tohle je něco jiného… Na jedné diskuzi jsem četla, že slečna skočila do bazénu a vypadl jí :-) MOC mě to pobavilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
7.4.11 20:45

:lol: tak to byla asi opravdu mladá slečna,to už je trochu moc…jak píšeš tampony jsou někdy mrchy také se mi to stává ale kroužek je ze silikonu a krásně sklouzne jako by dovnitř a sedne jakoby kolem deložního čípku..když sem byla u dr. říkala mi a máte ho tam??? já ho necítím můžu si tam ještě šáhnout?? :mrgreen: samo že tam byl jen je prostě krásně zajetý vzadu proto nechápu to že někomu vypadne,ale každá jsem jiná že jo ;-)

• Citovat
  • Upravit
27031
7.4.11 21:15

holky já to taky nechápu seděl dobře žádný extrémní sport jsem nedělala a najednou asi po 3 týdnech?Najednou divnej pocit že ze mě něco leze šla jsem na wc a byl na krajíčku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.4.11 21:23

Určitě se to může stát..každá žena má „uvnitř“ jiné prostředí :-) nerada bych naznačovala, že je to divné, že to někomu nevyhovuje, to je v pořádku :-) já uvidím, napíšu pak svojí zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí