Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
dnes mi doktor předepsal Nuvaring. Měla jsem problém s prášky, že jsem měla furt rozházenou menstruaci, prý s kroužkem by to už mělo být v pořádku…??? Máte s touto formou antikoncepce zkušenost? Taky mám v červnu svatbu, nepřibrali jste moc po ní???Díky ![]()
Já zkušenost nemám, ale švagrová si to mooooooooooooc pochvaluje ![]()
Nepřibrala vůbec a vyhovuje jí to nejlépe ze všech antiko ![]()
Já jsem na tuhle ATK přešla z Evry, je to teda první měsíc, snad to nezakřiknu, ale úplně super, menstruace spíš nebyla než byla ![]()
S tím přibíráním nepřibíráním uvidíme. ![]()
Taky jsem dala na doporučení kamarádek, co si ji pochvalujou. ![]()
Já bych řekla, že je naprosto super, má jen jednu drobnou vadu a tou je cena…
Měla jsem kroužky před těhu i teď po porodu je mám a naprostááá spokojenost,naopak já jsem po nich ještě zhubla
,no a co se týče manžela je taky spokojený,prej to krásně dráždí což je taky fajn že
…co se týče ceny jsem spokojená stejně jsem přetím měla dražší prášky takže 900 na tři měs. není tak moc a ta jistota že nezapomeneš je přece taky fajn
za mě na 100% doporučuji ![]()
Příspěvek upraven 07.04.11 v 19:36
Ahoj, nuvaring jsem měla asi rok, super, MS v pohodě, přibírání žádné, cena teda žádná sláva, ale skončila jsem s tím, absolutně žádná chuť na sex, ale vůůůůbec žádná!
Děkuji, zatím samé pozitivní ohlasy
900,– mě stála ANT YAZ, není to levné, ale zase 300,– za měsíc se mi zdá ok.. Chuť na sex doufám nepřejde, to by byla pohroma ![]()
To jsem ráda,že jsou zatím samé pozitivní ohlasy..Mě ho dr. předepsal minulej měsíc,teď jen čekám na ms a potom vyzkouším..Tak uvidím jak mi bude vyhovovat..Prášky mi taky dělali binec,cena mi nevadí,předtím jsem brala Yadine tak už to takový rozdíl není
Měla jsem ho po porodu resp.po šestinedělí a po měsíci a půl letěl protože jsem díky němu začala špinit a dost dlouho pak letěl ven a byl klid.Taky mi asi 2 vypadnul vena to jsem ho tam měla šouplý pořádně
Jako prnví pocit z něj byl ok,prvních pár dní ale pak teda tím špiněním si u mě zkazil reputaci a nikdy více,mám jeden v lednici nerozbalený co mi zbyl kdybyste někdo chtěl ![]()
Tak já jsem s Nuvaringem už nějaký ten rok a jsem maximálně spokojená!!! ![]()
Menstruace vím naprosto přesně kdy přijde a kdy odejde a je slabota. ![]()
Chutě zůstali ťuk ťuk ![]()
A že by vypadl se mi zatím nestalo ![]()
a to je právě to čemu já prostě nerozumím…jak může vypadnout?
Já to teda nechci rozebírat do detailů ale já ho mám v sobě extrémně zabudovaný
nevím co všechno bych musela dělat aby vypadl prostě jen manuálně vytáhnout
,ale tak každý si najedeme to své,za mě ok ![]()
Občas mám problémy s tampóny, že mršky chtěj vylézat, ale věřím, že tohle je něco jiného… Na jedné diskuzi jsem četla, že slečna skočila do bazénu a vypadl jí
MOC mě to pobavilo ![]()
tak to byla asi opravdu mladá slečna,to už je trochu moc…jak píšeš tampony jsou někdy mrchy také se mi to stává ale kroužek je ze silikonu a krásně sklouzne jako by dovnitř a sedne jakoby kolem deložního čípku..když sem byla u dr. říkala mi a máte ho tam??? já ho necítím můžu si tam ještě šáhnout??
samo že tam byl jen je prostě krásně zajetý vzadu proto nechápu to že někomu vypadne,ale každá jsem jiná že jo ![]()
holky já to taky nechápu seděl dobře žádný extrémní sport jsem nedělala a najednou asi po 3 týdnech?Najednou divnej pocit že ze mě něco leze šla jsem na wc a byl na krajíčku ![]()
Určitě se to může stát..každá žena má „uvnitř“ jiné prostředí
nerada bych naznačovala, že je to divné, že to někomu nevyhovuje, to je v pořádku
já uvidím, napíšu pak svojí zkušenost..