Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mám jeden dotaz, měla jsem si kroužek vyndat ve ctvrtek (3 tydny uz uběhly), ale zapomněla jsem a vyndala jsem si ho až v sobotu, kdy jeste k tomu došlo k pohlavnímu styku. Jsme pořád pod ochranou?
V příbalovém letáku je napsané že pokud je to mezi 3-4 týdnem nic se neděje.
Také nevim kdy si mam zavést další kroužek normalně po tom jednom týdnu? ( prosím pokud máte zkušenost tak poraďte díky
@meduzka23 ahoj, pro upřesnění mé situace. Také jsem zapomněla vytáhnout kroužek měla jsme ho vytáhnout ve čtvrtek (kdy uběhly uz 3 tydny) a vytáhla jsem ho o dva dny později v sobotu (to znamená v polovine 4 týdnu).
Jsem pořád chráněná, když přimo v sobotu jsem měla nechráněný pohlavní vstyk? (Krouzek byl vytazen v sobotu pri pohlavnim styku)
Chci se zeptat, máte někdo zkušenost s kombinací s kalíškem? Lze to? Nezavazi si to? A kombinace s erotickými hračkami? ![]()
Ahoj, já jsem nuvarig měla půl roku hned po vyndani tělíska Mirena. Při hormonálním telisku jsem měla strašné migrény, když jsem si nevzala včas ibalgin, tak jsem z té bolesti i zvracela. Nuvarig má být nizkohormonovy, ale hlava mě bolela taky. Byla jsem otekla, nafoukla a v depresi. Po vysazení hormonální antikoncepce je mi mnohem lépe. Hlava mě úplně přestala bolet. A nejsem utlumena. Jinak mi teda ten kroužek nikdy nevypadl, seděl jak má. Vůbec jsem o něm nevěděla.
Čauky, stává se vám u antikoncepčním kroužku že se jakoby posouvá dolů je to normální? Vyndáte ho a zandáte ho znovu anebo to jen zamáčknete zpátky? Je tam správně daný když se vysouvá?
trošku více otázek ale byla bych ráda za každou odpověď ![]()
Ahoj všem,
máte někdo zkušenost po dobrání Nuvaringu? Chci po 5 letech užívání HA přestat, brala jsem vždy jen Nuvaring. Bojím se, jak se s tím tělo popere.
Budu ráda za všechny zkušenosti a postřehy, pokud to má některá z vás již za sebou.
Moc děkuju!