Stolice nám neplave, máme nějaký zdravotní problém?

35936
23.5.21 23:06

Bych si tak tipla, že té vody musí být trochu vic aby plavalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15332
23.5.21 23:08

Jíte mnoho tuků a málo vlákniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
23.5.21 23:15

Kup si Psyllium a bude ti plavat taky. :lol: Já když jím hodně vlákniny, tak je to občas nespláchnutelné a radši bych tedy občas někde nemusela splachovat opakovaně a strachovat se, jestli nějaká ponorka po mém odchodu přeci jen nevyplave na hladinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.5.21 23:20

Se přidám s příběhem, fekální téma je něco pro mě. Můj bratr při každý návštěvě u mě musí jít pokřtít můj záchod, jednou ale hovnisko tak plavalo, že to musel splachovat na čtyřikrát, a to nekecám. Z tohoto příběhu vyplývá, že asi není úplně běžný, že by houno plavalo, jelikož by jinak šlo spláchnout. Spíš si myslím, že je to myšleno tak, že neklesne ke dnu a neudělá tu čáru dole v hajzlíku, kterou všichni tak důvěrně známe. Že sice plave, ale ne úplně na hladině, proto ti přijde, že neplave. Ale když nesedí na dně a nedělá paseku, pak je dle mého názoru všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6009
23.5.21 23:21

Jak kdy :lol:
Ale vím určitě, že po hodně zelenině plave :lol: :lol:
Takže jíte málo vlákniny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
23.5.21 23:30

Tak z logiky věci plyne, že nemusí jíst málo vlákniny, ale poměr vláknina a zbytek není takový aby to plavalo. (imho většině na hladině fakt nepluje) Každopádně díkec, od srdce jsem se zasmála a jdu dál tvořit hodnoty (nebo aspoň sobě výplatu)-

• Citovat
  • Upravit
18149
24.5.21 00:02

Tak nás je doma 5 a vůbec nevím, jestli ostatním plavou hovna. Budu to muset začít kontrolovat. :think:
Jak se to stane, že někdo ví, jestli partnerovi/manželovi plave nebo neplave hovno? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.5.21 00:17
@bigl píše:
Tak nás je doma 5 a vůbec nevím, jestli ostatním plavou hovna. Budu to muset začít kontrolovat. :think:
Jak se to stane, že někdo ví, jestli partnerovi/manželovi plave nebo neplave hovno? :lol:

Se zeptám, ne :mrgreen: já bych se s klidem podělila, můj chlap tak sdílnej není. Taky nevím, zda mu plavou hovna. Ale zítra se zeptám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.5.21 00:40

Tak to upřímně netuším :lol: Myslím, že jsem to nikdy nezkoumala natolik, abych si vůbec uvědomila, zda plave, či ne… :lol: Ale přeci jen mám dojem, že častěji spíš ne :think: Vlákninu moc nejím, to je pravda. Spíš maso :mrgreen: Občas nějakou zeleninu…u dětí vůbec netuším. Už se na záchodě obstarávají samy :P

• Citovat
  • Upravit
20905
24.5.21 05:08

No na moje velryby je v zachode málo místa, aby si tam zkusily pár temp a srát do napuštěné vany fakt nebudu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42528
24.5.21 06:02
@Cenarius píše:
No na moje velryby je v zachode málo místa, aby si tam zkusily pár temp a srát do napuštěné vany fakt nebudu. :think:
:mrgreen: :mrgreen: Rozhodně to dneska otestuju…Jako jestli plavou, ne tu vanu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
24.5.21 16:44

Pobavilo, řekla bych podle stravy, jak kdy. Občas mám i nespláchnutelné ponorky. :dance:
Taky hádám málo tuku, nebo vlákniny, či obojího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
24.5.21 16:51
@bigl píše:
Jak se to stane, že někdo ví, jestli partnerovi/manželovi plave nebo neplave hovno? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: twl :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Štofik
24.5.21 16:52
@Cenarius píše:
No na moje velryby je v zachode málo místa, aby si tam zkusily pár temp a srát do napuštěné vany fakt nebudu. :think:
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣To je konec toto
  • Citovat
  • Upravit
560
24.5.21 16:54

Vzpoměla jsem si na epizodu z Dr. House. Dívčina na zdravou stravu, nebo vegetariánka, už nevím, chtěla aby vyšetřil přítele, kvůli h… Chlapec ji podváděl a ne jen s Mc Donaldem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí