Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Bych si tak tipla, že té vody musí být trochu vic aby plavalo.
Kup si Psyllium a bude ti plavat taky.
Já když jím hodně vlákniny, tak je to občas nespláchnutelné a radši bych tedy občas někde nemusela splachovat opakovaně a strachovat se, jestli nějaká ponorka po mém odchodu přeci jen nevyplave na hladinu.
Se přidám s příběhem, fekální téma je něco pro mě. Můj bratr při každý návštěvě u mě musí jít pokřtít můj záchod, jednou ale hovnisko tak plavalo, že to musel splachovat na čtyřikrát, a to nekecám. Z tohoto příběhu vyplývá, že asi není úplně běžný, že by houno plavalo, jelikož by jinak šlo spláchnout. Spíš si myslím, že je to myšleno tak, že neklesne ke dnu a neudělá tu čáru dole v hajzlíku, kterou všichni tak důvěrně známe. Že sice plave, ale ne úplně na hladině, proto ti přijde, že neplave. Ale když nesedí na dně a nedělá paseku, pak je dle mého názoru všechno v pořádku.
Jak kdy ![]()
Ale vím určitě, že po hodně zelenině plave
![]()
Takže jíte málo vlákniny!
Tak z logiky věci plyne, že nemusí jíst málo vlákniny, ale poměr vláknina a zbytek není takový aby to plavalo. (imho většině na hladině fakt nepluje) Každopádně díkec, od srdce jsem se zasmála a jdu dál tvořit hodnoty (nebo aspoň sobě výplatu)-
Tak nás je doma 5 a vůbec nevím, jestli ostatním plavou hovna. Budu to muset začít kontrolovat. ![]()
Jak se to stane, že někdo ví, jestli partnerovi/manželovi plave nebo neplave hovno? ![]()
@bigl píše:
Tak nás je doma 5 a vůbec nevím, jestli ostatním plavou hovna. Budu to muset začít kontrolovat.
Jak se to stane, že někdo ví, jestli partnerovi/manželovi plave nebo neplave hovno?
Se zeptám, ne
já bych se s klidem podělila, můj chlap tak sdílnej není. Taky nevím, zda mu plavou hovna. Ale zítra se zeptám ![]()
Tak to upřímně netuším
Myslím, že jsem to nikdy nezkoumala natolik, abych si vůbec uvědomila, zda plave, či ne…
Ale přeci jen mám dojem, že častěji spíš ne
Vlákninu moc nejím, to je pravda. Spíš maso
Občas nějakou zeleninu…u dětí vůbec netuším. Už se na záchodě obstarávají samy ![]()
No na moje velryby je v zachode málo místa, aby si tam zkusily pár temp a srát do napuštěné vany fakt nebudu. ![]()
@Cenarius píše:
No na moje velryby je v zachode málo místa, aby si tam zkusily pár temp a srát do napuštěné vany fakt nebudu.
Pobavilo, řekla bych podle stravy, jak kdy. Občas mám i nespláchnutelné ponorky. ![]()
Taky hádám málo tuku, nebo vlákniny, či obojího.
@bigl píše:
Tak nás je doma 5 a vůbec nevím, jestli ostatním plavou hovna. Budu to muset začít kontrolovat.
Jak se to stane, že někdo ví, jestli partnerovi/manželovi plave nebo neplave hovno?
@Cenarius píše:🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣To je konec toto
No na moje velryby je v zachode málo místa, aby si tam zkusily pár temp a srát do napuštěné vany fakt nebudu.
Vzpoměla jsem si na epizodu z Dr. House. Dívčina na zdravou stravu, nebo vegetariánka, už nevím, chtěla aby vyšetřil přítele, kvůli h… Chlapec ji podváděl a ne jen s Mc Donaldem.