Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Furt mám depky a fakt to už nedávám. Chodím teď často ven na procházky ale furt se mi nedaří najít si holku. Je mi na nic z toho že ostatní mají štěstí a já pořád nic.
Mamka mě měla radši potratit bylo by to tak lepší ![]()
No a už si zkoušel ty deprese řešit, tedy u psychiatra a v psychoterapii?
Vono to bude mít i vedlejší učinky v tom, že se ti bude snáze komunikovat s lidmi a to i s holkama a to i s holkama co se ti líbí. Zároveň v psychoterapii budeš mít někoho, s kým probrat, jak případně objekt zájmu pozvat na rande…
@Ou Řeším to s psychiatričkou furt a chcu si hledat psychologa. Ale všechno je stejně marný ![]()
@OmylCZ píše:
Furt mám depky a fakt to už nedávám. Chodím teď často ven na procházky ale furt se mi nedaří najít si holku. Je mi na nic z toho že ostatní mají štěstí a já pořád nic.Mamka mě měla radši potratit bylo by to tak lepší
Omyl si myslet, že všichni venku chodící spárovaní jsou šťastni.
Je to tim, že se nemate kde schazet. Neni to tebou. Pro mlade lidi je to frustrující doba. Alespon to pocasi kdyby bylo teplejší, abyste mohli byt venku. Je mi cas strasne lito. Nejsi v tom ale určitě sám. Zkus se hecnout a vymysli si nějaký kreativní projekt. Třeba přitáhne lidi okolo tebe.
@OmylCZ píše:
@Russet Vypadá to že jsou
Neblbni,
my s chlapem jsme se třeba potkali na seznamce. Určitě máš co nabídnout. Chce to jen zvýšit si sebevědomí. Nepodceňuj se, napiš tam svou nejlepší vlastnosti a uvidíš, že holky ti odpoví. Nebo můžeš sebral odvahu a oslovit je na rande. Držím všechny palce!!!
@Ou On si potřebuje zašukat, to je lepší jak 100 psychiatrů. Lásku hledá, chápeš? Tu mu nikdo jinej nenajde, než on sám. Ale jako chodit ven a myslet si, že před knihovnouvl vrazí do ženský, rozsypají se jí knížky, který jí pomůže sebrat a ta jiskra, co mezi nima okamžitě přeskočí bude druhý Černobyl, tak to taky nefunguje. Je to těžký no. ![]()
@Sadman No právě, asi zůstanu navěky panic a umřu nešťastnej ![]()
@OmylCZ píše:
@Královna Kosmíru No právě. Už mě to fakt nebaví
Tak nefňukej a začni něco dělat. Nikdo to za tebe stejně nevymyslí. Dostal si nějaký karty tak se s nima nauč hrát. Fňukací chlap neni sexy.
@Královna Kosmíru A co mám asi tak podle tebe dělat ty chytrá?
@OmylCZ Po pravdě, co dělat bych fakt nevěděl, asi bych sebral odvahu na prostitutku a od toho se odpíchnul. Ale kam, že ano? Kde hledat ženu? V posilce? To jdu radši blejt.