Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@OmylCZ píše:
@Královna Kosmíru A co mám asi tak podle tebe dělat ty chytrá?
A nebo tady fňukej a skuhrej dál.
@OmylCZ píše:
@Královna Kosmíru A co mám asi tak podle tebe dělat ty chytrá?
Přestat se tvářit jako boží umučení, najít si nějakou zábavu, věnovat se seberozvoji a někde tam po cestě se nějaká ta osoba najde.
A kde jsi zkoušel hledat? Nejlíp se seznamuje na základě nějakého koníčku.
Všechny ženy světa čekají na ufňukaného kluka co vlastně nic neumí a nic mu není dost ale všichni okolo jsou na tom líp. Jo, přesně po takovém každá žena touží
(
Co chceš té ženě nabídnout, mimo toho že o tebe bude pečovat a zachraňovat tvoji psychiku? ![]()
@EvaEpic píše:
Všechny ženy světa čekají na ufňukaného kluka co vlastně nic neumí a nic mu není dost ale všichni okolo jsou na tom líp. Jo, přesně po takovém každá žena touží(
Co chceš té ženě nabídnout, mimo toho že o tebe bude pečovat a zachraňovat tvoji psychiku?
Jeho hlavní starost je nebýt panic. On si chce leda něco brát.
@Sadman No jenže nevím kde si ji najít. Ale kdoví jestli by mě to uspokojilo kdybych za to musel platit
@OmylCZ píše:
No jo ste všichni blbové co umí jen soudit
Konečně jsme se dobrali k jádru pudla.
@Russet Tak člověk je v depkách a ještě do něj všichni kopou tak co čekáte?!
@Russet Jinak kdybych měl holku byl bych na tom psychicky líp a měl bych jí co nabídnout.
@OmylCZ píše:
@Russet Tak člověk je v depkách a ještě do něj všichni kopou tak co čekáte?!
Nejdřív se dej zdravotně do pořádku a pak si hledej babu. Když nemáš rád sám sebe, těžko se ti bude hledat někdo, kdo bude mít rád tebe.
@OmylCZ píše:
@Russet Hm čteš si vůbec co píšu?
Ano. Nikdo nestojí o fňukacího panáčka. Takže se dej do kopy a pak cosi nabízej.
@Russet Jak se mám dát do kopy když mi furt holky dávají najevo jakej jsem potrat?! A nefňukám před nima tak mě nesuď laskavě