O2 TV seká se

Anonymní
9.2.23 21:28

O2 TV seká se

Dobrý den,
jsem na rizikovce a koupila jsem si O2 TV zlatá. Jenže nefunguje jak má a co 5min se sekne. Během tohoto měsíce jsme.. koupili nový kabel (router - tv), pak i router a stále se to seká. Ano, kabel 7cat! Poskytovatele internetu mame jiného. Televizi msme cca 4 roky starou. Ale je to samsung a má taky tizen. Nejvíc mě zarazí že služby jako hbomax, netflix funguji úplně bez problému. Obrátila jsem se na poskytovatele internetu a ten už neví. Jen mi říká že máme 40mb stahující rychlost a ze by to mělo fungovat. Ne nic jiného nemáme připojené jen občas oba tel. Dnes jsem i TV dala do továrního nastavení a vše nastahovala. A stejně nic…. Mate někdo podobnou zkušenost? Už jen zkouším, než to zrušim, což mě mrzí..

Jak to funguje vám? Jak mate silný připojení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21930
9.2.23 21:36

My jsme O2 TV kvůli sekání se zrušili. Máme televizi Kuki a běhá bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
9.2.23 22:23

Nevim jak funguje tmobile s vodafonem, ale o2 je za me nejhorsi tv. Jejich settopbox jsem pri první prilezitosti prodala dal a i kdyz ji porad mame k internetu zdarma jen ty zakladni programy, co bych si mohla pustit v pc nebo mobilu, tak si radsi platime jinou platformu. Fakt za me nedoporucuji, rusili jsme ji kratce po tom, kdyz jejich uzasne settopboxy presli na androida. Byla jsem nasrana hodne 4000 za setropbox, ktery nas donutili koupit, protoze stary uz by nefungoval a pak kdyz jsme ho vymenili, tak vydali novy tv box, tak z nas o2 vytahlo penize, aby si vyprodali sklady. Maji jedine stesti, ze jejich internet u nas funguje spolehlivě a nevyplati se nam menit kdyz uz mame od nich i modem… hrozna firma, hrozna tv, ovsem internet spokojenost(at zase se nerekne ze jen rikam vse je hrozny). Tezko bych ted verila, kdyby mi nekdo tvrdil ze ted uz se o2 tv neseka. Problem totiz neni v internetu, ale v te jejich predrazene krabici. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.23 23:26

Zkus projet recenze o2 TV.. málokdo je spokojen právě pro záseky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.23 23:28

Achjo, to mě tak mrzí, že jsem naletěla. Prosím, jakou TV skrz internet mate a jste SPOKOJENI?

• Citovat
  • Upravit
21930
10.2.23 03:24
@Anonymní píše:
Achjo, to mě tak mrzí, že jsem naletěla. Prosím, jakou TV skrz internet mate a jste SPOKOJENI?

Kuki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák