Obarvené oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
17.8.12 20:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.8.12 06:43

Jojo ale jestli se nedaji treba sehnat v nejakym textulu ..pres internet se mi to moc nechce kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.13 13:40

Ahoj holky, tatkovi se podarilo obarvit si bundu. je to riflova bunda s bilim kozichem uvnitr a ten kozich je flekatej, modry fleky :zed: pral to s tmavym trikem, prej na 30. dal to babicce at stim neco udela, ta to znova prala, davala i ocet ale fleky jsou stejne, nevite co na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.1.13 13:52

No pokud jde ten kožíšek vyndávací, tak hodit do sava(ale pokud se vyndat nedá tak to nedělat) v octě bych to určitě neprala, ten barvy spíše udržuje a ne odbarvuje. Kdysi mi pomohlo na obarvené prádlo woolait červený, ale nevím jestli to bude působit na ten kožíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.13 13:55

@zikado no prave ze ten kozich vyndat nejde, jinak bych to neresila a vyndala :)) a ten woolait cerveny jako pomaha pri obarvenym pradle, ju??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.1.13 14:04

Nevím jestli pomáha, používá se při praní barevného prádla dohromady. Jednou se mi zabarvil bílý límeček u značkové halenky a vyprala jsem to v tom woolaitu a bylo to pryč. Jen nevím, jestli to pujde z toho kožíšku, ještě když je vypraný v tom octě. Nešel by třeba odpárat, odbarvit a pak tam znovu našit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.13 14:20

@zikado no to je totiz babicka na vse cpe ocet :zed: :zed: nene to nejde odparat, je tam vsitej jakoby ne jen okolo ale jakoby prositej vsude, jestli rozumis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.13 14:22

Me jeste napadlo, pokapat ten kozich citronem a pak vyprat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.1.13 13:40

Ahojky já měla podobný problém, ale na dětské bundě..koupila jsem si jádrové mýdlo a vaniš na skvrny..v ruce jsem fleky na kožešině vyšudla (hadr -šudlej namydlené fleky)poté do praní jsem dala půl víčka na nechala klasicky vyprat..fleky mi zmizely…Jj ocet ustaluje, ten ti spíš fleky udrří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
17.1.13 14:43

@Alinaty vanish nemam, ale zkusim to tim mydlem, to doma mame :) diky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.1.13 18:17

Uvidíš, snad to pustí..i když některé fleky jsou jako veš..drží a drží!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.13 15:09

Ahoj taky se mi stalo že jsem si omylem přihodila kus oblečení do pračky a měla jsem obarvené tílka, ponožky atd… Přihodila jsem do bubnu pračky kypřící prášek na pečení a prádlo se vypralo a bylo bílé. Nebo jsem ho vyvařila s KP v hrnci pokud to byly ponožky… :) snad se bude dařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.3.13 17:27

ubrousky pohlcující barvu

Zdravím. Mně se osvědčily takové ty ubrousky, co se dají do pračky s prádlem a ony pohlcují pouštějící barvu. Používám Domol, to prodávají třeba v Rossmanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
23.4.13 09:00

Odbarvení látkových aplikací

Nevíte prosím jak odbarvit látkové obrázky na triku? Na šedočerveně pruhovaném tričku jsou našité látkové obrázky - byly bílé, po vyprání s červeným prádlem se bohužel zabarvily dorůžova. Nevíte jak odbarvit ty obrázky, aby nepřišlo k úhoně to triko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.4.13 09:34

@Semisek zkusila bych si rozmíchat odbarvovač a nanést štětečkem rovnou na obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný