Obarvené oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
23.4.13 09:51

@paola white no to mně taky napadlo. Teda napadlo mě savo, protože mám pocit, že ten odbarvovač funguje při vysokých teplotách, ne? Jen mám strach, aby se to nerozpilo :| To by se zničilo úplně.
Zkusím to ještě hodit do pračky s práškem na bílé prádlo na vyšší teplotu a uvidím jestli to nezbělá. Ta červená na triku není moc sytá, tak to snad nebude znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.4.13 09:56

@Semisek já ten odbarvovač rozmíchávám do vlažné vody. pokud chceš zkusit savo tak určitě naředit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
23.4.13 10:11

Bála bych se, že to savo spíš vyžere než odbarví, že bdue ten obrázek celej zničenej :think: zkus ten odbarvovač

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
17.3.15 17:21

Ahoj holky :mavam: mamka vyprala malymu prouzkaty svetrik se zelenym rucnikem a svetrik se obarvil.. bily pruh je osklive zelenej a sedy pruhy vypadaj taky divne.. myslite ze by s tim neco slo udelat? Nebylo by to jeste horsi kdybych pouzila nejaky ten odbarvovac o kterym jsem se tu docetla..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
17.3.15 18:41

Kup si v DM přípravek jmenuje se Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo od Dr. Beckmann, stojí cca 38 Kč a je super :palec:… mně se tak zabarvily do tmavě modra utěrky a už jsou zase krásné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.6.15 20:59

Pěkný den mám pro chlapečka modre kalhoty jde udělat bílé z nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.6.15 20:59

Pěkný den mám pro chlapečka modre kalhoty jde udělat bílé z nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
19.6.15 21:15

@maci1986 Tak to pochybuju… i kdyby jste je hodila do odbarvovače, čistě bílé z nich určitě nebudou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
5.9.15 09:09

Ahojky. Na některých oblečkách pro malého mi zapustila oranžová. Je to flekaté. Nevíte co na to? Hned vyprat nepomohlo a je na tom potisk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.9.15 22:18

Jak už jsem psala, výborný je přípravek Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo od Dr. Beckmann, prodávají ho v DM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.9.15 07:22

@yweth Ahoj. Ten už jsem jednou měla. Ale nebyl tam potisk a byla to jednotná barva. Tak mám strach abych to nezničila ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
27.9.15 09:58

@ArumLily0 Já s tím „napravovala“ zaprané utěrky, takže tam to bylo bez problémů… ale nevím, no já jsem taková, že bych to asi riskla :D, no víc už se to pokazit nemůže :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
28.6.18 08:52

Ahoj holky, mě se podařilo obarvit přítelovi modrou mikinu… Má narůžovělé rukávy … Pustila mi červená sukně :/ nevíte jak to vyprat ? Co by na to zabralo ? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
28.6.18 09:46

ja jsem dala obarvene veci hned znovu vyprat (jen samotne ty obarvene) s normalnim praskem a pak nekolikrat vymachat a pustilo to krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
28.6.18 13:52

Cleffekt, odstraňovač skvrn z Lidlu, stojí 40 Kč a funguje suprově. Jak na omylem obarvený, tak na fleky od všeho možnýho, tak na zažloutlý polštáře, deky, potahy matrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný