Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@paola white no to mně taky napadlo. Teda napadlo mě savo, protože mám pocit, že ten odbarvovač funguje při vysokých teplotách, ne? Jen mám strach, aby se to nerozpilo
To by se zničilo úplně.
Zkusím to ještě hodit do pračky s práškem na bílé prádlo na vyšší teplotu a uvidím jestli to nezbělá. Ta červená na triku není moc sytá, tak to snad nebude znát.
@Semisek já ten odbarvovač rozmíchávám do vlažné vody. pokud chceš zkusit savo tak určitě naředit
Bála bych se, že to savo spíš vyžere než odbarví, že bdue ten obrázek celej zničenej
zkus ten odbarvovač
Ahoj holky
mamka vyprala malymu prouzkaty svetrik se zelenym rucnikem a svetrik se obarvil.. bily pruh je osklive zelenej a sedy pruhy vypadaj taky divne.. myslite ze by s tim neco slo udelat? Nebylo by to jeste horsi kdybych pouzila nejaky ten odbarvovac o kterym jsem se tu docetla..?
Kup si v DM přípravek jmenuje se Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo od Dr. Beckmann, stojí cca 38 Kč a je super
… mně se tak zabarvily do tmavě modra utěrky a už jsou zase krásné ![]()
Pěkný den mám pro chlapečka modre kalhoty jde udělat bílé z nich?
Pěkný den mám pro chlapečka modre kalhoty jde udělat bílé z nich?
@maci1986 Tak to pochybuju… i kdyby jste je hodila do odbarvovače, čistě bílé z nich určitě nebudou..
Ahojky. Na některých oblečkách pro malého mi zapustila oranžová. Je to flekaté. Nevíte co na to? Hned vyprat nepomohlo a je na tom potisk
Jak už jsem psala, výborný je přípravek Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo od Dr. Beckmann, prodávají ho v DM ![]()
@yweth Ahoj. Ten už jsem jednou měla. Ale nebyl tam potisk a byla to jednotná barva. Tak mám strach abych to nezničila ještě víc
@ArumLily0 Já s tím „napravovala“ zaprané utěrky, takže tam to bylo bez problémů… ale nevím, no já jsem taková, že bych to asi riskla
, no víc už se to pokazit nemůže
![]()
Ahoj holky, mě se podařilo obarvit přítelovi modrou mikinu… Má narůžovělé rukávy … Pustila mi červená sukně :/ nevíte jak to vyprat ? Co by na to zabralo ? :/
ja jsem dala obarvene veci hned znovu vyprat (jen samotne ty obarvene) s normalnim praskem a pak nekolikrat vymachat a pustilo to krasne.
Cleffekt, odstraňovač skvrn z Lidlu, stojí 40 Kč a funguje suprově. Jak na omylem obarvený, tak na fleky od všeho možnýho, tak na zažloutlý polštáře, deky, potahy matrací…