Obarvení kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
29.9.15 12:21

@weveruska Ahoj, taky se zeptám, kolik barvy si spotřebovala? Stačila jedna na celý kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.9.15 15:55

Docela mě zaujala i tato barva bez nutnosti fixace..sice píší, že je spíš na přírodní materiály, ale to píší na všech
 http://magicolors.eu/…olor-tie-dye

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.9.15 16:01

Myslis duha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.9.15 06:56

@ilonka12 nejsem si jistá, zda barva, kterou posíláte v prvním příspěvku je pro účel barvení velké plochy - je tam psáno vhodné na šablonování, měla jsem ji jednou v menším balení s aplikátorem a byla strašně hustá, jakoby gumová a dalo se s ní psát na trička atd., ale rozhodně bych s ní nenabarvila to tričko celé nebo boudu. To bych si být vámi asi raději ještě ověřila - možná když se rozředí, tak bude tekutá a vhodná na barvení textilu ve velkém, ale možná už nebude naředěná tak dobře krýt. A ta v tom druhém odkazu vypadá dobře, ale nevím, jak by chytala na umělá vlákna, což kočárek je… Píší vyloženě na přírodní materiály…

Jinak já jsem teď u barvení hluboké korbičky už zažehlování nebo zasychání vůbec neřešila, ale fén je určitě dobrý nápad, já to nechala prostě normálně na vzduchu uschnout, pak jsem ještě třeba nánožník i přeprala v pračce a barva se ani nehla. Tím zároveň odpověď na druhou otázku - jestli jsem kočárek prala - ano, prala celou sedačku a žádné následky to nezanechalo, barva se nezměnila. A jestli se mění tuhost látky - to nedokážu asi úplně správně popsat, ale částečně ano, částečně ne… Asi tak - čerstvě po nabarvení jak to uschne, je to takové tvrdší, ale postupně to vymizí a látka je zase úplně stejná jako byla před barvením.

@Douby Barvy jsem na celý kočár spotřebovala dvě.

@matiasek Duhou bych tedy rozhodně nebarvila, ta se musí vařit a tak velký hrnec, abych do něj nacpala boudu od kočárku i s konstrukcí nemáme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.9.15 08:20

Ja sem to barvyla v praccee a uz bych duhou nebarvyla nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.9.15 10:35

@weveruska dík za všechny postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.9.15 12:54

Konečně jsem se rozhodla, půjdu do té barvy Artemiss, po přečtení všeho možného na netu je u ní největší pravděpodobnost úspěchu. Objednám přímo u výrobce..mají cenově výhodná balení, nízké poštovné. Nanášet budu štětcem, nebo koupím jedno velké balení a jedno malé s rozprašovačem. Ještě jsem si všimla, že mají 2 tipy barev na světlý a tmavý textil..Ta na světlý se vsakuje/ tu objednám/ a ta na tmavý textil se nevsakuje a zůstává na povrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.9.15 13:18

Napis za kolik ji maj dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.9.15 13:28

Odkaz mi sem nejde vložit..je to na např. půl kilové balení za 207 kč čtvrt kilové za 143 kč dej si do vyhledavače- barvybarvicky- a najdeš to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.9.15 15:48

@weveruska ještě mám jednu otázku. Artemiss má dva typy barev- na světlý a tmavý textil.Ten na světlý se prý vsaje a ten na tmavý vytváří film, kterou tu barvu máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.9.15 16:01

Já mám asi na světlý textil, vsakuje se. A určitě je super ji vzít přímo od výrobce, protože za dobrou cenu ji mají ve více obchodech, ale poštovné je nehorázné, tak jestli mají i dobré poštovné, vzala bych ji tam. A jaký kočárek chcete barvit?

@matiasek Ano, pravda, lze to Duhou barvit i v pračce, ale to v případě našeho kočárku nepadalo v úvahu vůbec a hlavně tedy jsem se bála, že v té pračce zůstanou zbytky černé barvy a když pak dám prát bílé prádlo, tak ho všechno zničím. Proto jsem psala o tom hrnci, který je ale také pasé… No, nejlepší je prostě vzít nějakou tu barvu ve spreji nebo rozmíchat v misce a barvit velkým štětcem na vlasy, nechat zaschnout a paráda je na světě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.9.15 16:29

@weveruska barvit chci baby jogger citi mini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.9.15 16:37

Aha, tak s tím nemám zkušenosti, ale myslím, že ten materiál je podobný jako u britaxu a ten jsem barvila k našim a chytlo to nádherně. Nebála bych se jít do té barvy Artemiss. Přeji, ať se dílko podaří! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.9.15 16:55

@weveruska díky,pokud to risknu tak pak napíši jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.10.15 20:33

@weveruska je super, jak jste to tu vše detailně popsala, moc mi to pomohlo. Jen bych měla ještě jednu otázku, já mám boudu kočáru zevnitř bílou a bojím se, aby ta černá neprosákla na tu bílou. Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí