Obarvení kočárku

Anonymni
10.2.09 17:37

Obarvení kočárku

Ahoj
Nezkoušela jste některá obarvit svůj vyšisovaný kočárek?Napadlo mě,že bych tak mohla oživit ten náš,ale nevím,jestli je to vůbec možné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
136
10.2.09 17:43

Já, to teda nezkoušela, ale četla jsem o tom tady - Vyšisovaný kočárek - oprava - http://www.dvojcata.cz/forum.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.2.09 22:08

klidně to zkus. počítej ovšem s tím, že barva bude z obou stran, zevnitř i z venku )některé kočárky mají boudu z vrchu jinak barevnou. A pozor na materiál… pokud to je umělina, nebo směs ) což většinou je, barva nemusí dobře chytat, nebo na některá vlákna nechytne vůbec.

pokud chceš obarvit potah obyčejných golfek, který je bavlněný tak naprosto není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.2.09 12:52

barva

Ahoky,
kočárek jsem teda barvit nezkoušela, ale jinak mám docela osvědčené barvy které jsou na „studené barvení“ na 40 stupňů a barvím normálně v pračce, docela často oživuju rifle a nebo trika a je to v pohodě, zdá se mi to lepší než barvy co se musí dávat na vyvářku nebo na moc stupňů, ani nevím jak, protože s těma nemám zkušenosti. A fleky se mi taky ještě nepovedlo udělat. Tak hodně zdaru v barvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.2.09 16:24

Trixinko, a které to tedy jsou, zní to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.09 10:26

Ahoj

Taky by mě zajímalo,jaký barvy to jsou.Několikrát jsem taky barvila v pračce a bylo to docela v pohodě.Hlavně bez práce. :lol: Měla jsem obyčejnou Duhu na barvení,ale nevím,jestli by byla vhodná na kočár.

• Citovat
  • Upravit
1
13.8.10 08:14

Dobrý den prosím Vás mohla by jste mi napsat jak se ta barva na studené barvení jmenuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
14.8.10 08:53

Ahoj,

je to značka Iberia, je jich více druhů, já je kupovala v drogérii a bylo na ní napsané na studené barvení na 40 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.12.13 07:27

Ahoj, potřebovala jsem obarvit vybledlou boudu kočárku Casualplay - tato značka šisuje skoro vždy - a hledala jsem tak dlouho, až jsem objevila barvu na textil ve spreji http://www.zazen-nudu.cz/…spreji-cerna?… ve spreji na textil&page=2. Zkusila jsem ji koupit a řekla si, že když se to nepovede, tak přinejhorším koupím novou boudu nebo ji nechám přešít. No a myslím, že se to povedlo perfektně! Problém byl ten, že je to barva zažehlovací, ale to u této boudy nejde, protože je zevnitř pogumovaná, tak jsem zapnula topení na plný pecky a nechala boudu schnout celou noc a myslím, že se to zafixovalo krásně. Nechtěla jsem riskovat, že někdy vyjedu, trochu zmoknu a z boudy poteče černá barva, tak jsem udělala zátěžový test - boudu osprchovala a SUPEEEER! Barva se ani nehnula, z boudy tekla čirá voda. :dance: Jo a ještě připomínka - na tu jednu boudu padly 2 ty černé spreje - byla vybledlá opravdu až do ryšava - a vyšlo to přesně akorát! No a poslední věc - nezapomeňte olepit nějakou páskou všechny díly, které obarvit nechcete, protože barva chytá opravdu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.3.14 20:16

Ahoj take mam casuaplay dnes sem barvyla duhou vse v poradku barha se chytla ale tet sem zjástila ze boýda neni míc pekna a ta barva coste kupovala tak fakt drzi? nebledne a kdč ste jásehnala? a neni zdravotne nezavadna pro detsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.9.15 16:09

Obarvení kočárku Easy Walker

Dobrý den, máte někdo zkušenost s obarvování kočárku Easy Walker?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
27.9.15 07:32

Také mám vyšisivanou boudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
27.9.15 07:38
@weveruska píše:
Ahoj, potřebovala jsem obarvit vybledlou boudu kočárku Casualplay - tato značka šisuje skoro vždy - a hledala jsem tak dlouho, až jsem objevila barvu na textil ve spreji http://www.zazen-nudu.cz/…spreji-cerna?… ve spreji na textil&page=2. Zkusila jsem ji koupit a řekla si, že když se to nepovede, tak přinejhorším koupím novou boudu nebo ji nechám přešít. No a myslím, že se to povedlo perfektně! Problém byl ten, že je to barva zažehlovací, ale to u této boudy nejde, protože je zevnitř pogumovaná, tak jsem zapnula topení na plný pecky a nechala boudu schnout celou noc a myslím, že se to zafixovalo krásně. Nechtěla jsem riskovat, že někdy vyjedu, trochu zmoknu a z boudy poteče černá barva, tak jsem udělala zátěžový test - boudu osprchovala a SUPEEEER! Barva se ani nehnula, z boudy tekla čirá voda. :dance: Jo a ještě připomínka - na tu jednu boudu padly 2 ty černé spreje - byla vybledlá opravdu až do ryšava - a vyšlo to přesně akorát! No a poslední věc - nezapomeňte olepit nějakou páskou všechny díly, které obarvit nechcete, protože barva chytá opravdu dost.

Jde již o starší příspěvek..tak se chci zeptat jak to pak bylo nadále…barva držela? nebledla? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.9.15 10:10

Zdravím, tak po dvou letech od barvení spokojenost stále. Teď už je kočárek nachystaný pro další miminko a myslím, že přestříkávat tu boudu nebudu. Není už tak zářivě černá jako čerstvě nastříkaná, ale je pořád černá, není tak strašně vybledlá, jako když jsme kočárek dostali. Takže za mě pořád super a barvu v klidu doporučuji, teď ji mají třeba tady http://www.sevt.cz/…na-41706800/ - sice ne sprej, ale je to jedno, dá se nanášet např. štětcem na barvení vlasů, aby pokryla co největší plochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.9.15 11:19

@weveruska děkuji moc, asi ji zkusím..jen nevím to zafixivání barvy..možná zkusím fén? Nebo jsem našla i tuto barvu, tam píší, že se nemusí zažehlovat
http://www.anekt.cz/detaily.php?… ..mám dilema, kdyby tak člověk věděl která chytne lépe..ta co jste použila vy-mění nějak tuhost látky? a prala jste pak kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí