Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Káťa19 píše:
@1Patricie chce to zkusit nejdriv na nejakem kousku, ktery by nebyl tolik videt, barva se fakt hodne vpije. Maji i hnedou, ukaz kocarek, jak vypada vysisly
Děkuji za reakci
Já právě slyšela že ten sprej pak strašně pouští, ale nevím zase jaký
Třeba taky záleží
Jinak zitra můžu vyfotit, je takový no prostě se mi ta barva vůbec nelíbí
Zas nechci ať je to ještě horší takže bych potřebovala vědět do čeho jdu že
Nejlepší a hlavně nejjednošší by pro mě bylo „udělat“ to v té pračce no ![]()
Uz je to postarsi diskuze, ale zkusim se zeptat, zda nekdo nezkousel barvit korbicku u kocarku ABC design viper? Cerna barva shora je hodne vysisovana, zespodu bila a bojim se, aby mi cerna nepropustila i na tu bilou zespod a korba by pak byla cela cerna. Nemate nekdo zkusenost? Dekuji za pripadne reakce.
Zdravím, ráda bych obarvila textilní části kočárku, ale nevím jakou barvu vybrat, především aby s prvním deštěm nepustila. Máte někdo zkušenosti?
Děkuji😊
@barca0140 píše:Žádnou. To jsou šílený chemikálie.
Zdravím, ráda bych obarvila textilní části kočárku, ale nevím jakou barvu vybrat, především aby s prvním deštěm nepustila. Máte někdo zkušenosti?
Děkuji😊
@Janli Chtela jsem nabarvit vybledlou boudu kocarku, dite s ni do primeho styku prece neprijde.To same bych pak mohla rict i o impregnaci boudicek…
Ja teda obarvim kdeco, ale zrovna do kocarku bych se fakt nepoustela. Myslim, ze to nemuze dopadnout podle predstav.