Obarvení kočárku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
16.5.18 22:16
@Káťa19 píše:
@1Patricie chce to zkusit nejdriv na nejakem kousku, ktery by nebyl tolik videt, barva se fakt hodne vpije. Maji i hnedou, ukaz kocarek, jak vypada vysisly

Děkuji za reakci :-) Já právě slyšela že ten sprej pak strašně pouští, ale nevím zase jaký :think: Třeba taky záleží :nevim: Jinak zitra můžu vyfotit, je takový no prostě se mi ta barva vůbec nelíbí :-( Zas nechci ať je to ještě horší takže bych potřebovala vědět do čeho jdu že :-D Nejlepší a hlavně nejjednošší by pro mě bylo „udělat“ to v té pračce no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.8.19 23:10

Barveni kocarku ABC Design viper 4s

Uz je to postarsi diskuze, ale zkusim se zeptat, zda nekdo nezkousel barvit korbicku u kocarku ABC design viper? Cerna barva shora je hodne vysisovana, zespodu bila a bojim se, aby mi cerna nepropustila i na tu bilou zespod a korba by pak byla cela cerna. Nemate nekdo zkusenost? Dekuji za pripadne reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
20.4.23 12:27

Zdravím, ráda bych obarvila textilní části kočárku, ale nevím jakou barvu vybrat, především aby s prvním deštěm nepustila. Máte někdo zkušenosti?
Děkuji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.4.23 12:48
@barca0140 píše:
Zdravím, ráda bych obarvila textilní části kočárku, ale nevím jakou barvu vybrat, především aby s prvním deštěm nepustila. Máte někdo zkušenosti?
Děkuji😊
Žádnou. To jsou šílený chemikálie.
  • Citovat
  • Upravit
3868
20.4.23 12:59

@Janli Chtela jsem nabarvit vybledlou boudu kocarku, dite s ni do primeho styku prece neprijde.To same bych pak mohla rict i o impregnaci boudicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
20.4.23 14:25

Ja teda obarvim kdeco, ale zrovna do kocarku bych se fakt nepoustela. Myslim, ze to nemuze dopadnout podle predstav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí