Obavy ve 26tt

9.4.11 19:36

obavy

Ahoj těhulky :-)) mám dotaz jsem ve 26.týdnu zatím se neotvírám, ale měla jsem menčí stahy tak beru magnesii a ležím… ale myslím nato, že když už jsem 26.týdnů tak se mu už nemůže nic špatného stát?? ptám se proto, protože o jedno dítě jsem přišla v 18.tt umřelo… tohle těhoteství je v pořádku výsledky taky na všechno dobrý… akorád musím na cukrovku… doufám, že to dopadne dobře… takže můžu tedka ty necelí 3 měsíce čekat až to namě příde a nemusím mít obavy, že se do té doby může s mimčem něco stát??? děkuji holky za odpovět… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13883
9.4.11 19:44

Marilyn proč ti předchozí miminko zemřelo? Řekl ti to někdo?

Pokud máš takovouhle špatnou zkušenost, tak by tě asi měl dr. víc sledovat… Pokud ty stahy nejsou silné, tak jsou to jen poslíčky (jak už jsem ti psala), dr. by měl taky zkontrolovat čípek, jestli se neotvíráš.

Bohužel jisté není nikdy nic, ale pokud je u tebe všechno v pořádku, tak by se nic stát nemělo :palec:

Chápu tě, taky jsem se bála, i když já jsem k tomu důvod ani neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 19:58

čípek mi kontroloval 21.3. a neotvírám se… tak ležím a zatím dobrý… no když jsem měla ty výsledky v pořádku… tak se určitě nic nestane… ale myslet nato musím strašně se na něj těšíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.4.11 20:00

já si myslím ,,že se nemusíš bát , bolesti tvrdnutí břicha je zcela normalní , děloha je sval a ta se smrštuje a roztahuje, některé těhule to ani nepocítí jiné zase jo , mě to taky trápí asi od 20ttt dostala jsem magness oni ani nic jiného nedavaj, nemělo by to být víc jak 10 za den , to mi říkal můj , doktor a když je tak s tím stejně moc nedělají , max. ti zvedne dávkování

můžeš za den jako těhule max 2-2-2 tablety , někdo to má i rozpustné , ale je to to samé tam dávkování neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
9.4.11 20:05

musíš věřit že bude tentokrát vše v porádku, hodně odpočívej a pokud ti nebude dobře utíkej k doktorovi aby tě zkontroloval. Radeji vickrat zbytečně. Ted už bude ten strach provázet tvuj život pořád i po porodu az budeš mít miminko u sebe. Je to těžké ale nesmíš si ho připouštět a musíš si užívat toho krásného co je teď. Povídej si s miminkem a uvidíš že bude vše v pořádku :hug:

mě tvrdlo břicho fakthodně od 14tt, i vicekrat jak 10× denně, občas mě nemohl ani doktor vyšetřit protože jsem měla břicho jako kámen a ne a ne povolit. Miminko jsem donosila až téměř do 38.tt a malý měl skoro 3700g. Brala jsem jen magnesium 2× denně 1tbl

• Citovat
  • Upravit
6926
9.4.11 20:13

Ahojky, já měla od 25.t. taky menší stahy. Neboj se, pokud se neotvířáš, jenom tělo trénuje. :wink: Děloha je sval a každý sval chce posilovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.4.11 20:59

ahojky, me to zacalo ve 27tt, gyndr. mi nasadila magnezko 3× denne 1tbl a od te doby je to v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
9.4.11 21:26

Ve 26. týdnu už se dá miminko zachránit, ale jistota to není a taky by mohlo mít následky, takže je třeba vydržet co nejdýl - u doktora jsi ale očividně byla, tak snad to žádný problém není, ty kontrakce už můžou být „normální“, tak není snad důvod, proč bys rodila teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.4.11 07:19

Ahoj jsem na tom podobně jako ty, jsem ve 26.týdnu a také mi tvrdne břicho a mám občas křeče ale neotvírám se. Ale skrátil se mi čípek tobě taky? JInak mám taky strach, abych donosila a mimi bylo v pořádku. Snažím se chodit jen na menší procházky, i když je to někdy hodně těžké pořád jen sedět doma a test na cukrovku mě čeká tento týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.4.11 07:19

Ahoj jsem na tom podobně jako ty, jsem ve 26.týdnu a také mi tvrdne břicho a mám občas křeče ale neotvírám se. Ale skrátil se mi čípek tobě taky? JInak mám taky strach, abych donosila a mimi bylo v pořádku. Snažím se chodit jen na menší procházky, i když je to někdy hodně těžké pořád jen sedět doma a test na cukrovku mě čeká tento týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí