20tt - prcek naléhá na spodek?

P.
2302
9.4.11 17:41

20.tt - prcek naléhá na spodek?

ahoj, jsem 20.tt, vse uplne o.k., zadne bolesti, zadne krvaceni, nic, pred 3 tydny kontrola, uplne v pohode. jen od vcera mi prijde, ze kdyz dlouho stojim, ze mam dole v rozkroku jakoby malinky tlak, jako kdyby se mimco usidlilo tam..nebo jestli to muzu byt tlakem delohy, ktera roste a treba i talci na jizvu /mela jsem velka siti, jeste pul roku po porodu sjme spatne chodila atd./. mate to nektera taky? nekdy je to lepsi a necitim to vubec nekdy jsem si toho vedoma, ale nic extra. ptam se jen pro jistotu. na kontrolu jdu za tyden. pohyby mam normalni. jen se bojim, abych se nazacla otvirat..ale spis se leknu kazde malickosti, predtim jsme totiz v 7tt potratila :-(. dekuju za zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
9.4.11 18:02

Já jsem tento pocit měla snad ještě dřív než ve 20tt. Dokonce mě to nutilo chodit jako „kačena“, i když břicho ještě nebylo skoro žádný… :roll: Sem si říkala, co budu dělat za pár měsíců.. :zed: Když jsem to na KO říkala doktorovi, tak mi na to odvětil, že mě vyšetří a uvidí se. Výsledek byl ten, že je to ok, dítko vysoko a že je to jen můj subjektivní pocit, který těhotné někdy mívají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.4.11 18:03

Bohužel neporadím, ale mám to podobně jako ty. Po delším stání mám taky ten pocit, ale podobný jsem měla i při menstuaci, taky jen při dlouhém stání až od porodu a taky jsem byla šitá dost a pociťu ji ten tlak jakoby na jizvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
9.4.11 19:21

dekuju, snad to bude o.k. bricho mi prijde dost nahore, tak snad je to jen ta jizva nebo tlak delohy na spodek..jen me prekvapilo, ze to zaclo tak nahle ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
9.4.11 20:15

Ahoj, já měla tenhle pocit taky!!! Až jsem si někdy říkala, že snad ze mě to miminko jde vypadnout nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pudla
9.4.11 20:19

me skutecne hlavicka v tom tydnu nalehala, kamosce taky a obe jsme donosily (ona 2×)

• Citovat
  • Upravit
3622
9.4.11 20:22

ahojky..ja sjem ted 23.tt a tak 5 dni mam pri sezeni pocit jako by me malý tukal nebo kopal uplne dolu do rozkroku..a rikam si ze je nejak moc nizko ale predevcirem jsem byla na 3D a byl uplne jinde nez jsem si myslela a vse je Ok..takze to jsou asi takovy normalni pocity co jsou s rostoucim briskem a miminkem nejspis normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.4.11 23:08
AliceP píše:
ahojky..ja sjem ted 23.tt a tak 5 dni mam pri sezeni pocit jako by me malý tukal nebo kopal uplne dolu do rozkroku.....

Jo jo, ťukání na čípek z vnitřní strany, to znám. Já tomu říkám, že malej noruje, že se chce prohrabat ven. A doktorovi jsem říkala, že mám občas pocit, že ho mám až mezi koleny. Po vyšetření mi řekl, že je to opravdu jen můj subjektivní pocit, že dítě je (správně) vysoko, čípek správně zakloněný, všechno OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí