Obavy, zda tento to ustojim.

24.4.16 15:44

Obavy, zda tento to ustojim.

Už dal nemám sílu. Rok a půl to mezi námi nefunguje tak jak by mělo. V našem vztahu vazne komunikaci. To je hlavní problém. Ale v poslední době začal přítel hrát automaty, hry na internetu. I přesto že ví, že mi to vadí. Včera to dovrselo. Šíleně jsme se hádali. Máme spolu dítě. Oba jsme byli příliš vytocenu, ale ti nikoho neomlouvá. Začal mi nadávat, že kvůli mě omezil styky s kamaradmi, že jsem ho využila kvůli malému. Začal na mě řvát, že mám odejít. Já samozřejmě bez malého nikam nechtěla jít. Jenže pak k večeru prilezl a začal se vnucovat. Šíleně mi ublížil tím, že mě chtěl vyhodit bez malého. Klidně bych odešla, ale s malým. Teď přemýšlím zda by nebylo ideální si najít svůj byt a odejít od něj. Už nemám sílu. I když mě to bude šíleně bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
24.4.16 15:46

@Holubicka22 přemýšlej o tom, co bude nejlepší řešení pro malého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.16 15:49

Táta je skvelej. Jen my mezi sebou máme hrozny vztah. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.4.16 15:51
@Holubicka22 píše:
Táta je skvelej. Jen my mezi sebou máme hrozny vztah. :(

i pokud bude hrát automaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
24.4.16 15:51

@Holubicka22 Co zkusit splečně manželskou poradnu, jestli to chcete zachránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.4.16 15:54
@Holubicka22 píše:
Táta je skvelej. Jen my mezi sebou máme hrozny vztah. :(

Napiš, jak skvělý je otec. To mě zajímá.

• Citovat
  • Upravit
24.4.16 15:55

Manželé nejsme.
Má dluhy do kterých se dostal než začal semnou. Ne, že by tam naházel všechny peníze. Pořád máme doma rezervu. Jen to prej párkrát zkusil a vyhrál. Řekl, že to zkusil 3×. Ale já nevím zda mu mám věřit. Chce se prý jen zbavit co nejrychleji dluhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.16 15:56

Malej má vše. Nestrada na ničem. Stará se o něj, hraje si s ním, chodí s nim ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
24.4.16 16:01
@Malaga píše:
i pokud bude hrát automaty?

I tak může být dobrý táta… ideálně když bude bydlet jinde, aby do domácnosti nemohli exekutoři, ale i tak s ním klidně může mít dítko dobrý vztah a zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.4.16 16:01
@Holubicka22 píše:
Manželé nejsme.
Má dluhy do kterých se dostal než začal semnou. Ne, že by tam naházel všechny peníze. Pořád máme doma rezervu. Jen to prej párkrát zkusil a vyhrál. Řekl, že to zkusil 3×. Ale já nevím zda mu mám věřit.Chce se prý jen zbavit co nejrychleji dluhů.

Tak dle mého to 3× nebylo, resp 3× vyhrál a mockrát nevyhrál…a na zbavení se dluhů je dle mého lepší metoda - najít si další práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.4.16 16:02

@j.a.n.i1 myslela jsem to s výhledem do budoucnosti ve společné domácnosti, souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.4.16 16:03
@Holubicka22 píše:
Manželé nejsme.
Má dluhy do kterých se dostal než začal semnou. Ne, že by tam naházel všechny peníze. Pořád máme doma rezervu. Jen to prej párkrát zkusil a vyhrál. Řekl, že to zkusil 3×. Ale já nevím zda mu mám věřit. Chce se prý jen zbavit co nejrychleji dluhů.

Peníze máte, o dítě se stará… Pak nechápu problém. Co vám tedy na sobě vadí, že je váš vztah tak vyhrocený? Jak jsi ho využila kvůli malému, kterému se pečlivě věnuje a má ho tedy rád? Snad je rád že ho má. :think:

• Citovat
  • Upravit
24.4.16 16:07

Dva měsíce před tím než jsem otěhotněla, mě nechal kvůli jiné. Pak se ke mě, ale vrátil. Včera mi nadhodil, že jsem s ním měla dítě jen proto, abych se ujistila že semnou bude. Což mě dost od něj ranilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.16 16:09

Jak jsem již psala, vážně v našem vztahu komunikace. Nejsem ten typ ženský co nezastaví pusu ani na minutu. On tohle nedokáže pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.4.16 16:14
@Holubicka22 píše:
Dva měsíce před tím než jsem otěhotněla, mě nechal kvůli jiné. Pak se ke mě, ale vrátil. Včera mi nadhodil, že jsem s ním měla dítě jen proto, abych se ujistila že semnou bude. Což mě dost od něj ranilo.

A to dítě jsi si udělala snad sama? On neví co se má dělat, když nechce zplodit dítě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky