Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mě, že váš společný život je jen o sexu a kolikrát za týden. Kde je nějaká zábava, nějaká změna? Cítím nudu, nezájem, je to takové uzívané
Pokud je vše na tobě, překvap ho nějakým welnesem, masáží pro dva
kino, a jiné radovánky. Bude skákat radostí
@90-60-90 píše:
Přijde mě, že váš společný život je jen o sexu a kolikrát za týden. Kde je nějaká zábava, nějaká změna? Cítím nudu, nezájem, je to takové uzívanéPokud je vše na tobě, překvap ho nějakým welnesem, masáží pro dva
kino, a jiné radovánky. Bude skákat radostí
Tak to určitě ne
teda já by jsem ho překvapovala i někam jela ale manžel na tohle není a nikam by stejně nejel a když už by jel, tak by mě to tak znechutil, že by jsem jela domů
Tohle všechno mám vyzkoušené, bohužel
A to máme hlídání a docela často, takže by se dalo podniknout spousta věcí ale když není zájem
ale díky za radu ![]()
Spíš mě jde o to, jestli počkat, až manžel přijde sám nebo to vzdát a pro klid v domácnosti mu podržet
jako pěkně mě to točí, že dělá jako když neexistuju a to jen proto, že jsem si ho dovolila jednou odmítnout! ![]()
Nepřijde
je pohodlný Škoda, že nechce nikam vyrazit, asi ho budeš muset nechat vycukat
Přece nebudeš držet pro klid v domácnosti, máš svoji cenu ![]()
@90-60-90 píše:
Nepřijdeje pohodlný Škoda, že nechce nikam vyrazit, asi ho budeš muset nechat vycukat
Přece nebudeš držet pro klid v domácnosti, máš svoji cenu
já se držím však jo
ale už to budou tři týdny a on prostě nic
už mě to přijde jako kdo z koho, kdo jako ustoupí první
ale já to nebudu, nevyměknu
a nedávám na sobě nic znát, naopak ![]()
ale jako vrtá mě hlavou o co mu jde a že tak z ničehož nic to nepotřebuje
a ještě mě mrzí, že po mě začal celý tento týden sprostě řvát kvůli blbostem
jo taky mu to asi chybí ale když je někdo blbej a neustupnej, zkusí jako pes
já už jsem se snažila až až ![]()
Má přetlak, tak řve, to je normální.
Také nechápe co se u tebe děje.
Není unavený, nějaká změna v práci? Když chlap přestane mít zájem o sex, řeší něco co se týká jeho. On tě momentálně vůbec nevnímá, něco řeší.
Co tak láhev vína, povídat si…sice to bude ze začátku drhnout, ale nakonec to dobře dopadne ![]()
Chápu dobře, že to, že jsi ho odmítla znamená to, že sis k němu sama od sebe nešla lehnout, nepostavila mu ho a nepodržela, než se udělá??? ![]()
Mně by bez takovéhohle „sexu“ asi bylo lépe než s ním tedy. A manželovi bych to na rovinu v klidu řekla. Že jsem žena, mám to taky ráda a mám taky své potřeby. Že mě takhle ten sex nabaví. Zeptala bych se ho, jaké by to bylo jemu, kdybych se pokaždé udělala jen já a on měl smůlu. Že by prostě mělo dojít ke změně, aby mě to zase začalo bavit, jako dřív.
Ego. Ted je otazka co bude silnejsi. Laska k Tobe nebo to ego. Ale je to asi dost sobec v posteli…
A jestli chces zustat nepoznana tak bacha na pravopis, at Te nekdo neodhali podle y na konci sloves kde ma byt i, kdyz se to tyka i kohokoliv z muzskeho rodu ![]()
@Anonymní píše:
Tak to určitě neteda já by jsem ho překvapovala i někam jela ale manžel na tohle není a nikam by stejně nejel a když už by jel, tak by mě to tak znechutil, že by jsem jela domů
Tohle všechno mám vyzkoušené, bohužel
A to máme hlídání a docela často, takže by se dalo podniknout spousta věcí ale když není zájem
ale díky za radu
Spíš mě jde o to, jestli počkat, až manžel přijde sám nebo to vzdát a pro klid v domácnosti mu podržet![]()
jako pěkně mě to točí, že dělá jako když neexistuju a to jen proto, že jsem si ho dovolila jednou odmítnout!
V tom pripade, bych si jela nekam na vylet sama. Bez nej. Pripadami, ze te ma hodne jistou. Pokud se drive snazil zacinat i on, tak procpak by to ted neslo? Ne sama bych nezacinala, myslim si, ze to musi byt hodne ponizujici
Tyjo bys mela poznat chlapa kterej v posteli neni sobec. Bys zirala jaky to muze byt. To pak ani nechces spat ![]()
Když přehlídnu to, že máš všude tvrdé y jako my ženy tak je to strašnej vztah. Jak už tady někdo psal- je to jen o sexu. Zvláštní, že ti tohle nepřišlo od začátku ale až po osmi letech? Zkuste změnu, držím palce
Ja se musim priznat, a nemyslim to vubec nijak zle, ze mi ten zakladatelcin pravopis rve oci. Navic bych rekla, ze je diky tomu jeji anonymita lehce odhalitelna.
Pozor na vyse zminenou zamenu Y/I a take ABYCH, nikoli aby jsem ![]()
Co se tyce problemu, tak nezavidim. Manzel se jevi jako pekny sobec. Asi bych se snazila do vztahu vnest nejakou zmenu, jak navrhovaly holky, a pockala, co on na to.
Teda mě by to vůbec nepotěšilo, kdyby mě něco trápilo a partner místo aby mě podpořil ještě dělal uraženého a nedopřál by mi ani uvolnění v podobě sexu..
Zakladatelko, myslím, že pokud ti na chlapovi záleží, měla bys zatnout zuby a zkusit se mu věnovat ne se chovat jako dítě.. Stav tvého chlapa bude nejspíš přechodný a potřebuje tvoji podporu…
Tak jestli byl zvyklý několikrát týdně a teď dlouho nic, tak už je prostě nadrženej a mrzutej. Jestli ho chceš kvůli neuspokojivému sexu dále vytrestat, tak se k němu přitul, skoč na něj, uspokoj se, slez a řekni mu, že na to měl stejně času jako ty, a že přesně takto se cítíš, když tě neuspokojí on.
Ahoj

frekvence jak kdy, někdy 2-3týdně 3-4týdně ale po roce naší dcery jsem si začala všímat jisté změny. Už jsme si nedaly před milováním pusu, pak přestala být jakákoliv předehra a nakonec to došlo až na to, že pokud jsem za manželem nepřišla já, nic nebylo. Promluvila jsem si s ním na rovinu o co jde a proč se to tak změnilo. Proč už nezačne sám a čeká až začnu já. Odpověděl mi, že čumím do knížky a sedím v křesle. Já mu na to řekla, že začínám pořád ale když se k ničemu nemá, tak nebudu koukat na něj ale budu si raději číst. Manžel odpověděl, tak si čti! Snad by tě to mělo samotnou napadnout, ne, že to chci?
Nakonec jsme si to ujasnily a byla trochu změna. Bohužel poslední půl rok, to opět sklouzlo do té fáze, že manžel se k ničemu neměl, musela jsem začít já, přes den jsme se jeden druhého nedotýkaly, nedaly si pusu, manžel věčně nasranej a myšlenkama někde pryč a jeden na druhého jsme začaly štěkat(jistě flustrace
) sex byl pořád ve stejné frekvenci 3-čtýdně a když už manžel dostal chut' sám od sebe, tak mi řekl at' si vedle něho jdu lehnout
hladil mi záda a na oplátku chtěl, aby jsem si hrála s jeho penisem
když se mu postavil, překulil se na mě, udělal pár temp, byl uspokojen, odvalil se a chrápal, nebo se koukal dál na tv.Kde bylo moje uspokojení jistě víte..ano bylo v…a doslova.
Nezájem, že by jsem i já přišla na své, no zkrátím to, dělala jsem si to sama. 
začal být nerudnej a protivnej ale já se k ničemu neměla a on sám nedal nic na jevo ačkoliv mě přeci musí napadnout samotnou, že on to chce, že chce sex
(jeho slova) že mi nic říkat nebude a že by jsem to měla sama vědět, že na to má chut'
no ale já se pořád k ničemu neměla a řekla jsem si, tak poslední dobou se pořád hádáme, štěkáme po sobě, pusu mi nedáš, neobejmeš mě, nepohladíš a večer by jsem ti byla dobrá, aby jsi si vyprášil pytel?!
A víš co, že by jsem se na to nevykašlala! Ano milé ženy, ani jsem na něj nešáhla a dělala jako nic a čekala jsem, že přijde manžel a něco začne
kdepak, ani ho nehlo
to takže jsem zaklapla knížku a se zíváním jsem se omluvila, že jsem unavená a jdu spát, že jsem toho měla přes den dost a že jdu do pelechu. Drahý manžel mi ještě řekl, dobrou noc a mazala jsem spát 
myslím v sexu
Že by manželova uražená ješitnost?
ale absolutně nemá ani snahu aby něco bylo, to mi trochu vrtá hlavou
jako byl na to zvyklý 3-týdně a ted' dělá jako by se dal na pokání a drží celibát
večer si mě ani nevšimne a ani se nechce bavit, je na něm uplně vidět, jak je naštvanej a že to chce ale proč sakra sám nepřijde 
jsem už flustrovaná, neuspokojená, protivná no strašný 
Jinak váhu mám pořád stejnou a dbám o sebe takže nechápu

pro mě je to citlivé téma a navíc sem chodí rodina, tak prosím anonym
S manželem jsme spolu 8let a máme holčičku, které je 21měsíců. Ani vlastně nevím jak začít ale asi tím, co mě trápí to je mě jasné
S manželem jsme v začátku měly sex každý den, poté frekvence mírně poklesla na obden a po čase tak 3-4týdně ale to je v pořádku a vyhovovalo nám to oběma. Otěhotněla jsem, spaly jsme spolu normálně až do porodu a po porodu také. Hned po šestinedělí jsme začaly zase normálně sexuálně žít
Takže jednoho dne(bude to tři týdny zpět) jsem takhle seděla v křesle, četla jsem si a sem tam jsem koukla po manželovi. Těžkej nezájem a bylo na něm vyloženě vidět, že čeká až odložím knížku a začnu dělat to co vždy
A od té doby mezi náma nic nebylo
Já se prostě rozhodla(a možná to zní dětinsky),že dokud sám nepřijde a nebude se snažit o to, aby jsem z toho něco měla, tak s ním prostě spát nebudu
Jako tyhle žabomyší války mě unavujou ale co mám jiného dělat