Manžel se mnou přestal spát.

Anonymní
24.4.16 01:10

Manžel se mnou přestal spát.

Ahoj :kytka:
pro mě je to citlivé téma a navíc sem chodí rodina, tak prosím anonym :kytka:
S manželem jsme spolu 8let a máme holčičku, které je 21měsíců. Ani vlastně nevím jak začít ale asi tím, co mě trápí to je mě jasné :)
S manželem jsme v začátku měly sex každý den, poté frekvence mírně poklesla na obden a po čase tak 3-4týdně ale to je v pořádku a vyhovovalo nám to oběma. Otěhotněla jsem, spaly jsme spolu normálně až do porodu a po porodu také. Hned po šestinedělí jsme začaly zase normálně sexuálně žít :) frekvence jak kdy, někdy 2-3týdně 3-4týdně ale po roce naší dcery jsem si začala všímat jisté změny. Už jsme si nedaly před milováním pusu, pak přestala být jakákoliv předehra a nakonec to došlo až na to, že pokud jsem za manželem nepřišla já, nic nebylo. Promluvila jsem si s ním na rovinu o co jde a proč se to tak změnilo. Proč už nezačne sám a čeká až začnu já. Odpověděl mi, že čumím do knížky a sedím v křesle. Já mu na to řekla, že začínám pořád ale když se k ničemu nemá, tak nebudu koukat na něj ale budu si raději číst. Manžel odpověděl, tak si čti! Snad by tě to mělo samotnou napadnout, ne, že to chci? :roll: 8o :zed: Nakonec jsme si to ujasnily a byla trochu změna. Bohužel poslední půl rok, to opět sklouzlo do té fáze, že manžel se k ničemu neměl, musela jsem začít já, přes den jsme se jeden druhého nedotýkaly, nedaly si pusu, manžel věčně nasranej a myšlenkama někde pryč a jeden na druhého jsme začaly štěkat(jistě flustrace :zed: ) sex byl pořád ve stejné frekvenci 3-čtýdně a když už manžel dostal chut' sám od sebe, tak mi řekl at' si vedle něho jdu lehnout :roll: hladil mi záda a na oplátku chtěl, aby jsem si hrála s jeho penisem :roll: když se mu postavil, překulil se na mě, udělal pár temp, byl uspokojen, odvalil se a chrápal, nebo se koukal dál na tv.Kde bylo moje uspokojení jistě víte..ano bylo v…a doslova. :? Nezájem, že by jsem i já přišla na své, no zkrátím to, dělala jsem si to sama. :oops:
Takže jednoho dne(bude to tři týdny zpět) jsem takhle seděla v křesle, četla jsem si a sem tam jsem koukla po manželovi. Těžkej nezájem a bylo na něm vyloženě vidět, že čeká až odložím knížku a začnu dělat to co vždy :* začal být nerudnej a protivnej ale já se k ničemu neměla a on sám nedal nic na jevo ačkoliv mě přeci musí napadnout samotnou, že on to chce, že chce sex :mrgreen: (jeho slova) že mi nic říkat nebude a že by jsem to měla sama vědět, že na to má chut' :mrgreen: :roll: no ale já se pořád k ničemu neměla a řekla jsem si, tak poslední dobou se pořád hádáme, štěkáme po sobě, pusu mi nedáš, neobejmeš mě, nepohladíš a večer by jsem ti byla dobrá, aby jsi si vyprášil pytel?! :mrgreen: A víš co, že by jsem se na to nevykašlala! Ano milé ženy, ani jsem na něj nešáhla a dělala jako nic a čekala jsem, že přijde manžel a něco začne :oops: kdepak, ani ho nehlo :roll: to takže jsem zaklapla knížku a se zíváním jsem se omluvila, že jsem unavená a jdu spát, že jsem toho měla přes den dost a že jdu do pelechu. Drahý manžel mi ještě řekl, dobrou noc a mazala jsem spát :)
A od té doby mezi náma nic nebylo :roll: myslím v sexu :oops: Že by manželova uražená ješitnost? :mrgreen: ale absolutně nemá ani snahu aby něco bylo, to mi trochu vrtá hlavou :think: jako byl na to zvyklý 3-týdně a ted' dělá jako by se dal na pokání a drží celibát :mrgreen: 8) večer si mě ani nevšimne a ani se nechce bavit, je na něm uplně vidět, jak je naštvanej a že to chce ale proč sakra sám nepřijde :nevim:
Já se prostě rozhodla(a možná to zní dětinsky),že dokud sám nepřijde a nebude se snažit o to, aby jsem z toho něco měla, tak s ním prostě spát nebudu :? jsem už flustrovaná, neuspokojená, protivná no strašný :cert:
Jako tyhle žabomyší války mě unavujou ale co mám jiného dělat :zed: Jinak váhu mám pořád stejnou a dbám o sebe takže nechápu :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
782
24.4.16 01:36

Přijde mě, že váš společný život je jen o sexu a kolikrát za týden. Kde je nějaká zábava, nějaká změna? Cítím nudu, nezájem, je to takové uzívané :) Pokud je vše na tobě, překvap ho nějakým welnesem, masáží pro dva :) kino, a jiné radovánky. Bude skákat radostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.16 01:53
@90-60-90 píše:
Přijde mě, že váš společný život je jen o sexu a kolikrát za týden. Kde je nějaká zábava, nějaká změna? Cítím nudu, nezájem, je to takové uzívané :) Pokud je vše na tobě, překvap ho nějakým welnesem, masáží pro dva :) kino, a jiné radovánky. Bude skákat radostí

Tak to určitě ne :) teda já by jsem ho překvapovala i někam jela ale manžel na tohle není a nikam by stejně nejel a když už by jel, tak by mě to tak znechutil, že by jsem jela domů :roll: Tohle všechno mám vyzkoušené, bohužel :zed: A to máme hlídání a docela často, takže by se dalo podniknout spousta věcí ale když není zájem :zed: ale díky za radu :kytka:
Spíš mě jde o to, jestli počkat, až manžel přijde sám nebo to vzdát a pro klid v domácnosti mu podržet :nevim: :zed: jako pěkně mě to točí, že dělá jako když neexistuju a to jen proto, že jsem si ho dovolila jednou odmítnout! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
782
24.4.16 01:57

Nepřijde :) je pohodlný Škoda, že nechce nikam vyrazit, asi ho budeš muset nechat vycukat :) Přece nebudeš držet pro klid v domácnosti, máš svoji cenu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.16 02:06
@90-60-90 píše:
Nepřijde :) je pohodlný Škoda, že nechce nikam vyrazit, asi ho budeš muset nechat vycukat :) Přece nebudeš držet pro klid v domácnosti, máš svoji cenu :*

já se držím však jo :mrgreen: ale už to budou tři týdny a on prostě nic :) už mě to přijde jako kdo z koho, kdo jako ustoupí první :roll: ale já to nebudu, nevyměknu :mrgreen: a nedávám na sobě nic znát, naopak :P
ale jako vrtá mě hlavou o co mu jde a že tak z ničehož nic to nepotřebuje :mrgreen: a ještě mě mrzí, že po mě začal celý tento týden sprostě řvát kvůli blbostem :? :pocitac: jo taky mu to asi chybí ale když je někdo blbej a neustupnej, zkusí jako pes :nevim: :mrgreen: já už jsem se snažila až až :zed:

• Citovat
  • Upravit
782
24.4.16 02:12

Má přetlak, tak řve, to je normální. :) Také nechápe co se u tebe děje.
Není unavený, nějaká změna v práci? Když chlap přestane mít zájem o sex, řeší něco co se týká jeho. On tě momentálně vůbec nevnímá, něco řeší.

Co tak láhev vína, povídat si…sice to bude ze začátku drhnout, ale nakonec to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.4.16 06:15

Chápu dobře, že to, že jsi ho odmítla znamená to, že sis k němu sama od sebe nešla lehnout, nepostavila mu ho a nepodržela, než se udělá??? :roll:
Mně by bez takovéhohle „sexu“ asi bylo lépe než s ním tedy. A manželovi bych to na rovinu v klidu řekla. Že jsem žena, mám to taky ráda a mám taky své potřeby. Že mě takhle ten sex nabaví. Zeptala bych se ho, jaké by to bylo jemu, kdybych se pokaždé udělala jen já a on měl smůlu. Že by prostě mělo dojít ke změně, aby mě to zase začalo bavit, jako dřív.

• Citovat
  • Upravit
9148
24.4.16 07:26

Ego. Ted je otazka co bude silnejsi. Laska k Tobe nebo to ego. Ale je to asi dost sobec v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.4.16 07:28

A jestli chces zustat nepoznana tak bacha na pravopis, at Te nekdo neodhali podle y na konci sloves kde ma byt i, kdyz se to tyka i kohokoliv z muzskeho rodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.4.16 07:50
@Anonymní píše:
Tak to určitě ne :) teda já by jsem ho překvapovala i někam jela ale manžel na tohle není a nikam by stejně nejel a když už by jel, tak by mě to tak znechutil, že by jsem jela domů :roll: Tohle všechno mám vyzkoušené, bohužel :zed: A to máme hlídání a docela často, takže by se dalo podniknout spousta věcí ale když není zájem :zed: ale díky za radu :kytka:
Spíš mě jde o to, jestli počkat, až manžel přijde sám nebo to vzdát a pro klid v domácnosti mu podržet :nevim: :zed: jako pěkně mě to točí, že dělá jako když neexistuju a to jen proto, že jsem si ho dovolila jednou odmítnout! :pocitac:

V tom pripade, bych si jela nekam na vylet sama. Bez nej. Pripadami, ze te ma hodne jistou. Pokud se drive snazil zacinat i on, tak procpak by to ted neslo? Ne sama bych nezacinala, myslim si, ze to musi byt hodne ponizujici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
24.4.16 07:57

Tyjo bys mela poznat chlapa kterej v posteli neni sobec. Bys zirala jaky to muze byt. To pak ani nechces spat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.4.16 08:35

Když přehlídnu to, že máš všude tvrdé y jako my ženy tak je to strašnej vztah. Jak už tady někdo psal- je to jen o sexu. Zvláštní, že ti tohle nepřišlo od začátku ale až po osmi letech? Zkuste změnu, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.4.16 08:56

Ja se musim priznat, a nemyslim to vubec nijak zle, ze mi ten zakladatelcin pravopis rve oci. Navic bych rekla, ze je diky tomu jeji anonymita lehce odhalitelna.
Pozor na vyse zminenou zamenu Y/I a take ABYCH, nikoli aby jsem ;)

Co se tyce problemu, tak nezavidim. Manzel se jevi jako pekny sobec. Asi bych se snazila do vztahu vnest nejakou zmenu, jak navrhovaly holky, a pockala, co on na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
24.4.16 09:11

Teda mě by to vůbec nepotěšilo, kdyby mě něco trápilo a partner místo aby mě podpořil ještě dělal uraženého a nedopřál by mi ani uvolnění v podobě sexu..
Zakladatelko, myslím, že pokud ti na chlapovi záleží, měla bys zatnout zuby a zkusit se mu věnovat ne se chovat jako dítě.. Stav tvého chlapa bude nejspíš přechodný a potřebuje tvoji podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.16 09:16

Tak jestli byl zvyklý několikrát týdně a teď dlouho nic, tak už je prostě nadrženej a mrzutej. Jestli ho chceš kvůli neuspokojivému sexu dále vytrestat, tak se k němu přitul, skoč na něj, uspokoj se, slez a řekni mu, že na to měl stejně času jako ty, a že přesně takto se cítíš, když tě neuspokojí on.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky