Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dračice 2 Jsem jeden z mála, kterej Ti to i přeje, ale nemusíš tuto čátečnou nevěru cpát do každý diskuze, promiň…
@Dračice 2 píše:
No já vím, že nejsi tak blbá, ale pro poveselení při pátku to není špatné. Jestli jsi už někdy v životě souložila s chlapem, tak on ti zasune penis do vagíny a šoupe tam s ním dopředu a dozadu. Některý potáhne víckrát ale ten můj jen párkrát. Tak snad to děvenka pochopila???
takhle bych to nenazvala..ale ok :mrgreen
už jsem párkrát souložila a ty pohyby se mi líbí..těžko by mi to nahradil někdo cizí, kdo mně bude oprašovat zvenku.
@Dračice 2 píše: Že jo, já si také myslím, jak to tady některým dámám stále vadí. To je teda fakt trapný.
možná proto, že nechápou, jak se můžeš spokojit s něčím takovým místo pořádného sexu
@Meredit píše:
@Dračice 2 psala jsi to v této diskusi, strana 4
jj, a skoro bych řekla, že na chlup stejnej text - jestli ona Dračice není spíš ten erotickej masér a dělá si tu reklamu ![]()
@Dračice 2 píše: Že jo, já si také myslím, jak to tady některým dámám stále vadí. To je teda fakt trapný.
Jenom bych si dovolila… Je ve Tvém životě i něco jiného pozoruhodného, než Tvůj erotický masér? ![]()
@Venetia píše:
možná proto, že nechápou, jak se můžeš spokojit s něčím takovým místo pořádného sexu
Já to snad i chápu, ale nepobírám, jak to může neustále inzerovat jako životní výhru.
![]()
@Dračice 2 To je dobře. ![]()
Protože myslím, že nejsem sama, komu při pouhém vyslovení nicku Dracice okamžitě naskočí erotický masér. ![]()
Tuhle holcina ze skupiny zmínila, že si chce založit vlákno o pocitech z maséra - muže a my se okamžitě začali smát, že je jasné, kdo jí tam nejpozději na druhé stránce vlitne se svým erotickým maserem.
Ani jsme se nevsadili, protože výsledek byl předem jasný… a taky že ano.
![]()
Myslím, že jsi chytrá ženská a určitě máš co říct ke spoustě dalších témat.
Už mockrát mě napadlo, jestli není škoda prezentovat se takhle jednobarevne. ![]()
Ale samozřejmě - pokud jsi ten erotický masér, rozumím.
Hypoteka se neptá.
![]()
@Dračice 2 píše:
Chápu a omlouvám se. Ale v každé diskuzi o tom nepíšu. Tady mě napadlo, že by se to hodilo. Diskuze se přece jmenuje: " Manžel se mnou přestal spát."
Takže si myslím, že to tak „mimo mísu není.“
A je to vůbec řešení, taková náhražka něhy a intimity? Kdyby se mnou přestala manželka spát, tak bych se pídil po tom proč. A pokud by to bylo z důvodu, že už jí nebavím, tak si sbalí igelitky a pofičí jak namydlený blesk. Bohužel bych si musel hledat jinou partnerku, ale zase bych měl naději, že bude vše tak, jak by nám to oběma mohlo vyhovovat.
@jipo píše:
A je to vůbec řešení, taková náhražka něhy a intimity? Kdyby se mnou přestala manželka spát, tak bych se pídil po tom proč. A pokud by to bylo z důvodu, že už jí nebavím, tak si sbalí igelitky a pofičí jak namydlený blesk. Bohužel bych si musel hledat jinou partnerku, ale zase bych měl naději, že bude vše tak, jak by nám to oběma mohlo vyhovovat.
jenže on s ní spí..jen kašle na její potřeby a ona se ho bojí
@Venetia píše:
jenže on s ní spí..jen kašle na její potřeby a ona se ho bojí
To je základní chyba v partnerství - není komunikace. Jistě, každý nechce slyšet, že stojí v posteli za… Ale nějakou informaci by měl dostat, jenom ne vyčítavou. Přece ten chlap by snad měl cítit, že něco není v pořádku.
@jipo píše:
To je základní chyba v partnerství - není komunikace. Jistě, každý nechce slyšet, že stojí v posteli za… Ale nějakou informaci by měl dostat, jenom ne vyčítavou. Přece ten chlap by snad měl cítit, že něco není v pořádku.
ona to tu psala už několikrát..je věřící a má to takto astaveno
@Dračice 2 Už je to prostě trapný