Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byla jsi na neschopence, takže si nemohla být na dovolené i když si byla jinde.
Technicky, pokud jste byla na neschopence, nemohla jste byt soucasne na dovolene.
Dovolenou jsi necerpala. Vezmes si ji v terminu, na kterem se se zamestnavatelem domluvite.
Samozřejmě že pravdu. Doktor to povolil, na tom jediném záleží.
Kdyby se ptala, tak bych řekla, že jsem byla na doporučení doktora na ozdravné pobytu kvůli kolenu. Ale proč by se tě ptala?
@Anonymní píše:
Zitra jdu po pul roce do prace.. marodila jsem 6 mesicu.. nez jsem sla marodit vypsala jsem si dovolenou konec července a zacatek srpna, jenze v te dobe jsem netušila, ze budu mit úraz. No tak kdyz jsem marodila, doktor mi dovolil jet na tu chatu v rámci rehabilitace (pro koleno to bylo velmi úspěšné), jenze ja ted nevim.. co ldyz prijdu do prace a sefova se zepta “byla jste na te dovolene?”, mam ji rict pravdu a nebo ne.. fakt netusim????????
No já bych asi mlčela a kdyby se přímo zeptala, tak bych řekla, že na dovolené jsem nebyla, ale na rehabilitačním pobytu ano.
Nemohla jsi být na dovolené, když jsi v té době čerpala nemocenskou.
Takže žádná dovolená neproběhla.
Mlčet. Nikdo ti nic nedokáže. Zbytečně by se v tom začali vrtat.
Zitra jdu po pul roce do prace.. marodila jsem 6 mesicu.. nez jsem sla marodit vypsala jsem si dovolenou konec července a zacatek srpna, jenze v te dobe jsem netušila, ze budu mit úraz. No tak kdyz jsem marodila, doktor mi dovolil jet na tu chatu v rámci rehabilitace (pro koleno to bylo velmi úspěšné), jenze ja ted nevim.. co ldyz prijdu do prace a sefova se zepta “byla jste na te dovolene?”, mam ji rict pravdu a nebo ne.. fakt netusim????????