Obcas premyslim jak dal…

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.9.22 16:14

Obcas premyslim jak dal…

Byli jste nekdy na dne? Ale jakoze uplne psychicky na dne?

Strasne me to trapi…posledních par mesicu da se rict, ze prezivam a pritom bych chtela bejt tak moc stastna…mam hodnyho, pracovityho chlapa, zdraví dite, mame co jist, kde bydlet…vsichni mi to predhazuji a me prijde, ze je mi pak jeste hur…

Od roku 2015 se to sere…ale bylo to jakoze postupne a ted to asi vyrcholi…
Do roku 2015 me nenapadlo, ze by u nas v rodine mohl nekdo zemrit nebo onemocnet…blahove ja vim.

Cerven 2015 smrt tety primo na jeji oslave, ozivovani (ja a sestrenky mamzel)po par dnech umira v Karimu mozek bez funkce odpojili ji…
Leden 2016 smrt sestrenky manzela 39 let…selhani srdce pri operaci…
Pak byl chvilku klid ja v domeni, ze jsem to zpracovala a jedeme dal…
Leden 2017 potratila jsem…celou dobu jsem pracovala pod hodne velkym stresem v jedne dopravni firme…po dvou kolapsech kdy mi doktor rekl, ze musim opravdu dat vypoved, ze ta prace me jinak znici, jsem skoncila…myslela jsem ze uz bude dobre…omyl, onemocnel jeden z rodicu…tahlo se to tri roky…posledni rok jsem uz jen cekala kdy, je to strasny ale je to tak…v hlave mi jen jelo, at nema bolest, at je doma s nama, at to stihnu se rozloucit…stihla ale nevim jestli to pomohlo…kdyz zavru oci porad to vidim….Ty posledni chvilky a ta bolest je strasna….
Rikam si porad mohla jsem udelat vic? Sehnat i jiny onkology? Zkusit nejakou jinou lecbu? Mela jsem vic zjistovat a ne jen verit doktorum…

To je ve zkratce…jeste mezitim zemreli dva dedove a babicka…ale meli vek a ac to bolelo taky vyrovnani bylo snazsi…

Antidepsiva beru chvilku takze asi jeste nenajeli, do toho se neustale pozoruji jestli mi neco neni…a sleduju i zbytek rodiny, nutím je chodit po doktorech…a misto uzivani života sleduju kazdy zacukani, boleni kdekoliv v tele…

Od konce zari me ceka psychologické vysetreni a nasledna terapie…

Myslite, ze bude lip?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.9.22 16:25

Bude lépe. Já před půl rokem chtěla spáchat sebevraždu. Měla jsem komplex zdravotních problemu, které nasvědčovalo tomu, že jsem srmtelne nemocná a že umřu jinak hrůznou smrtí. Začlo se mi vše sypat ihned po porodu. Doma miminko a dvě malé děti. Vše na manželovi, nikdo další nepomohl. Nejhorší je, že pomoc od doktorů žádná a ani snaha, naopak strašná zloba a neprofesionalita. Dostávám se z toho sama a když si vzpomenu na jak absolutním dne jsem byla, že jsem nechtěla žít…je to teď nebe a dudy a i s bolestma a některýma následkama si užívám i ty nejobyčejnější věci, jako to že mohu umýt nádobí, že mohu uvařit, že mohu s dětmi ven. Úžasné, snad to bude už jen lepší. To samé přeji i tobe. Věř že za každým mrakem je slunce, jen ho chtít vidět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 16:30

Ja posledni mesice jedu uz jak autopilot a uz jen kvuli diteti…jo taky jsem si uz diagnostikovala vsechny mozny nemoce, jeden cas jsem tim byla posedla uplne a dokazala jsem si hlavou fakt vyvolat i treba bolest nohy, cukani v tele a tak…ted uz jsem ve fazy, ze jestli mam umrit tak stejne umru i kdyz se budu tocit na hlave a odrazet treba usima…nezabranim tomu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 16:31

Porad mi ale neprijde tohle nastaveni hlavy spravny…proto beru ty leky a budu chodit na terapii…nevim jestli v 29 je fajn cekat na smrt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 16:40

Už jsem měla nádor na mozku, rakovinu tlustýho střeva, ledvin, jater, žaludku a momentálně mám leukémii. Pořád si měřím tlak, tep, 10× denně horečku.

3. října nastupuju na svoji žádost konečně „pobyt“ do Havl. Brodu kde mě snad dají do kupy. Moc bych si to přála. Doma mám dvě děti, zvířata, hodnýho manžela, nic mi nechybí, jen ten pořádek v makovici :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 16:48

To jsme na tom podobne taky nador na mozku, strev, leukemie, ALS a RS…ja doufam, ze zaberou terapie a ty leky protoze tohle je na nic zivot.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 16:49

Drzim palce at to pomuze :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 17:02
@Anonymní píše:
To jsme na tom podobne taky nador na mozku, strev, leukemie, ALS a RS…ja doufam, ze zaberou terapie a ty leky protoze tohle je na nic zivot.

Jo tu RS jsme zapomněla, tu mám asi taky protože mě nyní dva dny trápí brnění v levé noze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 17:03

Ja cukam po celym tele od kvetna…takze tak…kolik Vám/ti je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 17:23

Holky já jsem na tom úplně stejně, taky se bojím, že umřu, RS už jsem si diagnostikovala před 3 roky. V té době začaly moje problémy a nějak se to semnou táhne. Momentálně mám dlouho střevní obtíže, takže se bojím rakoviny slinivky, střev a vaječníků. Už jsem z toho nešťastná, pořád googlim co mi vlastně je :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.22 17:30

A byla si nekde pro pomoc? Myslim jakoze AD nebo terapeut? Nebo jedes jen po doktorech s “problemy”?

Hele muzu ti rict, ze me nejdriv kazdy vysetreni uklidnilo a byl klid…. ale ted uz je to ve fázi, ze i po vysetreni u mudr premyslim jestli fakt tu nemoc i tak nemam, to byl hlavni duvod kdy mi doslo ze potrebuju pomoct.

• Citovat
  • Upravit
35326
11.9.22 17:31
@Anonymní píše:
Bude lépe. Já před půl rokem chtěla spáchat sebevraždu. Měla jsem komplex zdravotních problemu, které nasvědčovalo tomu, že jsem srmtelne nemocná a že umřu jinak hrůznou smrtí. Začlo se mi vše sypat ihned po porodu. Doma miminko a dvě malé děti. Vše na manželovi, nikdo další nepomohl. Nejhorší je, že pomoc od doktorů žádná a ani snaha, naopak strašná zloba a neprofesionalita. Dostávám se z toho sama a když si vzpomenu na jak absolutním dne jsem byla, že jsem nechtěla žít…je to teď nebe a dudy a i s bolestma a některýma následkama si užívám i ty nejobyčejnější věci, jako to že mohu umýt nádobí, že mohu uvařit, že mohu s dětmi ven. Úžasné, snad to bude už jen lepší. To samé přeji i tobe. Věř že za každým mrakem je slunce, jen ho chtít vidět.

No a co ti tedy vlastne bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
11.9.22 17:33
@Anonymní píše:
Už jsem měla nádor na mozku, rakovinu tlustýho střeva, ledvin, jater, žaludku a momentálně mám leukémii. Pořád si měřím tlak, tep, 10× denně horečku.3. října nastupuju na svoji žádost konečně „pobyt“ do Havl. Brodu kde mě snad dají do kupy. Moc bych si to přála. Doma mám dvě děti, zvířata, hodnýho manžela, nic mi nechybí, jen ten pořádek v makovici :zed:

Gratuluju, ze jsi nasla odvahu to resit! Hur uz nebude, uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
11.9.22 17:34
@Anonymní píše:
A byla si nekde pro pomoc? Myslim jakoze AD nebo terapeut? Nebo jedes jen po doktorech s “problemy”?Hele muzu ti rict, ze me nejdriv kazdy vysetreni uklidnilo a byl klid…. ale ted uz je to ve fázi, ze i po vysetreni u mudr premyslim jestli fakt tu nemoc i tak nemam, to byl hlavni duvod kdy mi doslo ze potrebuju pomoct.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.22 17:39

A vite co je nejvic vtipny mam kamaradky, ktery total kaslou i na bezny preventivky a nic jim neni…(samozrejme jim nic nepřeju ale, ze jsou jako v klidu)nebo jako i kdyz jim neco je nehledaji za tim to co ja…to jim tak strasne zavidim, doufam, ze budu jednou taky v takovym bodu, ze bolest hlavy bude jen bolest hlavy, ze bolest bricha budou jen zarazeny prdy a ne nador…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex