Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, před chvílí jsem zjistila, že ve městě, kde bydlím-tj. město u Olomouce se má stavět nějaké obchodní centrum pře naším nádražím a i ve zdejší podnikatelské zoně. To je už trochu moc ne? Město nemá ani 15 000 obyvatel.
panaudivená
Proč? Oni to mají dobře spočítané, jestli se jim to vyplatí.
Máš strach, že krachnou?
No a co? aspon budou nove pracovni prilezitosti, ne? Nejak nevim, kde je problem, pokud mi to nevystaveji na zahrade ![]()
Jeee co ja bych za to dala. Nejen ze bude nova prac. prilezitost, ale jeste bych mela vse pri ruce ![]()
A co my s tím?
![]()
Aby k tomu někdo mohl napsat názor, musel by vědět víc - konkrétní místo, stav obchodů, atd. atd.
Takovéhle nekonkrétní výkřiky do tmy nejsou k ničemu - jenom k zapšklému a zatrpklému kritizování.
@jana anička Přibude plno pracovních příležitostí. Přibude hluk a smog ze stále přijíždějících a odjíždějících aut. V noci bude jezdit zásobování. Přibude plno lidí. Nebudete kvůli všemu muset jezdit do vzálenějšího většího města. Má to prostě pro a proti. Asi jako všechno. Já mám taky raději přírodu bez továren a velkých podniků, ale změnim to já? Ty? Já jsem sice z velkého města, ale můžu říct, že kdykoliv se u nás psala petice za něco, co nechcem, nikdy se nebral ohled na lidi, vždy to bylo pouze tak, jak to už někdo dopředu vymyslel.
@jana anička kde a který? Jsem z Ol..a znám menší města kolem..tak jen ze zvědavosti
![]()
@Deníííí píše:
@jana anička kde a který? Jsem z Ol..a znám menší města kolem..tak jen ze zvědavosti![]()
15 km. severně, nebudu zminovat
Příspěvek upraven 30.03.13 v 16:27
@BohunkaP píše:
A co my s tím?![]()
![]()
Aby k tomu někdo mohl napsat názor, musel by vědět víc - konkrétní místo, stav obchodů, atd. atd.
Takovéhle nekonkrétní výkřiky do tmy nejsou k ničemu - jenom k zapšklému a zatrpklému kritizování.
Bohunko,pět supermarketů-lidl,albert,tesco,penny,billa,13 605 obyvatel, 47km rozloha,tři elektra,tři masny a něklik vietnamských obchodů
@jana anička píše:
15 km. jižně, nebudu zminovat
ok, myslím si ![]()
@jana anička píše:
15 km. jižně, nebudu zminovat
co je na tom tak tajného?
@Verca1989 píše:
co je na tom tak tajného?
nic, nechci aby každý věděl odkud jsem
No, já jsem si to teda okamžitě našla podle mapy, které město to je ![]()
Za mě je nákupní centrum fajn - my máme 2300 obyvatel a asi se nikdy nezmůžeme ani na prodejnu typu Lidl ![]()