Obchody pro kojence Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
358
20.10.11 07:40

obchody pro kojence

Ahoj holky, prosím o informaci, kde nejlépe v Brně nakoupt věci jako např. vanička, přebalovací pult atd. pro miminko? a pak oblečky jako dupačky atd. levně někde nakoupit?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
20.10.11 08:49

Myslím, že neseženeš všechno na jednom místě.
Za mě: Ikea, Globus, Brána k dětem, Ecocapart… Tuším, že i v Tescu bys něco pořídila. Pak jsou ještě různé specializované obchody, ale ty mi přijdou drahé. No a nebo bazary, ty vyjdou určitě levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
20.10.11 09:01

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
22.7.13 20:28

Taky bych potřebovala tip, kde nakoupit výbavičku nejlépe na jednom místě v Brně. Já osobně bych vybírala na netu, ale skorotchýně chce něco pořídit a chce si to předtím prohlédnout a osahat. Já jsem ráda, že chce něco koupit, ale nechci zmateně pobíhat po Brně a nevím kam jít. Napadá mě Babyline na Tomkově náměstí a obchod naproti Baumaxu v Komárově. Ale jinak netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.7.13 20:49

Ještě by měl být velký obchod FunBaby v Modřicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
22.7.13 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
22.7.13 21:08

@slivovicka Doporučuji Sambaby ten v Komárově :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
22.7.13 21:11

Baby park je doslova na H…, nic tam nemají a prodavačky jsou neochotné a vždy si připadám jako bych je rušila. Levně se dá nakoupit v Komárově v Sambaby jak už bylo zmíněno - máme od tama vaničku, zavinky, mantynely… a v Modřicích Funbaby je taky OK. A ještě Carbaby a občas zajdu do růžového pantera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
22.7.13 21:24

@nicolle24 tak já tam nakupovala jen pres e-shop a zboží pak vyzvedaval mm. Osobně zas nemám dobdobre zkušenosti s obchodem na Tomkove nám. A o sambaby zakladatelka vedela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
22.7.13 22:09

@Semisek Já si tam objednala lehátko a nabídla mi akorát růžové a zaprášené, s tím že to co jsem chtěla bude za půl roku. I když jsem tam byla později jen na čumendu že prckovi něco koupím tak podle mého názoru nemají prostě výběr a rezenze na ně taky nejsou valné, posílájí vystavené a poškozené zboží apod. a já bohužel taky nemám zkušenost kladnou. Mají krásné prostory ale absolutně nevyužité a personál :pocitac: A nedejbože když tam malej začal plakat, to mě paní prodavačka nebo co to bylo skoro probodla pohledem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.7.13 22:44

Olympie - Pompo(od všeho něco) a Puntanela (to samé, tam jsem koupila pulku výbavičky), ale tu bohužel předělávají. Lindex(krásné, kvalitní oblečení), F&F(cena nízká, kvalita ujde), C&A, H&M - oblečení
Růžový panter na Křence (kočárky, oblečení, kosmetika, potřeby ke koupání, kojení, jídlu)Tady jsme koupili kočár, lahve, oblečení, deku,…)
Baby car kr.pole (kočárky, oblečení, postýlky, ložní prádlo, kosmetika, potřeby ke koupání, kojení, jídlu)
Brána k dětem na Josefské(oblečení, eko prací prášky, přírodní kosmetika, velký výběr plen,…)
Baby park(spíš jenom hračky, oblečení tam moc není, kočárky, Pár věcí ke kojení, jídlu a koupání, v druhém patře jsou postýlky, ložní potřeby)
Třípatrový obchodák - Tomkovo náměstí (postýlky, ložní prádlo, kočárky, oblečení se mi nelíbilo, potřeby ke kojení, jídlu a koupání)
To je vše na co jsem si vzpomněla, ale asi Ti už odpovědělo více holek než jsem to odeslala, malé rostou zoubky, tak je usínání na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
23.7.13 18:03

Díky za tipy. Myslela jsem, že v babyparku mají jen kočárky. Byli jsme se tam podívat, ale trochu nás odradili ceny. Takže jsem si ani nevšimla, že někde měli něco dalšího.
Na Fun baby jsem zapomněla a to jsme tam kupovali kočár :oops:.
Kde v kr.poli je baby car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
23.7.13 20:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie